Prošli izbori; ko je jeba, jeba je. A šta dalje?

Stare teme i začeci foruma
kukuriku

Post 06 Dec 2011, 10:01

baja » wrote: vrijeme je i da se mi mijenjamo; da prokazujemo sve to što gledamo već skoro dva desetljeća
zašto bi se oni mijenjali dok mi šutimo?!

čestitam na prvom postu, dugo ti je trebalo :D
točno, moramo postati tužibabe!
ugledajmo se u zagorce, oni znaju kako treba!

Nek(v)arljiva.
Morticia

Post 06 Dec 2011, 10:08

Sad mene zanima tko je budapest. :o
Znam, znam, ne bi trebalo. :durica:
Al' ne mogu si pomoć'. :brukica:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
baja

Post 06 Dec 2011, 10:10

kukuriku » wrote:
točno, moramo postati tužibabe!
možemo se zvati i visibabe, ako to bolje zvuči :xne zna: :D

kako god, držim da je šutnja svojevrsno odobravanje
robot jura

Post 06 Dec 2011, 10:10

kukuriku » wrote:točno, moramo postati tužibabe!
ugledajmo se u zagorce, oni znaju kako treba!
Draga, fala ti kaj naše falinge pretvaraš u pozitivne karakteristike! :xlux:
"Suzama sam ljepio tapete" nije destilat ljudske gluposti. Ako je iskren, onda je sasvim legitiman poetski izričaj. Osim što je kul.
budapest

Post 06 Dec 2011, 10:11

kukuriku » wrote:
Neće li nam Linić bit ministar svega?
A ako je tomu tako- ne čini se da će se ikoga rješavati.
Mislim da je Linić samo mamac za utvrdu SDP-a, ali koliko sam procijenila Milanovića, neće mu dugo trebati da shvati pravo stanje stvari i da će se početi rješavati Linića i ostalih iz stare garde. I da, mislim da afera tržnice još nije gotova. Ako zaista nastave protiv korupcije i u svojim redovima, najmanje polovica ovdašnjih pada. Mislim i na SDP i HNS. Ovi su pak specifični. Nisu stranka nego interesna skupina. Počevši od Poropata, Bandere pa nadalje.
vrrrlet

Post 06 Dec 2011, 10:13

baja » wrote: vrijeme je i da se mi mijenjamo; da prokazujemo sve to što gledamo već skoro dva desetljeća
zašto bi se oni mijenjali dok mi šutimo?!
Evo, ja ću prokazati Kukuriku da nije sustavno upotrebljavala veliko slovo na početku rečenice. Dosta je bilo tega.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
budapest

Post 06 Dec 2011, 10:17

Morticia » wrote:Sad mene zanima tko je budapest. :o
Znam, znam, ne bi trebalo. :durica:
Al' ne mogu si pomoć'. :brukica:
:E :xzubo:
Nisam pisala ni na onom forumu, samo sam čitala. Popratila sam baniranja gutačica i odlazak. Slučajno sam vas ponovo otkrila i počela čitati. Nemam baš puno vremena za pisanje, ali guštiram u vašim prepucavanjima. Odlična ste ekipa.
kukuriku

Post 06 Dec 2011, 10:18

robot jura » wrote: Draga, fala ti kaj naše falinge pretvaraš u pozitivne karakteristike! :xlux:
Zašto?
Pa Zagorci su navek bili za pravo i pravicu.
Kaj bu neko v moju među zašel metra. Bu kurac.

Tak bi i mi trebali. Kaj bu neko imal vilu i mercedesa, a primal naknadu zburze i besplatni vrtić i dječji doplatak zmoga džepa. E ne bu!
Nek(v)arljiva.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 06 Dec 2011, 10:24

Morticia » wrote:Vidim da neki zdušno brane SDP.
Pitam se gdje ste bili kad su popljačkali Rijeku u onih par godina koliko su bili na vlasti. :zubo:

Da Linić. :facepalm: :rigo: :rigo: :rigo:

Vrhovnik, Nodilo, Štokić. :facepalm:
SDP FTW. :rozi: :crying:

Svi su oni gamad, dame i gospodo.
..ima tu svasta, ali mislim da ti ne znas di ti zivis. dodji malo ovdi dole koji dan. garantiram ti da ces cim se vratis u rijeku, izljubit ces zemlju na zabici i onda odmah otrcat u esdepe uclanit se dozivotno i prekozivotno, ic kupit pistolj i ic okolo svima koje znas prijetit i s pistoljem u ledja ih dovest do esdepea da se i oni uclane.. :xzubo:
vrrrlet

Post 06 Dec 2011, 10:25

kukuriku » wrote:

Pa Zagorci su navek bili za pravo i pravicu.
Ne znam baš... jesi ti pila taj njihov kiseliš? :ne zna: Tu nema ni pravde ni Boga.
..a unda » wrote: ..ima tu svasta, ali mislim da ti ne znas di ti zivis. dodji malo ovdi dole koji dan. garantiram ti da ces cim se vratis u rijeku, izljubit ces zemlju na zabici i onda odmah otrcat u esdepe uclanit se dozivotno i prekozivotno, ic kupit pistolj i ic okolo svima koje znas prijetit i s pistoljem u ledja ih dovest do esdepea da se i oni uclane.. :xzubo:
:rofl:
robot jura

Post 06 Dec 2011, 10:30

vrrrlet » wrote:Ne znam baš... jesi ti pila taj njihov kiseliš? :ne zna: Tu nema ni pravde ni Boga.
Dugo ti u Zagorju nisi bil. I pil. :D

No, ak sad svi krenemo s prokazivanjem, državne službe u slijedećih pola godine sigurno ne bumo mogli smanjiti. Jeste li svjesni koliko bi oni imali posla s provjerom prokaza? :lol:
"Suzama sam ljepio tapete" nije destilat ljudske gluposti. Ako je iskren, onda je sasvim legitiman poetski izričaj. Osim što je kul.
JPK

Post 06 Dec 2011, 10:32

OliverZG » wrote: Osim toga ja ne vidim tu posebnu uništenost države. Mirovine dolaze, socijala dolazi, zdrastveno je besplatno, neke ceste su se napravile, moš' pit kavu usred radnog dana, studij je skoro besplatan, školstvo isto tako. Sva nova tehnologija ulazi pomalo u državu, nema posebnog maltretiranja od strane policije, dakle može se slobodno izražavati nezadovoljstvo, ...

Oko mene nema bogatih ljudi ali svega mi nema baš ni onih koji gladuju.
Genije, plaće, penzije, ceste, zdravstvo i socijala dolaze iz kredita koji je trenutno na 7% kamate, a kreditni rejting je na BBB- razini zajedno s npr. Kolumbijom, s tim da Kolumbija ima stabilan outlook, a Hrvatska negativan.
Biti i mniti svemiropolisno
kukuriku

Post 06 Dec 2011, 10:32

robot jura » wrote:Dugo ti u Zagorju nisi bil. I pil. :D

No, ak sad svi krenemo s prokazivanjem, državne službe u slijedećih pola godine sigurno ne bumo mogli smanjiti. Jeste li svjesni koliko bi oni imali posla s provjerom prokaza? :lol:
Neka. I još ćemo biti u plusu.
Nije problem državna uprava. Problem je samo državna uprava koja ne radi.
Nek(v)arljiva.
budapest

Post 06 Dec 2011, 10:35

baja » wrote: možemo se zvati i visibabe, ako to bolje zvuči :xne zna: :D

kako god, držim da je šutnja svojevrsno odobravanje
I ja mislim da je šutnja znak odobravanja. Ali ja ne šutim. Kažem ono što znam i što mislim tamo gdje to treba reći. Osim toga, Obersnelu i kompaniji sam objasnila da ih plaćamo mi - građani Rijeke i da su oni naši zaposlenici. Kao takvi dužni su raditi za nas i za grad. Objasnila sam im da u normalnom svijetu poslodavac može otpustiti radnika čijim poslom nije zadovoljan. Znači, radi kako treba ili otkaz. Osim toga, previše ih se nakotilo. Tko će to sve platiti. Smanjiti ih za pola, a ostale rotirati. Šest mjeseci kod privatnika da nauče raditi, pa šest mjeseci nazad na svoj posao. Da nauče cijeniti što radi i kako radi stoka sitnog zuba koja ih hrani. :E
vrrrlet

Post 06 Dec 2011, 10:39

budapest » wrote:
Ali ja ne šutim.
A zacto onda imac pet poctova? :D
budapest

Post 06 Dec 2011, 10:41

vrrrlet » wrote:
A zacto onda imac pet poctova? :D
A ebga sad. Najpametnija sam kad šutim. :xzubo:
vrrrlet

Post 06 Dec 2011, 10:45

budapest » wrote:
A ebga sad. Najpametnija sam kad šutim. :xzubo:
Pa ovo si lijepo rekla, u postu broj pet. :ne zna:

A i inače su mi draže žene koje se glasaju, pogotovo u krevetu.
Morticia

Post 06 Dec 2011, 10:52

budapest » wrote: :E :xzubo:
Nisam pisala ni na onom forumu, samo sam čitala. Popratila sam baniranja gutačica i odlazak. Slučajno sam vas ponovo otkrila i počela čitati. Nemam baš puno vremena za pisanje, ali guštiram u vašim prepucavanjima. Odlična ste ekipa.
:zubo:
Trkeljaše za precjednika! :xlux: :xlux:
..a unda wrote: ..ima tu svasta, ali mislim da ti ne znas di ti zivis. dodji malo ovdi dole koji dan. garantiram ti da ces cim se vratis u rijeku, izljubit ces zemlju na zabici i onda odmah otrcat u esdepe uclanit se dozivotno i prekozivotno, ic kupit pistolj i ic okolo svima koje znas prijetit i s pistoljem u ledja ih dovest do esdepea da se i oni uclane.. :xzubo:
:rofl: :facepalm:
Koja tuga i jad, majko moja.

Ne znam, čekajmo i vidjet ćemo.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Lastan

Post 06 Dec 2011, 10:53

ex_anais » wrote:
I dalje mi nije jasno kako se to daje glas onom tko je opljačkao državu samo zato što ovi nisu vratili opljačkano pa onda ajd, dajmo im da još pljačkaju. Jer nije bilo dovoljno što je napravljeno devedesetih nego se moralo dati i Ivi nešto. Jebemu. :xd:
Kad mi je umrla baka, HDZ je izgubio jednog upravo po ovoj logici vjernog glasača.

Ajd, dobro, govorila je ona “pa oni su se već barem nakrali, nema smisla dovoditi nove da kradu ispočetka”.
Ne, nemam dovoljno velik facepalm.
..a unda
Undaminator

Post 06 Dec 2011, 10:56

budapest » wrote: :E :xzubo:
ontopik..jesi li ti mozda madjarica? :kokice:
Lastan

Post 06 Dec 2011, 10:57

Morticia » wrote:SDP FTW. :rozi: :crying:

Svi su oni gamad, dame i gospodo.
Jesu. Bez daljnjega.

Ali u svakoj vlasti ima lopovâ; to je neizbježno. Ali kako kaže stara doskočica, neka kradu, al nek i nama dadu.
Manje mi smeta lopuža koja će pobrati vrhnje i ostaviti sređen sustav, da može nastaviti obirati vrhnje, nego ona koja će nezajažljivo pokrasti sve, sad, odmah. A koalicijska vlada iz 2000. bila je uvelike sredila sustav.
budapest

Post 06 Dec 2011, 10:58

..a unda » wrote: ontopik..jesi li ti mozda madjarica? :kokice:
Jok. Al mogu bit ako treba. Jel treba? :xzubo:
schmokljan

Post 06 Dec 2011, 10:59

Lastan » wrote: Kad mi je umrla baka, HDZ je izgubio jednog upravo po ovoj logici vjernog glasača.

Ajd, dobro, govorila je ona “pa oni su se već barem nakrali, nema smisla dovoditi nove da kradu ispočetka”.
Ne, nemam dovoljno velik facepalm.
Ok, to je baka, starija gospođa, nesvjesna prirode gramzivosti koja glasi: "Nikad dosta!"
No kad mi počnu mlađi, obrazovaniji ljudi prodavati tu priču - to je nepodnošljivo.
Lastan

Post 06 Dec 2011, 11:02

budapest » wrote:Ovi su pak specifični. Nisu stranka nego interesna skupina.
Svaka je stranka po definiciji interesna skupina. I to je ono što politički nepismena nacija ne kuži.
Čitao sam danas komentare Mladeži Kradezea; ti kultistički mutavci napadaju novu vladu jer da su samo interesna skupina.

Nemoj reć, jebote.

Svaka je politička stranka, a i koalicija, interesna skupina kojoj je cilj doći na vlast eda bi provela svoj program.
S time da kradezeovci nikad nisu došli dalje od “doći na vlast”, pa su odjebali programe i jednostavno pljačkali.
..a unda
Undaminator

Post 06 Dec 2011, 11:04

budapest » wrote:
Jok. Al mogu bit ako treba. Jel treba? :xzubo:
..ne znam. da damo na glasanje? sta jos mozes bit? kako stojis sa francuskim sobaricama? :kokice:

:xd:
  • Information