A jesu li žuti?A.P. » wrote:Baš me briga što su žuti, ionako se ne vide nikad
Lak za nokte
Jok.bliss » wrote: A jesu li žuti?
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
- MadnessInMethod
tražim neki šljokavo-sjajkavi zeleni, nešto kao zelenu verziju merlinke. a da nije china glaze koji se mora naručivati s neta. any suggestions?
htjela bih napraviti par božićnih manikura dok još stignem.
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
Ne sviđa ti se onaj koji sam ti predložila neki dan?MadnessInMethod » wrote:tražim neki šljokavo-sjajkavi zeleni, nešto kao zelenu verziju merlinke. a da nije china glaze koji se mora naručivati s neta. any suggestions?
http://3.bp.blogspot.com/-DZ-Ewz2kr98/T ... +twins.jpg
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
- MadnessInMethod
taj mi je više tirkizni... a ja tražim nešto "jelka zeleno".
(osim toga, trebaju mi trodnevne psihičke pripreme i meditacija prije stavljanja essenceovih šljokica, s obzirom na to da ih fleksaricom treba strugati s nokta
)
(osim toga, trebaju mi trodnevne psihičke pripreme i meditacija prije stavljanja essenceovih šljokica, s obzirom na to da ih fleksaricom treba strugati s nokta
Natopiš blazinicu acetonom, omotaš prst alu folijom i nakon pet minuta samo u jednom potezu skineš sve s prsta?MadnessInMethod » wrote: (osim toga, trebaju mi trodnevne psihičke pripreme i meditacija prije stavljanja essenceovih šljokica, s obzirom na to da ih fleksaricom treba strugati s nokta)
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
- MadnessInMethod
ma, znam za tu foru, ali nerado ju koristim, ne znam, nešto u vezi alu-folije i acetona u kombinaciji me odbijaA.P. » wrote:
Natopiš blazinicu acetonom, omotaš prst alu folijom i nakon pet minuta samo u jednom potezu skineš sve s prsta?Merry Christmas!
inače takve lakove skidam tako da u čepić nalijem aceton, i onda namačem prst po prst u njemu. malo dulje traje, ali u osnovi jednako skine.
ali da ne volim "zapečene" šljokice, ne volim ih.
Što to znači da nokat izgleda isturpijano?ombia » wrote:Ja ne turpijam nokte isto, ne da mi se, odrezem ih tak da kad rastu izgledaju isturpijano.![]()
Na rukama se upravo susi bordo. Naravno uz kratke nokte.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Meni izborno crveni, ovaj tu http://4.bp.blogspot.com/_r7Vqs1kUbQs/T ... +apple.jpg
S Dance nadlakom koji izgleda zlatno.
S Dance nadlakom koji izgleda zlatno.
Pa ovo s alufolijom je isto, samo što ne moraš ništa namakati u acetonu, nego nakon 2 minute skineš lak jednim potezom. Ali ako je tebi lakše tako, štać ti jaMadnessInMethod » wrote:
ma, znam za tu foru, ali nerado ju koristim, ne znam, nešto u vezi alu-folije i acetona u kombinaciji me odbija![]()
inače takve lakove skidam tako da u čepić nalijem aceton, i onda namačem prst po prst u njemu. malo dulje traje, ali u osnovi jednako skine.
ali da ne volim "zapečene" šljokice, ne volim ih.
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
- MadnessInMethod
maybelline candy apple? <3
<3 obožavam tu nijansu!
:zamišlja ga kao podlogu za merlinku:
:zamišlja ga kao podlogu za merlinku:
- MadnessInMethod
bi učenici trčali na razgovor s tobom?rh4ps0dy » wrote:Ide mi uz Essence crveni pin-up.Još da mogu na posao nabacit svoju malu crnu haljinu i čarape s natom... *uf*
- MadnessInMethod
meni su ravni noktići tiha patnja, ali taj oblik je stvoren za to da mi puknu. jednostavno ne mogu biti četvrtasti da ih ubiješ, njihov prirodni oblik se previše razlikuje, i dok ih natjeram da se učetvratste, previše ih oslabim sa strana i bude samo - krc!
pa ih nosim u nekom šašavom "squoval" obliku, ne sasvim zaobljene, a opet ne ni četvrtaste. to je oblik koji im najviše odgovara i s kojim su najčvršći.
lijepo kažu, ako ih ne možeš pobijediti...
pa ih nosim u nekom šašavom "squoval" obliku, ne sasvim zaobljene, a opet ne ni četvrtaste. to je oblik koji im najviše odgovara i s kojim su najčvršći.
lijepo kažu, ako ih ne možeš pobijediti...
Meni se nokat na kažiprstu desne ruke oduvijek savija i to me izluđivalo, ali kad mi je nokat oblikovan četvrtasto mi se puno manje savija. Čudno.
Isto sam prije mislila da mi nokti prirodno imaju čudan oblik ko lopata, ali sam onda skužila kako ih ukrotit
Isto sam prije mislila da mi nokti prirodno imaju čudan oblik ko lopata, ali sam onda skužila kako ih ukrotit
-
- Information
-