Dat ću par savjeta iz osobnog iskustva jer sam i ja jednom bio sam. Pozivam i druge koji su bili sami, a onda nisu, da proslijede koji savjet, jer je to jedino što se sa savjetom uopće i može napraviti.
Savjeti, bez nekog reda, ali s puno smisla:
1. Spustiti kriterije - pogledajte se u ogledalo i priznajte si da i niste nešto. Kako tjelesno, tako i duševno. Svijest o vlastitoj manjkavoj poželjnosti neka vam bude stalno na pameti kako ne biste propustili dobru priliku, a dobra prilika je svaka prilika.
Jednostavno - ne birajte. Ovo načelo, poznato i kao daj šta daš, ponajveći je uzrok veza u protestantsko-ateističkom i brakova u katoličko-atavističkom svijetu.
2. Operite zube prije izlaska. Zadah je loša stvar - asocira na raspadajući leš, smrt općenito - dakle - prolaznu gnjilost materijalnog svijeta. Zadahom stoga čovjek govori istinu - svi ćemo umrijeti. A istina se nikad ne govori pri prvom susretu.
3. Plaćajte cuge. Ljudi vole kad im se plaća cuga - smatraju to izrazom poštovanja. A kako danas nitko nikoga ne cijeni - ovo je vrhunska manipulacija. Nakon toga se uvijek osjećaju dužni - a kako su mahom škrti - rađe će stupiti u vezu nego da sami moraju častiti. Čašćenje potencijalnog partnera, pogotovo ženskog, je drugi najčešći uzrok veza na brdovitom Balkanu.
Navedoh samo osnovne savjete. Vjerujem da će iskusnije kolegice i kolege ovaj moj uvod u uvod za stjecanje partnera nadopuniti, poboljšati i oplemeniti. A oni koji traže partnera neka se ne libe postavljati pitanja - veliki postajemo žrtvujući se za druge. :zvonimirboban: