Nema tega ni u Merike.baja » wrote:kupila sam hobe na dolcu
falilo mi 60 kuna
kaže čovjek; donijet ćete, nema veze, a ako ne donesete, vama na dušu (iako sam mu rekla da je to tek idući petak)
pa, di to ima!?!![]()
Lijep dan, baš. Murphy, aj' ća!
Pješčana » wrote:aali slanutak je nakon 5 sati kuhanja još uvijek vikao "pucajte u prsa!" ali ipak sam ga i takvog pojela![]()
jedna beba je ukrala griotu i držala je u dlanu deset minuta, a zatim je dotakla svaku svijetlu površinu oko sebek:
ja ove godine nisam jednu jedinu sekundu potrosila na predizborne aktualije, sto slusne sto gledljive sto citljive
jednostavno neam zivaca, tj nisam imala
i to prvi put otkako biramo
vidim jutros da je hadezenjarama na bundek juce doslo 300 ljudi, najs jebote
samo se nadam da to nije neki bed omen
Južina.
Bila sam u gradu i vozila s otvorenim prozorom
Bila sam u gradu i vozila s otvorenim prozorom
mislila sam da ce biti u pitanju uobicajeno druzenje, a onda su mene i jos jednu strijelcicu iznenadili rodjendanskom tortom (koja je bila prepreprefina).
i puhale smo svjecice u obliku penisica. a isao ih je kupiti covjek koji se jako boji kurceva. 
na povratku doma sam otvorila krov od auta i glasno pustila ''we are the world''.
*mir i ljubav* *seljacina*
sutra idem u prirodu i jedva cekam. previse hrane danas. umirem. *balon* *cepelin* *svemirski brod* *dawn french*
na povratku doma sam otvorila krov od auta i glasno pustila ''we are the world''.
sutra idem u prirodu i jedva cekam. previse hrane danas. umirem. *balon* *cepelin* *svemirski brod* *dawn french*
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
ma, znas one likove koji se boje da ce ispast' sumnjivi ili nedajboze gej...
fala.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
dobila sam na dar sjeme češnjaka
i danas, na izbore, ja sam u blatu gurala taj češnjak u zemlju, skoro u kratkim rukavima
kupila sam si jebaĆke čizme na velkom zniženju
i danas, na izbore, ja sam u blatu gurala taj češnjak u zemlju, skoro u kratkim rukavima
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Pa to sto se ovaj put nisam porezala ogulivsi dvije kile jabuka, svaki put se bar malo recnem.
I sto se to sve sad krcka u pecnici pod svebujnim imenom vinske torte. Da nesto vina sam cak i tamo usula.
Jos samo da se nisam opekla prije kod nakuhavanja jabuka.
I sto se to sve sad krcka u pecnici pod svebujnim imenom vinske torte. Da nesto vina sam cak i tamo usula.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
To samo znači da je malo više vina trebalo završiti u kolaču.ombia » wrote:Pa to sto se ovaj put nisam porezala ogulivsi dvije kile jabuka, svaki put se bar malo recnem.
I sto se to sve sad krcka u pecnici pod svebujnim imenom vinske torte. Da nesto vina sam cak i tamo usula.![]()
gledala sam hateve, telku opce nasu neku sad prvi put nakon ni sama nema pojma kolko
zadnje sam gledala nekog kod stankovica prije ohohohoho..al se fakat sad nemrem sjetit koga
neam pojma jel me to bas sve skupa sad razveselilo il nije, al predosjecam neku marfijevsku opacinu
zadnje sam gledala nekog kod stankovica prije ohohohoho..al se fakat sad nemrem sjetit koga
neam pojma jel me to bas sve skupa sad razveselilo il nije, al predosjecam neku marfijevsku opacinu
''V. izborna jedinica, Čašljakovci: oko 10,20 sati na izbornom mjestu broj 5 policijski
službenici su pružili intervenciji na zahtjev predsjednika biračkog odbora općine
Kaptol zbog vrijeđanja predsjednice izbornog povjerenstva od strane 2 osobe iz
razloga što je križ koji se nalazio u prostoriji prikriven.''

službenici su pružili intervenciji na zahtjev predsjednika biračkog odbora općine
Kaptol zbog vrijeđanja predsjednice izbornog povjerenstva od strane 2 osobe iz
razloga što je križ koji se nalazio u prostoriji prikriven.''
mjesila sam kekse sa klincima..i bas se nasmijala od srca(jest' da cu skupljt brasno jos danima,al jbg-a

Hard to explain to someone who has no clue. It's a daily struggle being in pain or feeling sick on the inside while you look fine on the outside
- Maleficent
Položen ispit, sunce, spavanje do podne i lijepe stvari koje me još čekaju ovaj tjedan.
Danas nisam u svom uobičajenom mračnjaštvu.
Danas nisam u svom uobičajenom mračnjaštvu.
Gdje su čižme na sniženjuPješčana » wrote:dobila sam na dar sjeme češnjaka![]()
odlično!Pješčana » wrote:ovaj link koji sam tjednima ignorirala
a divan je![]()
povodom 100 godina East Londona, 100 godina mode u 100 sekundi. pogledajte!
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
A ti si isto iz naše županijeLord Byron » wrote:Opatijska parking-služba.
Baja, jesi vratila čovjeku lovu za mrkače
-
- Information
-