Nije Herpova tema o svadbi nego o prijateljstvu

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Herp
Nikki Gauda

Post 01 Dec 2011, 00:32

(Naizgled još jedna Herpova tema o svadbi, a zapravo je o pri)jateljstvu. Nije mi stalo sve u naslov, jebo sliku svoju.

Dakle, imam tu frendicu. Znamo se nekih :misli: 12 godina, upoznale se preko zajedničke ekipe na nekom gigu još dok je Močvara bila tamo gdje je onda bio Krivi put ali više nije.

Bile smo jedna uz drugu u pizdarijama tipa prekidi s dečkima, problemi u obitelji, faks, posao, kurac, palac. Nismo se viđale često (u prosjeku, jednom u dva mjeseca) no, ja se ni sa kime ne viđam često. Unatoč tome, znala sam da je mogu u bilo kojem trenutku nazvati i reći "čuj, stara, frka je, dolazi", isto kao i ona mene, a tako je i bilo.
Ona je, inače, jako konfliktna osoba. Bilo je perioda u njenom životu kad je bila isposvađana sa svima živima i kad sam ja zbilja bila oldest&most loyal friend kojeg je imala. Sa mnom se nikad nije posvađala.

Prije neke :misli: 3 godine prohodala je s dečkom kojeg sam čak i znala iz viđenja. Lik skroz na mjestu, inače, sve okej što se toga tiče, kroz neko vrijeme se uselili zajedno, počelo se razgovarati o svadbi. Prošlo ljeto mi kaže da si obavezno rezerviram drugi vikend u srpnju iduće godine, rezervirali su salu i sve. Reko, super. :cerek: Vidjele smo se još u međuvremenu, bile smo i vani nešto, ne mogu se točno sjetiti više perioda u kojem se to sve događalo, ali bilo je ovog proljeća, prilično sam sigurna. I tako, čekam u biti službeni poziv, ništa. Reko, valjda je odgođeno ili nešto, neću se sad nametati bezveze, sigurno je u gužvi, zvat će. I niš.
U kolovozu joj bio rođendan, pošaljem SMS, okej, i dalje niš.
Reko :ne zna:
I prošli tjedan je sretnem u gradu, žurimo obje, jebiga, al malo zastanemo da popričamo, kaže da se udala u srpnju.
Ja još naivno pitam "jel bila onda neka mala svadba?", veli da ne, 110 ljudi je bilo.
Uglavnom, tad sam shvatila da me nije pozvala na svadbu, dobrojutro, Herpe. :xzubo:

Niš, sad me tješite, raspravljajte o tome zašto me nije pozvala i tak.

It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Pješčana

Post 01 Dec 2011, 00:44

pa jesi ju pitala zašto te nije zvala?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Herp
Nikki Gauda

Post 01 Dec 2011, 00:47

Pješčana » wrote:pa jesi ju pitala zašto te nije zvala?
Praktički odmah nakon tog smo se rastale jer je ona žurila na neki poslovni kurac, a ja ostala nasred pločnika s WTF izrazom. Da sam imala još koji sekund za razmislit, pitala bih je, nije mi to bed.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Pješčana

Post 01 Dec 2011, 00:51

baš bezveze.
tuka
možda je i njoj mozak kasnio par sekundi pa je malo kansije shvatila što je kom rekla
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
kuki

Post 01 Dec 2011, 00:56

Bio je sličan topik na krstarici. Je li tvoja prijateljica (prijateljica?) pogazila svoja anarhistička uvjerenja o braku i ti bi na nju na svadbu bacila nekoliko zmija i pitala "JESI LI TI NORMALNA?"
kuki

Post 01 Dec 2011, 01:01

Sad tek vidim da si otvorila i prije neku temu o svadbi i prvu ideju tvoju tamo. :rofl: A prvo sam ti htjela napisati da se možda udavala u rozom jer je roza nova bijela i bojala se da ćeš doći u rozom i zasjeniti je, ali sam se suzdržala. :D
Herp
Nikki Gauda

Post 01 Dec 2011, 01:16

kuki » wrote:Bio je sličan topik na krstarici. Je li tvoja prijateljica (prijateljica?) pogazila svoja anarhistička uvjerenja o braku i ti bi na nju na svadbu bacila nekoliko zmija i pitala "JESI LI TI NORMALNA?"
Nope, ne sjećam se da je ikad iskazivala negativne stavove prema braku kao takvom, kao ni ja :ne zna:
Herp
Nikki Gauda

Post 01 Dec 2011, 01:16

kuki » wrote:Sad tek vidim da si otvorila i prije neku temu o svadbi i prvu ideju tvoju tamo. :rofl: A prvo sam ti htjela napisati da se možda udavala u rozom jer je roza nova bijela i bojala se da ćeš doći u rozom i zasjeniti je, ali sam se suzdržala. :D
Eto, riješito :rofl:
kuki

Post 01 Dec 2011, 01:24

Al sad i mene zanima zašto te nije pozvala. Baš mi je glupo reć "e udajem se tad i tad rezerviraj si termin :cerek:" i onda ne pozvat te. :ne zna:
Eks

Post 01 Dec 2011, 01:36

Ako je konfliktna osoba možda joj je nešto puhnulo u glavu pa se udaljila, doduše bez konflikta. :misli:
jevgenija

Post 01 Dec 2011, 06:43

kad bih se ja nekom nesrećom udavala, 110 bi bili "mali svatovi" jer imam veliku rodbinu.samo moja braća i sestre + njihovi dejtovi su 12, tata i njegov dejt, mama i njen dejt je još 4, i tako svi članovi porodice, ovi koje znam po imenu. A ta cura, ako je takva kakvom je opisuješ, ne čini se kao osoba koja je tvoje pitanje shvatila kao "zašto me nisi pozvala" nego kao ruganje da su joj bili mali svatovi pa je rekla da nisu :xzubo:
vjerojatno se tako uspjela isposvađat sa svima u svijemiru :xd: :xne zna:
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Potjeh

Post 01 Dec 2011, 06:58

Posve moguće da ste vas dvije imale različitu predodžbu o intezitetu odnosno bliskosti vašeg prijateljstva?
Lord Byron

Post 01 Dec 2011, 07:08

Godinu dana prije svadbe, cura je, lako moguće, "rezerviraj sljedeći srpanj" izgovorila broju ljudi dovoljnom za ulazak u Sabor. Ne zato što bi cura bila loša i zla, nego se, lako moguće, malo preveć ufurala u svadbu i to.

Onda se, lako moguće, ispostavilo da je istu rečenicu istom broju ljudi izgovorio i odabranik srca joj njezinog. Onda se, lako moguće, krenulo u sastavljanje liste onih koji, onak, "moraju" :rolleyes: biti pozvani, pa onda onih ostalih... - i jebi ga, negdje su morali "odrezati".

Dvije moguće opcije: ili si niste tako dobre kao što si vjerovala da jeste, ili (a meni se ovo čini izglednijim) je ona procijenila da će tebi (ono, tebi takvoj :D) biti manji bed da propustiš takav događaj nego nekoj Marini koja joj to nikadnikad neće oprostiti. Konačno, ako izostaviš tu komponentu prijateljstva, jel' ti baš jakojako žao zbog propuštenoga (znam, znam, buket, znam... :E)?

Jest da je pri susretu mogla reći "joj, jebi ga, nemoj se ljutiti, nemaš pojma kako smo se izmučili za goste, ona njegova glupava rodbina i tako to..." - ali, eto, nije; i to može biti "socijalna neinteligencija", a ne indikator nepostojanja prijateljstva. Ljudi znaju biti nespretni u tim stvarima, jednostavno.

Pitanje "A zašto me nisi pozvala?" je, onak, nepotrebno. Kad čovjek malo pogleda, nema odgovora koji će u toj stvari nešto "popraviti" ili promijeniti. Ako ti je dobra i takva kakva je, OK; ako nije, opet OK.
schmokljan

Post 01 Dec 2011, 08:16

Znam ljude koji su u svatove zvali nove kolege s posla i potencijalne poslovne partnere, a ljude s kojima su godinama izlazili van, i s kojima su ostali dobri, ali smanjili intenzitet druženja - nisu.

Po mojoj slobodnoj procjeni koeficijent je 1.05 da se ona, ili oboje, išlo pozivanjem u svatove ulizivati kolegama, a napose onima od kojih bi mogli imati koristi, te bogatijim članovima dalje rodbine. Tipično.
Herp
Nikki Gauda

Post 01 Dec 2011, 08:45

ex_anais » wrote:Ako je konfliktna osoba možda joj je nešto puhnulo u glavu pa se udaljila, doduše bez konflikta. :misli:
Moguće, da, ali svejedno mi je pri rastanku sad rekla da se čujemo za kavu. :ne zna:
Herp
Nikki Gauda

Post 01 Dec 2011, 08:47

jevgenija » wrote:kad bih se ja nekom nesrećom udavala, 110 bi bili "mali svatovi" jer imam veliku rodbinu.samo moja braća i sestre + njihovi dejtovi su 12, tata i njegov dejt, mama i njen dejt je još 4, i tako svi članovi porodice, ovi koje znam po imenu. A ta cura, ako je takva kakvom je opisuješ, ne čini se kao osoba koja je tvoje pitanje shvatila kao "zašto me nisi pozvala" nego kao ruganje da su joj bili mali svatovi pa je rekla da nisu :xzubo:
vjerojatno se tako uspjela isposvađat sa svima u svijemiru :xd: :xne zna:
Viš, viš, sad mi je palo na pamet, možda (tj. sigurno :zubo:) ne voli mog dejta. :zubo:
Pješčana

Post 01 Dec 2011, 08:47

Herp » wrote:
Moguće, da, ali svejedno mi je pri rastanku sad rekla da se čujemo za kavu. :ne zna:
a, onda ok.
pokazala se kao netko tko izvršava obećanja :kava: :D

sretno s kavom
Herp
Nikki Gauda

Post 01 Dec 2011, 08:49

Potjeh » wrote:Posve moguće da ste vas dvije imale različitu predodžbu o intezitetu odnosno bliskosti vašeg prijateljstva?
Pa ne znam, mogla mi je reći, ili me odjebat apsolutamente, s tim da ona zbog svojih obaveza ima još puno manje vremena od mene :ne zna:

A unazad par godina je običavala doma slaviti rođendane, skupilo bi se desetak odabranih ljudi, i uvijek sam ja bila među njima :ne zna:
Herp
Nikki Gauda

Post 01 Dec 2011, 08:51

Lord Byron » wrote:Godinu dana prije svadbe, cura je, lako moguće, "rezerviraj sljedeći srpanj" izgovorila broju ljudi dovoljnom za ulazak u Sabor. Ne zato što bi cura bila loša i zla, nego se, lako moguće, malo preveć ufurala u svadbu i to.

Onda se, lako moguće, ispostavilo da je istu rečenicu istom broju ljudi izgovorio i odabranik srca joj njezinog. Onda se, lako moguće, krenulo u sastavljanje liste onih koji, onak, "moraju" :rolleyes: biti pozvani, pa onda onih ostalih... - i jebi ga, negdje su morali "odrezati".

Dvije moguće opcije: ili si niste tako dobre kao što si vjerovala da jeste, ili (a meni se ovo čini izglednijim) je ona procijenila da će tebi (ono, tebi takvoj :D) biti manji bed da propustiš takav događaj nego nekoj Marini koja joj to nikadnikad neće oprostiti. Konačno, ako izostaviš tu komponentu prijateljstva, jel' ti baš jakojako žao zbog propuštenoga (znam, znam, buket, znam... :E)?

Jest da je pri susretu mogla reći "joj, jebi ga, nemoj se ljutiti, nemaš pojma kako smo se izmučili za goste, ona njegova glupava rodbina i tako to..." - ali, eto, nije; i to može biti "socijalna neinteligencija", a ne indikator nepostojanja prijateljstva. Ljudi znaju biti nespretni u tim stvarima, jednostavno.

Pitanje "A zašto me nisi pozvala?" je, onak, nepotrebno. Kad čovjek malo pogleda, nema odgovora koji će u toj stvari nešto "popraviti" ili promijeniti. Ako ti je dobra i takva kakva je, OK; ako nije, opet OK.
Ali Lorde, Herp voli svatpe :mama:
I moji frendovi to znaju :mama:
Herp
Nikki Gauda

Post 01 Dec 2011, 08:53

schmokljan » wrote:Znam ljude koji su u svatove zvali nove kolege s posla i potencijalne poslovne partnere, a ljude s kojima su godinama izlazili van, i s kojima su ostali dobri, ali smanjili intenzitet druženja - nisu.

Po mojoj slobodnoj procjeni koeficijent je 1.05 da se ona, ili oboje, išlo pozivanjem u svatove ulizivati kolegama, a napose onima od kojih bi mogli imati koristi, te bogatijim članovima dalje rodbine. Tipično.
Za razliku od mog posla u kojem je to skoro pa svejedno, ona se bavi poslom u kojem je tzv. networking (poše, mrzim tu riječ, tako mi je japijevska :rolleyes:) sve. A i potječe iz bogate familije, da.

Hm. :zubo:
Lord Byron

Post 01 Dec 2011, 09:05

Herp » wrote:
Ali Lorde, Herp voli svatpe :mama:
I moji frendovi to znaju :mama:
Moja omiljena metoda u ovim (i u kojekakvim još :D) stvarima je elementarni cost/benefit. kakvog, dakle, ima smisla pridavati tom nepozivanju nekakvo esencijalno značenje za vaše prijateljstvo? Konačno, nije li znakovitiji podatak da ste se, unatoč njezinom vjenčanju i kolovoškoj svadbi, srele tek neki dan - i to slučajno, usput?

Meni bi to bilo veće pitanje (i jasniji pokazatelj) od nepozivanja.

BTW, voliš svadbe? Pa kupi si jednu. :E
Morticia

Post 01 Dec 2011, 09:17

Meni je to čudno. :misli:

Mislim, mogla te barem obavijestiti da nisi pozvana ili tako nešto, a ne praviti se blesava. :ne zna:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
A.P.
Cactus

Post 01 Dec 2011, 09:51

She's just not that into you :xne zna:
Nije te zvala na svadbu, niste se dugo vidjele, to što je rekla da se čujete za kavu meni samo zvuči kao odjeb da ne nastavite pričati jer se njoj žuri (pa ćete kao na kavi, a nećete). Ne znam, ponekad je normalno da prijateljstva iz mezozoika odumru prirodnim putem, s jedne ili druge strane nakon nekog vremena. Dogodilo se meni, ali je bilo obostrano tako da nije bilo nesporazuma.
Ako jako trebaš razlog i closure, bani joj doma ili na poso i jebi mater :xzubo:
baja

Post 01 Dec 2011, 09:55

Herp » wrote:
Za razliku od mog posla u kojem je to skoro pa svejedno, ona se bavi poslom u kojem je tzv. networking (poše, mrzim tu riječ, tako mi je japijevska :rolleyes:) sve. A i potječe iz bogate familije, da.

Hm. :zubo:
hm, čini se da imaš odgovor :xd:

ima tih nekih ljudi koji običavaju svaku fazu života obilježiti primjerenim prijateljstvima pa se zamalo srame prošlosti u martama i kožnjacima jednom kad obuku odijelce
Morticia

Post 01 Dec 2011, 09:58

Ja bih je iz ovih stopa nazvala i pitala. Ozbiljno.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
  • Information