PS Zna li netko kako se zvala ona visoka mrsava crnkinja, mislim da je pjevala na francuskom i glumila, gdje ono... u Konanu?
Ili sam sve pomjesala?
Ma nemoj!Hekatonhir » wrote:Ne volim to razdoblje. Kad danas čujem Duran Duran, Spandau Ballet i ostale "romantičare", kolutam očima.
Odmah mi se sviđaš.
Jabuka
I ja sam se ovo ljeto nekako stvorila u OTV-u, čini mi se zato što ništa drugo nije radilo.blue » wrote: Jabukabar kad sam bila tamo zadnji put, ali ima tome dosta
![]()
Techno/electro/industrial đir osamdestih sam zadnji put čula u OTV domu na tematskoj večeri ovo ljeto, odgovarala mi je nepretjerana komercijala dok nisu zašli u te vode![]()
O, može! Sve od navedenog.
Jel možda vani kišilo, a unutra je neka dugokosa cura plesala nešto što liči na trbušni ples? Možda smo bile na istom mjestu u isto vrijemeTea Tree » wrote: I ja sam se ovo ljeto nekako stvorila u OTV-u, čini mi se zato što ništa drugo nije radilo.
Malo mi je ćelavo bilo, prilično prazno, a i previše Rammsteina za moj ukus.
AhaAko me netko pita (i ako ne pita, ja ću svejedno reći), što mi je grozno iz tog razdoblja, osamdesetih: Tina Turner, Scorpions, našlo bi ih se još.
Neka nastavi netko drugi.
Da, padala je kiša, prilično.blue » wrote: Jel možda vani kišilo, a unutra je neka dugokosa cura plesala nešto što liči na trbušni ples? Možda smo bile na istom mjestu u isto vrijeme![]()
Aha
Depeche Mode - In Your Room
Ne, nije sama sintetika. To je bilo doba hiperprodukcije pa i hiperprodukcije smeća, ali također i vrijeme kada su stvarali, primjerice, Talking Heads, Public Enemy, Blondie, Nick Cave, XTC...Perzefona » wrote:Osamdesete su teški užas. Sama sintetika. Snažno ih ne volim.
Ja toliko ne volim osamdesete da mi je Tomi draži u Exodusu nego za pultom.Tea Tree » wrote: Da, padala je kiša, prilično.![]()
Ne sjećam se cure s trbušnim plesom, ali to je valjda zato što se na Tomijevim slušaonicama uvijek nađe nekih opskurnih likova pa više i ne obraćam pažnju.![]()
Vrlo je moguće da smo bile na istom mjestu u isto vrijeme. Krajem sedmog mjeseca.

Išla sam guglat što je Exodus pa izgleda da je to njegov novi bend?
Nije novi, prvi put sam ih gledala prije 12 godina, a postojahu i prije togaTea Tree » wrote:
Išla sam guglat što je Exodus pa izgleda da je to njegov novi bend?![]()
Bože, ne znam želim li znati kako to zvuči.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest