Prošli izbori; ko je jeba, jeba je. A šta dalje?
Khmex_anais » wrote:Čuj, kad ti netko dvaput devastira državu do temelja
Kako li su uopće uspjeli ostvariti sve ovo s toliko problema. Rat, ekonomija, socijala, pridruživanje uniji, razvoj demokracije - koji multitasking. S obzirom na toliku količinu obveza ovo je OK kompromis.i to u nimalo beznačajnom vremenskom periodu
Čudi me taj bijes prema njima, a istovremena totalna amnezija spram hdz-a koje se bojim i nakon ove četiri godine.
Što je to biloImam osjećaj da će ljudi opet zaboraviti što je ta stoka napravila samo zato što ovi nisu učinili čudo.
Pa sad se osvrćem na prošli prelazak vlasti i onda na 2003. Spominjala si amnezije, pa eto čisto da pojasnim moguće uzroke. Ja sam žustro navijao za neku treću opciju na ovim izborima. Ovo ostalo je sve već isprobano.ex_anais » wrote:Hm, s kim smo to preživjeli?Ne misliš valjda na hdz?
0 new messages
Pa što to nije dobro da je Sanader završio u zatvoru? Zamjeraš im možda to?ex_anais » wrote:Olivere, ne trolaj. Mislim, znam da misliš ozbiljno, ali nakon što je Sanader završio u zatvoru bilo koji argument za HDZ je puko trolanje.
Zamislimo recimo da je ne znam neka država sama zatvorila svoje ratne zločince, bili to predstavila kao napredak tog društva ili kao da baš sad pokazuju da su gamad?
I dalje mi nije jasno kako se to daje glas onom tko je opljačkao državu samo zato što ovi nisu vratili opljačkano pa onda ajd, dajmo im da još pljačkaju. Jer nije bilo dovoljno što je napravljeno devedesetih nego se moralo dati i Ivi nešto. Jebemu.daze » wrote:
Pa sad se osvrćem na prošli prelazak vlasti i onda na 2003. Spominjala si amnezije, pa eto čisto da pojasnim moguće uzroke. Ja sam žustro navijao za neku treću opciju na ovim izborima. Ovo ostalo je sve već isprobano.
Pošto me na neki morbidan način zanima logika nekog tko daje glas hadezeu, pitat ću te samo jedno- vjeruješ li da je samo Sanader krao? Zapravo, vjeruješ li da je uopće krao?OliverZG » wrote: Pa što to nije dobro da je Sanader završio u zatvoru? Zamjeraš im možda to?
Zamislimo recimo da je ne znam neka država sama zatvorila svoje ratne zločince, bili to predstavila kao napredak tog društva ili kao da baš sad pokazuju da su gamad?
Vjeruješ li i u jednoroge?
To im je bio jedini način da se oni sami operu i da ne skončaju svi u zatvoru. Ali, budu, budu, pravda je spora, ali dostižna.
Prilika stvara lopove. Evo, ja im dajem priliku sada (nije da imam izbora). Vidit ćemo kakve će oni rezultati polučiti, ako izdrže do kraja mandata.ex_anais » wrote:I dalje mi nije jasno kako se to daje glas onom tko je opljačkao državu samo zato što ovi nisu vratili opljačkano pa onda ajd, dajmo im da još pljačkaju. Jer nije bilo dovoljno što je napravljeno devedesetih nego se moralo dati i Ivi nešto. Jebemu.
0 new messages
Vjerujem da je krao, ne vjerujem da je neku posebnu novčanu štetu. Prava šteta je u prodaji ključnih gospodarskih subjekata poput Plive, Ine - to je morao jer je bio u koaliciji s HSU. Naime oni su svoj glas uvjetovali vraćanjem tog duga za koji ja smatram da je nepostojeći e sada ti isti grabežljivci koji ne grebu 10 ili 100 milijuna nego nekoliko milijardi će utjecati na novu vladu i vjerujem opet dobro zagrebati u svoju penzionersku ideologiju.ex_anais » wrote: Pošto me na neki morbidan način zanima logika nekog tko daje glas hadezeu, pitat ću te samo jedno- vjeruješ li da je samo Sanader krao? Zapravo, vjeruješ li da je uopće krao?
Osim toga umalo je privatizirao vode, sva sreća da je Crkva tu graknula. Dakle sve teškoće za Hrvatsku proizlaze iz njegovih političkih odluka koje su loše a kako ga nema neće biti i tih loših političkih odluka.
Kad pišem tamo na Religiji, redovito mi napominju da vjerujem u jednoroga ili imaginarnog prijatelja odnosno neku drugu inačicu toga.Vjeruješ li i u jednoroge?![]()
i tako
Javni natječaji osim na državnoj razini idu i na razini općina, gradova, županija, javnih poduzeća. Jednoroga mi nije baš HDZ bio u prilici svugdje odabirati izvođače javne nabave/radova gdje je najveći dio sjebavanja.ex_anais » wrote:Pitala sam te za jednoroge jer mi se čini da su onda ipak jednorozi ovako uništili državu. I Sanader, naravno. Svi ostali su čisti.
Osim toga ja ne vidim tu posebnu uništenost države. Mirovine dolaze, socijala dolazi, zdrastveno je besplatno, neke ceste su se napravile, moš' pit kavu usred radnog dana, studij je skoro besplatan, školstvo isto tako. Sva nova tehnologija ulazi pomalo u državu, nema posebnog maltretiranja od strane policije, dakle može se slobodno izražavati nezadovoljstvo, ...
Oko mene nema bogatih ljudi ali svega mi nema baš ni onih koji gladuju.
OliverZG » wrote: Osim toga ja ne vidim tu posebnu uništenost države.
Hvala ti na odgovorima. Sad mi je jasniji jučerašnji Jacin govor.
Drago mi je da mogu razjasniti situacijudejzi wrote:Uopće me ne čudi onaj broj mandata kad ovako nešto čitam.
Apropo ovih lažnih branitelja, stvarno je vrijeme da se to napokon sredi pa i po cijenu da izbiju neredi. Boli me dupe, ali ovo je nenormalno koliko ima lažnih branitelja, mrtvih glasača i ostalog.
Ja osobno poznajem jednog ''branitelja'' koji prima mirovinu, čovjek je NAKON rata napio se i sam sebe ranio doma. I uspio je srediti braniteljsku mirovinu.
Ja osobno poznajem jednog ''branitelja'' koji prima mirovinu, čovjek je NAKON rata napio se i sam sebe ranio doma. I uspio je srediti braniteljsku mirovinu.
Life is short. Smile while you still have teeth.
Pola moje ulice su "branitelji". Možebit zato šupci osvajaju toliko mandata.
Stavila bih fejspuk skrinšot mladeži HDZa moje generacije, ali mi se nekako povraća.
Stavila bih fejspuk skrinšot mladeži HDZa moje generacije, ali mi se nekako povraća.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Vidim da neki zdušno brane SDP.
Pitam se gdje ste bili kad su popljačkali Rijeku u onih par godina koliko su bili na vlasti.
Da Linić.

Vrhovnik, Nodilo, Štokić.
SDP FTW.
Svi su oni gamad, dame i gospodo.
Pitam se gdje ste bili kad su popljačkali Rijeku u onih par godina koliko su bili na vlasti.
Da Linić.
SDP FTW.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Sve i da jesu ista gamad, smatram da bi pljačkaš 21. stoljeća trebao znati engleski. Inače ćemo živjeti u dej after jestrdej, a ne danas.Morticia » wrote:Vidim da neki zdušno brane SDP.
Da Linić.![]()
![]()
![]()
SDP FTW.![]()
![]()
Ako tebi to nije civilizacijski pomak...
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Franolić, Pavičić, Šmitran.... , hrpa raznoraznih firmi otvorenih samo da bi radile sa gradom, gradski poslovni prostori, gradski stanovi: slobodno nastavite niz. Ono što je HDZ napravio državi, SDP ja napravio gradu. ONI imaju grad. E pa mislim da je dosta. Vrijeme je da se mijenjaju ljudi i ovdje.Morticia » wrote:Vidim da neki zdušno brane SDP.
Da Linić.![]()
![]()
![]()
SDP FTW.![]()
![]()
Dovoljno je pročitati izvještaje sa kolegija. Sirotinju izbacuju na ulicu za sitniš od nekoliko tisuća kuna, a ovima se opraštaju milionske cifre. Nadam se da će Milanović imati dovoljno snage da se riješi balasta, a mi dovoljno pameti da izaberemo druge, ma tko oni bili (osim HDZ).
Morticia » wrote:I tek sad vidim, moj post je naveo budapest da napiše svoj prvi post na trkeljanju!![]()
Nadam se ne i zadnji.
Neće li nam Linić bit ministar svega?budapest » wrote:
Franolić, Pavičić, Šmitran.... , hrpa raznoraznih firmi otvorenih samo da bi radile sa gradom, gradski poslovni prostori, gradski stanovi: slobodno nastavite niz. Ono što je HDZ napravio državi, SDP ja napravio gradu. ONI imaju grad. E pa mislim da je dosta. Vrijeme je da se mijenjaju ljudi i ovdje.
Dovoljno je pročitati izvještaje sa kolegija. Sirotinju izbacuju na ulicu za sitniš od nekoliko tisuća kuna, a ovima se opraštaju milionske cifre. Nadam se da će Milanović imati dovoljno snage da se riješi balasta, a mi dovoljno pameti da izaberemo druge, ma tko oni bili (osim HDZ).
A ako je tomu tako- ne čini se da će se ikoga rješavati.
Nek(v)arljiva.
vrijeme je i da se mi mijenjamo; da prokazujemo sve to što gledamo već skoro dva desetljećabudapest » wrote:
... ONI imaju grad. E pa mislim da je dosta. Vrijeme je da se mijenjaju ljudi i ovdje...
zašto bi se oni mijenjali dok mi šutimo?!
čestitam na prvom postu, dugo ti je trebalo
-
- Information
-