Lijep dan, baš. Murphy, aj' ća!
aaa
volim prosvjetitelje
sunčan dan u zagrebu. kava se kuva a kasnije ću u šetnju
i naspavala sam se i sve
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
A da, ovo sam htjela još jutros prijaviti - dobili smo pošić u stanu
Svjetleće drveće, advencki vijenci, crveni ukrasi i grozno šljaštenje 
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Hvala bas gledam. A sta nije bio problem snimiti, a al je prob lem pokazatibaja » wrote:u nekakvoj seriji 'nečista krv' - http://www.jutarnji.hr/serija--necista- ... om/990399/
Al ima dekolte. Jel to prirodno?
http://nimg.sulekha.com/sports/original ... -10-31.jpg
Iako ipak manje je vise ne
http://3.bp.blogspot.com/_zBTLUiqFtxk/T ... lija_4.jpg
Mačak mi je skočio na tipkovnicu, nešto je kvrcnulo i nije radila, a kad bi ju protresla čuli bi se komadići kako rondaju u njoj.
Onda sam otišla na posao, i sad kad sam se vratila, radi ko nova!
Božićno čudo, ili su mi mačke pametnije nego se čine i znaju popravljati stvari?!?
Onda sam otišla na posao, i sad kad sam se vratila, radi ko nova!
Božićno čudo, ili su mi mačke pametnije nego se čine i znaju popravljati stvari?!?
The planet is fine. The people are fucked.
Pa, za razliku od njih, ja si ne bi znala popraviti tipkovnicu, nego bi morala kupiti novu.
I kak' da se ne osjećam glupo.
Srećom oni su tolerantni mačci, i strpljivo trpe ljudske gluposti.
The planet is fine. The people are fucked.
Ovaj, sto me razveselilo danas?
Pa to sto mi je susjed pricvrstio rolo. A isti mi je prije toga pao na glavu i razbio novi novcati stakleni svjecnjak.
To ga je radni kolega prisvrstio.
Al eto rolo stoji, bolje receno visi.
moje mice ne znaju nista popraviti, znaju samo ukrasti saraf koji treba za rolo pa ga ja onda trazim pola sata okolo i kasnim na posao.
Pa to sto mi je susjed pricvrstio rolo. A isti mi je prije toga pao na glavu i razbio novi novcati stakleni svjecnjak.
To ga je radni kolega prisvrstio.
Al eto rolo stoji, bolje receno visi.
moje mice ne znaju nista popraviti, znaju samo ukrasti saraf koji treba za rolo pa ga ja onda trazim pola sata okolo i kasnim na posao.
- Lord Byron
Kakve čudne susjede imašombia » wrote:Pa to sto mi je susjed pricvrstio rolo. A isti mi je prije toga pao na glavu i razbio novi novcati stakleni svjecnjak.
ajme imala sam odličnu večer 
prvo, danas je došla plaća.
iz nekog nejasnog objašnjenja dobila sam mrvu više
: pljuje tri puta preko ramena bacajuć sol:
dočekao me marcipan i vino za desert, a za glavno jelo borbeni slanutak u varivu s grahom, ječmom i prosom.
proso se skuhalo, ječam se skuhao, grah je odustao i skuhao se, ali slanutak je nakon 5 sati kuhanja još uvijek vikao "pucajte u prsa!" ali ipak sam ga i takvog pojela
jedna beba je ukrala griotu i držala je u dlanu deset minuta, a zatim je dotakla svaku svijetlu površinu oko sebe
vino je bilo dobro, pbz net mi radi pa sam platila stanarinu
kaslić mi je pun predizbornih obećanja
ne radim za vikend
još dva dana i ovo smeće od predizborne kampanje je gotovo
napokon sam dobila ulazak na Pinterest!
prvo, danas je došla plaća.
iz nekog nejasnog objašnjenja dobila sam mrvu više
dočekao me marcipan i vino za desert, a za glavno jelo borbeni slanutak u varivu s grahom, ječmom i prosom.
proso se skuhalo, ječam se skuhao, grah je odustao i skuhao se, ali slanutak je nakon 5 sati kuhanja još uvijek vikao "pucajte u prsa!" ali ipak sam ga i takvog pojela
jedna beba je ukrala griotu i držala je u dlanu deset minuta, a zatim je dotakla svaku svijetlu površinu oko sebe
vino je bilo dobro, pbz net mi radi pa sam platila stanarinu
kaslić mi je pun predizbornih obećanja
ne radim za vikend
još dva dana i ovo smeće od predizborne kampanje je gotovo
napokon sam dobila ulazak na Pinterest!
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
- Information
-