Žene vole novac jer žele penis

Mjesto za mrvu ozbiljnije rasprave
JPK

Post 30 Nov 2011, 13:57

Danas je novac vrlo bitan atribut uspješnosti. Žene vole novac, zato što novcem mogu kupovati užitak – a novac ima i falusnu funkciju: novac je simbol penisa, što nije neka retorička fraza.

Vlasnik penisa je muškarac, a i novac mora imati muškarac – zato da ga može “davati” na isti način kao što daje svoj penis ženi. Žena je zbog “primajućeg” spolnog organa simbolično “vaginalno biće”! Falusni simboli u našoj su kulturi i tjelesni mišići. I mozak, odnosno pamet, je falusan. I pameću se može “penetrirati” u žensku želju.

Neka nacija može tolerirati, pa čak i cijeniti lijepe i glupe žene – glupe ljepotice mogu biti “libidalne terapeutkinje” i “doktorice seksa”, jer više od dobrog seksa za pohotnog muškarca i ne postoji. Ali glupi muškarci?! Oni su tragedija cijele nacije.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Mozaik/ ... fault.aspx

Kratko i jasno, što prije osvijestite ove činjenice, manje ćete se zalijetati u (stakleni) zid.
(Nisam greškom stavio ovaj topic tu, radi se o gospodarskoj problematici.)

Biti i mniti svemiropolisno
A.P.
Cactus

Post 30 Nov 2011, 14:04

Ja samo želim penis :confused:
Novac mogu prije ili kasnije sama zaradit.
Kako, dakle, frojdovska psihoanaliza stoji s takvom situacijom, u kojoj penis postaje semi-obsolete?
schmokljan

Post 30 Nov 2011, 14:27

Eto, Roman Vodeb, kojeg JPK linka i citira, iznosi stavove istovjetne mojima u vezi politike i žena u politici:

Teorijski psihoanalitičar Vodeb:

- Moj stav je da bi žene morale biti u politici što bliže nekom ženstvenom stavu. Meni je i Jadranka Kosor suviše muževna poput Angele Merkel ili Jóhanne Sigurðardóttir koja je sada u lezbijskoj bračnoj vezi. Meni se čini da društvo treba imati u politici jednu ženstvenu struju, a ne neku kopiju muškaraca. Barem kod nas - a ne znam kako je kod vas - imamo same neke “muškarače”.

Psihoanalitički diletant schmokljan:

Ravnopravnost se svela na to da se ženama omogući da budu jednako zastupljene kao i muškarci u muškom svijetu.

Dakle - umjesto da poženstvenimo svijet, agresivne, maskuline feministkinje, u svjesnoj ili nesvjesnoj službi krupnog kapitala, koji potrebuje agresivce i kompetitivne tipove, stvaraju hibride, to jest agresivne muškarce u tijelu žena.

Jedina je razlika što se psihoanalitičar obraća čitateljima Slobodne Dalmacije, a ja trkeljašima, što nužno rezultira time da ja zvučim ozbiljnije od njega. :zubo:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 30 Nov 2011, 14:47

A.P. » wrote:Ja samo želim penis :confused:
Novac mogu prije ili kasnije sama zaradit.
Kako, dakle, frojdovska psihoanaliza stoji s takvom situacijom, u kojoj penis postaje semi-obsolete?
Sve isto samo što novac sad sama zarađujem.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Nikolajevna

Post 30 Nov 2011, 14:56

S druge strane, schmokljane, ako je ovo zaista točno:
Vlasnik penisa je muškarac, a i novac mora imati muškarac – zato da ga može “davati” na isti način kao što daje svoj penis ženi. Žena je zbog “primajućeg” spolnog organa simbolično “vaginalno biće”!
Onda, prema tvojoj temi na Ljubavi i seksu u kojoj bi žena trebala više zarađivati od muškarca kako bi on (ti) od nje taj novac, pretpostavljam, mogao i primati (dakle, kako bi mogao biti "penetriran"); ti ispadaš, ni više ni manje, jedan latentni homoseksualac.
Margarita

Post 30 Nov 2011, 14:58

A.P. » wrote:Ja samo želim penis :confused:
Meni je dobar i novac.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
schmokljan

Post 30 Nov 2011, 15:05

Nikolajevna » wrote:S druge strane, schmokljane, ako je ovo zaista točno:

Onda, prema tvojoj temi na Ljubavi i seksu u kojoj bi žena trebala više zarađivati od muškarca kako bi on (ti) od nje taj novac, pretpostavljam, mogao i primati (dakle, kako bi mogao biti "penetriran"); ti ispadaš, ni više ni manje, jedan latentni homoseksualac.
Tipično nerazumijevanje, mora da si psiholog po struci. :D

To što je kolega naveo vrijedi za žene, a ne i za muškarce. No, slobodno pitaj ako trebaš još koje pojašnjenje, a zasigurno trebaš, žena si pobogu. :E
Morticia

Post 30 Nov 2011, 15:42

Slažem se sa svime navedenim. :raspa:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Pješčana

Post 30 Nov 2011, 18:08

slažem se s uvodnim postom.
ja radim da bih plaću mogla potrošiti na penis(e).
zar vi ostali imate neki drugi način trošenja para?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
A.P.
Cactus

Post 30 Nov 2011, 18:13

Margarita » wrote: Meni je dobar i novac.
Ja bih radije penis :cerek:
Novac mogu i ukrast :xraspa:
Aurora

Post 30 Nov 2011, 19:06

Pješčana » wrote:slažem se s uvodnim postom.
ja radim da bih plaću mogla potrošiti na penis(e).
zar vi ostali imate neki drugi način trošenja para?

Ne, ti radiš da u vezi budeš samostalna i neovisna. Da ne ovisiš o muškarcevu novcu, jer če zauzvrat tražiti seks, on će diktirati važne aspekte tvog života... To ne želiš, pa zato sama radiš.

Muški rade da bi mogli platiti pi**e. Točnije, platiti sponzoruše, koje žele novce da bi mogle uživati u životu, a seks im se čini mala daća. Da su pametnije ili imaju mogučnosti, postale bi doktorice, pravnice, profesorice matematike...
Ovom usranom konzumerističkom društvu fali ljubav, čast, srčanost, suosjećajnost i poštenje, a ne nikakav patriotizam, bogobojaznost, marljivost, spremnost na odricanje i prihvaćanje besmislenih kazni...
JPK

Post 30 Nov 2011, 21:13

Aurora » wrote:

Ne, ti radiš da u vezi budeš samostalna i neovisna. Da ne ovisiš o muškarcevu novcu, jer če zauzvrat tražiti seks, on će diktirati važne aspekte tvog života... To ne želiš, pa zato sama radiš.
Dakle, ti misliš da ona muškarcu ne želi davati pičke? Nego bi to radila samo zbog novca? Misliš li da žene općenito daju pičke samo zbog novca? Ili zapravo misliš na sebe kad to govoriš?
kukuriku

Post 01 Dec 2011, 00:01

JPK » wrote: Dakle, ti misliš da ona muškarcu ne želi davati pičke? Nego bi to radila samo zbog novca? Misliš li da žene općenito daju pičke samo zbog novca? Ili zapravo misliš na sebe kad to govoriš?
ružno je i pogrešno reći da žene samo daju pičke.
istina, neke samo daju. to su ove koje daju za pare.
ali neke i uzimaju. ne pičke, nego penisa.
sukladno staroj narodnoj: u se, na se, i poda se.
Nek(v)arljiva.
zeleni zub

Post 01 Dec 2011, 00:03

Žene vole novac jer žele novu torbu.
kukuriku

Post 01 Dec 2011, 00:07

zeleni zub » wrote:Žene vole novac jer žele novu torbu.
glupost. žene vole novac jer vole novac.mnoge od nas uopće ne haju za torbe. :xlux:
Nek(v)arljiva.
zeleni zub

Post 01 Dec 2011, 00:29

Novac kao novac smrdi i diraju ga stotine koje ne peru ruke nakon wc- a i kopaju nos. Dok novac koji kupuje vole i ove koje ne haju za torbe i ove koje haju za duhovnim vrijednostima, naime mjesec yoge je 300kn :zubo: .
JPK

Post 01 Dec 2011, 08:30

kukuriku » wrote:
glupost. žene vole novac jer vole novac.mnoge od nas uopće ne haju za torbe. :xlux:
Žene su prepovršne da bi voljele novac kao takav i sve što on pruža. Nadalje, ako žena voli novac, zbog njegovog falusnog karaktera, to znači da nije tek isprazna sponzoruša nego se samo ponaša u skladu sa svojim biološkim imperativom. (Uočite kompliment cijelom ženskom spolu ovdje!)
Osim toga, tlapnja je da žena sama želi zaraditi novac. Pa to bi impliciralo da želi imati falus, dočim žena zapravo želi da je penetriraju tuđi falusi i kreditne kartice.
Pješčana

Post 01 Dec 2011, 08:35

Aurora » wrote:

Muški rade da bi mogli platiti pi**e. Točnije, platiti sponzoruše, koje žele novce da bi mogle uživati u životu, a seks im se čini mala daća. Da su pametnije ili imaju mogučnosti, postale bi doktorice, pravnice, profesorice matematike...
ček, hoćeš reći da ti znaš bolje zašto ja radim? :misli:
ne, mislim da sam tu ja mudrija.
penisi :raspa:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Pješčana

Post 01 Dec 2011, 08:37

zeleni zub » wrote:Novac kao novac smrdi i diraju ga stotine koje ne peru ruke nakon wc- a i kopaju nos. Dok novac koji kupuje vole i ove koje ne haju za torbe i ove koje haju za duhovnim vrijednostima, naime mjesec yoge je 300kn :zubo: .
ja ne volim novce, ja koristim karticu.
s njom i žvake kupujem. moja kartica ne smrdi i ne kopam nos s njom.
kukuriku

Post 01 Dec 2011, 23:47

Pješčana » wrote: ja ne volim novce, ja koristim karticu.
ni ne ravnaš lajne? :xne zna:

osim toga, kartica je isto novac, osim ako je (pfuj, pfuj) kreditna.
ustvari, onda je isto novac, samo na dug. :mama:
Nek(v)arljiva.
vrrrlet

Post 02 Dec 2011, 09:47

Kartica je isto prljava jer je svi turaju na isto mjesto. Prljavim rukama. A ni bankomati se nešto ne peru, kao da su s brda sišli.

Kako karticom kupuješ ilegalne stvari?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
JPK

Post 02 Dec 2011, 09:50

Ja toliko koristim karticu da su mi se izlizali kontakti na čipu, morat ću je ić zamijenit, a banka mi 1000 km daleko. :(
Pješčana

Post 02 Dec 2011, 09:53

JPK » wrote: Ja toliko koristim karticu da su mi se izlizali kontakti na čipu, morat ću je ić zamijenit, a banka mi 1000 km daleko. :(
hoćeš reČ da si bogat? :xd:
Pješčana

Post 02 Dec 2011, 09:54

vrrrlet » wrote:
Kartica je isto prljava jer je svi turaju na isto mjesto. Prljavim rukama. A ni bankomati se nešto ne peru, kao da su s brda sišli.

Kako karticom kupuješ ilegalne stvari?
robnom razmjenom :zubo:
vrrrlet

Post 02 Dec 2011, 10:00

Pješčana » wrote: hoćeš reČ da si bogat? :xd:
Ne, s njom se češe.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
  • Information