Nisam ni rekla da želim kaznu. Skoncentriraj se...a unda » wrote: mozda i pise, ali ko ce to sad gledat i trazit? ono sto ti pise je da mene ne mos imat. biraj drugu zelju..
Mislila sam da mi neki Ken stoji u horoskopu.
Nisam ni rekla da želim kaznu. Skoncentriraj se...a unda » wrote: mozda i pise, ali ko ce to sad gledat i trazit? ono sto ti pise je da mene ne mos imat. biraj drugu zelju..
..vidis, prelazi ti taj smajlic u naviku, automatizam..Nica » wrote:
Nemam takta.
Nisam nikom ništa slala, ja sam mislila da to ne treba.
Ups... opet taj smajli...
ex_anais » wrote:
Nisam ni rekla da želim kaznu. Skoncentriraj se.![]()
..ti ocito ne znas sto je dobro za tebe. tj slutis, ali..nisi na cisto..ex_anais » wrote:
Nisam ni rekla da želim kaznu. Skoncentriraj se.![]()
Poslala sam ti ja... podatke na mejl..a unda » wrote: ..jesi li mi ti ono poslala podatke na mejl?![]()
..ne znam ko je prije, afrikapaprika ili ti..
..pa dobro, ajde evo..moze. ma moze i bez icega.
..a unda » wrote: ..pa dobro, ajde evo..moze. ma moze i bez icega.
ali ajde, reci mi, kako bi ti to..? evo, znam da si nica, to je sve sto znam i ti oces horoskop? jel to mislis? ok, dobro, ako ti oces tako, nema problema..![]()
vec sam imao ovdje prijedloge da radim horoskope iz avatara, smajlica, nikovoa..sta je sljedece? da radim horoskope iz neposlanih postova, iz aj pija i velicine hard diska?![]()
..necu ti rec? kako ti ja mogu rec sta ces ti zeli i sta ti zelis i sta ti oces? pa jes ti mala susnuta?
Odi kvragu...a unda » wrote: ..necu ti rec? kako ti ja mogu rec sta ces ti zeli i sta ti zelis i sta ti oces? pa jes ti mala susnuta?
..a unda » wrote: ..i ti?koje podatke? pa zar mi nisi dala..tj poslala na pi em?
..vi mene ocete izludit, eto..
Ne traži da objašnjavam.
Ali ja ne znam što treba za horoskopiranje.aj salji mi podatke koje ti mislis da trebas poslat, aj..![]()

Ovi podaci u italiku trebaju sugerirat sise..a unda » wrote:![]()
..je ali ne pise u mejlu kojeg je poslao neko drugi, a ja nisam znao ko, a ti si rekla da si poslala na mejl kojeg sam ja dobio, ali ne od tebe, zato jer si ti poslala na pi em u kojem pise da si ti poslala, ali ne pise da nisi poslala na mejl, za kojeg ti kazes da si poslala, ali na pi em koji je meni dosao, ali nije dosao mejl.
eto, jel sad ti kuzis?
Pramen kose i naramenicu grudnjaka?..a unda » wrote:
nemoj objasnjavat i nemoj slat slike. posalji mi ono sto ti mislis da mi treba za horoskopiranje. jel posteno?![]()
Pa ne, ja ne znam sama što trebam slati...a unda » wrote:
nemoj objasnjavat i nemoj slat slike. posalji mi ono sto ti mislis da mi treba za horoskopiranje. jel posteno?![]()
Čokoladna s orasima, može li?
Kako si ti iskamčivala i prijetila?
zasto mi nisi poslala? ja sam se vec cudio kako to da ti kazes da si mi poslala, a ja nisam dobio nista.A.P. » wrote:
Ovi podaci u italiku trebaju sugerirat sise
Al nisam ti poslala sise.
Kužiš?!
Poslala sam ti peem, ne mejl, nemam tvoj mejl
Daj mi horoskop il će pazin najebat
p.s. Kužim
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests