Obične noćne, ko i uvijek. Šteta kaj nemam negdje neki stari da usporedim.ex_anais » wrote:Ako govoriš o Always onda moguće da si uzela krive, ima ih puno vrsta u zadnje vrijeme.
Mister(azil)ije! Prvi volumen
Nisu sensitive? Znam da su oni kraći i manji i sve. Ali ne znam zapravo da li ima noćnih sensitive.
To je na netu uvijek kompliment. Uživo nije.
Zvučiš pametno, imaš baby face?rh4ps0dy » wrote:Misterij - zašto ljudi misle da sam starija (na forumu) ili mlađa (u RL) nego jesam, a nitko ne misli da imam godina kolko imam?
A ja sam se uvijek pitala ko koristi te noćne. Vire iz gaća i sprijeda i straga.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Pa baš i ne, samo velike oči i pune usne.
Imam metar pedeset i ne nosim ogromne pete?
Najtrenutak - u banci se moram propesti na prste da vidim tetu šalterušu, a ona će meni "gospođo".
U dućanima mi pak zvonko-tepajućim glasom cvrkuću "Izvoliš?" i "Joj, ma ova haljinica ti je baš super".
Zbunjuju me.
Najtrenutak - u banci se moram propesti na prste da vidim tetu šalterušu, a ona će meni "gospođo".
Zbunjuju me.
Bolje ulošci nego nekaj drugo.Margarita » wrote:A ja sam se uvijek pitala ko koristi te noćne. Vire iz gaća i sprijeda i straga.
Da nije neki prerušeni elementHekatonhir » wrote:Robot koji pretražuje sadržaj.
Nego pitah Lastana nešto sinoć, ali valjda nije vidio, pa kako si i ti (navodno) dobar s jezikom
kako se zovu ljudi koji trkeljaju?
Kako muškarci, a kako žene
Inače da ga nema ne bi imali Vodenu na guglu kad upišeš trkeljanje u tražilicuAjvi » wrote:Ali zašto? Tko ga je poslao? Otkud on tu? Virtualni robot? Objasni.

Uploaded with ImageShack.us
Happy Easter!
-
- Information
-