Ahahaha.dejzi » wrote:To je još s indexa, dio priče kako je psiho postao psiho.
Čovjek je uletio na topik o menstruaciji s tim postom.
Index.
Muška sigurna kuća
kuki, počni jest kuhano!kuki » wrote:Dejzi, maloprije sam otvarala konzervu. Bilo mi je tako kul vrtit ono po rubu konzerve da sam otrčala još jedan počasni krug po rubu konzerve. I poluprevrnula konzervu.
baci otvarač konzervi, ju ken du det!
meg ti je glupa!!! :xlux:
Jesi pojela ono što se prevrnulo vani ili si bacila?kuki » wrote:Dejzi, maloprije sam otvarala konzervu. Bilo mi je tako kul vrtit ono po rubu konzerve da sam otrčala još jedan počasni krug po rubu konzerve. I poluprevrnula konzervu.
0 new messages
-
Almost Rosey
Ti si meni super.kuki » wrote:Dejzi, maloprije sam otvarala konzervu. Bilo mi je tako kul vrtit ono po rubu konzerve da sam otrčala još jedan počasni krug po rubu konzerve. I poluprevrnula konzervu.
Predromanika. Pišem joj natuknice iz skripte svoje tako da zna odakle da krene i što joj je bitno. Lakše mi je prepisat i poslat nego čitat preko telefona.Almost Rosey wrote: Zašto?
Iz čega?
Zašto?
Dobila je seminar danas da ga napravi za sutra, nema vremena sve sama proučavat.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Skuhala sam paštu s kojom sam jela tu tunu.
Ne mogu baciti otvarač, nije moj. Šuti, jedva sam ga oprala, sad bi ti da ga bacim.
Nisam ni jela ni bacila, samo sam oprala ulje s frižiderovih vratiju.
e da, jesi nunala otvarač?kuki » wrote: Skuhala sam paštu s kojom sam jela tu tunu.
Ne mogu baciti otvarač, nije moj. Šuti, jedva sam ga oprala, sad bi ti da ga bacim.![]()
Nisam ni jela ni bacila, samo sam oprala ulje s frižiderovih vratiju.
-
Almost Rosey
A-u.dejzi » wrote:Predromanika. Pišem joj natuknice iz skripte svoje tako da zna odakle da krene i što joj je bitno. Lakše mi je prepisat i poslat nego čitat preko telefona.
Dobila je seminar danas da ga napravi za sutra, nema vremena sve sama proučavat.
Je, samo ja to zovem ladica.ex_anais » wrote:Što će ga nunati? Nakon pohoda po konzervi siroče zaspi samo. Vjerojatno ima krevetić za njega.
Šta me zajebavate, nisam vam ja... mulica.
Ovo se može protumačiti na sto načina.AdMulica » wrote:nunanje ti je ono kad uzmeš bebu u naručje pa ga nunaš
njišeše ga vamo-tamo!
e kuki pati od preofesionalne deformacije pa nuna sve šta joj dođe pod ruku!
0 new messages
ne mogu gledat ovaj svoj gore nepismeni post, a daze ga je već kvotaoAdMulica » wrote:nunanje ti je ono kad uzmeš bebu u naručje pa ga nunaš
njišeše ga vamo-tamo!
e kuki pati od preofesionalne deformacije pa nuna sve šta joj dođe pod ruku!
pa da se ispravim :
...uzmeš bebu u naručje pa JE nunaš...
njišeš je vamo tamo!
ok, i ovo gore nije bog zna koliko pismeno, al nema veze...
gusko jedna!kuki wrote: Šta me zajebavate, nisam vam ja... mulica.![]()
dabog da ti se špigeta/šnjura/votevr odvezala dok budeš trčala na tramvaj
-
- Information
-