..zaboravljeni govor zvijezda - kljuc, kod & trla brla

Znanost kakvu u potaji priželjkujete
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 803 times
Been thanked: 1529 times
Post 28 Nov 2011, 13:25

Jesi li sad sve riješio? Ako jesi, reci mi kad ću dobiti posao. :kava:

Potpisi su za budale.
lucca

Post 28 Nov 2011, 13:29

ja sam jare, bik, djevica

(i jos mars u ovnu :facepalm: :rofl: )

totalni hardkor, znam :facepalm: :xzubo:

al me vade neke fine stvari

imam ve u ve recimo :durica: to ce valjda proČ :durica:
Moment

Post 28 Nov 2011, 13:36

Ako uhvatiš vremena i volje, može i meni ? :)
Mislin da san bija jasan
Morticia

Post 28 Nov 2011, 13:37

Unda, molim te kad ovo pročitaš navrati na gutanja, trebam te nešto pitati, a da ti ne začetavam temu.

Fala. :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Beau

Post 28 Nov 2011, 14:02

..a unda » wrote:
..... :xd:
Tenkjuverimač :xlux:
Mogla bih svašta još ugnjavit, al ljudi stoje u redu, a ja sam osjetljiva na tuđu patnju :angel:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 28 Nov 2011, 15:20

Moment » wrote:Ako uhvatiš vremena i volje, može i meni ? :)
..mere. :xd:
..a unda
Undaminator

Post 28 Nov 2011, 15:24

Hekatonhir » wrote:Jesi li sad sve riješio? Ako jesi, reci mi kad ću dobiti posao. :kava:
..ajde, i sta sad ako ti ja to kazem i to se ostvari onako kako sam ja to rekao? aj, sta onda? :xraspa:
jesi li ti siguran da ti zelis da ti ja to kazem? jesi li ti siguran sto pitas i kako se to tvoje pitanje moze sve razumjet? jesi li ti ikad postavljao pitanje na onaj ji djing..cing..dzing..?

dobro, ako oces ja cu ti rec, ali disklejmiram ovdje da nemam nikakvu odgovornost. :xraspa:

Image

:xzubo: :xd:
..a unda
Undaminator

Post 29 Nov 2011, 11:57

..dejzi, dejzi :hal 9000: :xd:

..cist, bistar, optimistican horoskop. veliki potencijali i realizacije. :xlux:

..ali, mene nesto drugo zanima za pocetak. ne znam kako ti linija to podnosi, ali ako te uhvate zderacki napadi i to narocito slatkog ili cokolade, jesi li se ikada zapitala zasto je to tako. sacu ti ja rec.. : xd:

..to ti je radi mjeseca i venere koji stoje nasuprot jedan drugoga i uz pomoc ostalog konteksta, zvjezdanih navijaca oko njih.
horoskop kaze da ti u tvojim vezama i predvezama nije bas jasno emocionalno koju ulogu bi trebao imat tvoj taj neki jel, partner. jel to ljubavnik ili nesto drugo, neki autoritet, nesto ili ti je sukob u tebi jel se moze toliko pripadat i bit svoj? takva neka pitanja sama sebi postavljas, s takve strane gledas..trazis jaku emocionalnu podrsku i ako ona nije takva kao sto ti ocekujes da bi trebala bit, tares po kolacima i cokoladi dok se nesto tu ne izjednaci ili dok neki takvi ciklusi, faze pitanja ne prodju.
dakle, kad navalis na cokoladu, kod tebe je to jednostavna i citka emocionalna frustracija. linearna jednadzba skoro u kojoj nema nepoznanice. :xd:

..a ovako, ostalo, ne znam sta ti rec i kako. sva vrata su ti otvorena, sve mos. ti si od onih koja bi mogla bit i vrhunski kirurg i kompozitor i bagerist i odvjetnik/sudac i slikar i profesor. mislim, napamet govorim o zanimanjima i profesijama, ali zelim reci cega se god taknes, tj u kojem god smjeru krenes, ide te.

to jest radi izrazite naklonosti zvijezda i jednostavno izgleda da do nekog, nazovimo to..uspjeha ili realizacije, ne dolazis, nego malo sjednes i sacekas, a taj uspjeh i realizacija dolaze tebi, nude ti se, traze te, traze koju ces od njih izabrat.
da, to tako izgleda i moze onako sa strane povrsno gledajuci izgledati da ti nesto, sto se smatra dobrim, samo od sebe ili lako dolazi, cak i neke zavisti moze biti, ali nije to bas tako. iz dva razloga.
prvo, jer ti kad na nesto priones (nakon dosta vise ili manje povrsnih i dubljih doticanja ili koketiranja s materijom, pa se dosta toga i odbaci, ne nadjes se u tome, ne vidis izazov), onda je to..kako cu rec, fale mi rijeci..nije to posveceno, nije manijacki..fanaticno, a? ajde, dok se ne sjetim bolje rijeci, recimo da se radi o fanaticnoj koncentraciji energije i smjera, rada, truda. tolikog rada da te drugi tesko slijede..
drugi razlog je sto taj neki cilj ili perspektiva koju ti vidis sa polazisne tocke procesa, ti te ciljeve dizes, mices ih dalje, unaprijed vidis proces i iza tog cilja koji je postavljen prvotno kao takav i onda se taj prvi cilj relativno lako dostigne jer je on samo prolazna tocka energiji koja je ulozena za ici dalje, nekoj drugoj razini, tako da moze izgledati da je nesto lako dotignuto, a ne pitajuci se sto stoji iza toga.

eto, meni se cini da je ta komponenta ovdje izrazena, da stega i motiv prevagnjuje u realizaciji tog velikog kreativnog potencijala i da ne ostajes samo na razini sanjarstva. mislim, toliko toga ti je ostvarivo ako si okruzena tom emocionalnom, nazovimo je sigurnosti ili cak ravnotezom.. :xd:
a ako vec neke ciljeve ne ostvaris kako si ti htjela, onda se tu javljaju i ostale karakteristike potpomognute tvojim talentom za cinizam, britkim jezikom, koji se zna razumjeti i tezim i ostrijim nego sto to on jest. eh, to se moze javiti i onako, iz cistog sporta :xzubo:
ustvari, tebi je to vise igra, nikakav fajt, jer jedini pravi vajt u kojem skaces kao lavica jest kad netko povrijedi ili krene povrijediti tvoje bliznje, voljene.. : klopa: :xd:

dakle, osim tog nekog deusa eks makine u obliku neke figure starije od tebe koja ti olaksava ciscenje tvojeg puta (ne zelim rec da si ti duracel zeko, a da te taj neko samo uhvati za glavu i okrene u nekom smjeru, pa onda ti picis tuda :xzubo: :xd: ), dosta ono, klasicna slika blizanca s vodenjakom (troje vas je, najmanje, copor je to ljudski citav), s vatrenim dobrim ovnom i strijelcom koji se fino zare i griju na ona dva zracna znaka, s venerom u biku..hm, venera u biku kod zena, hm, ne zelim sad palit ovdje ovo malo forumasa, ali osim sto bi mogla bit posesivna, ovaj drugi ako nije bas vodenjak, pa i ne bi imao nista protiv toga, stovise, uf.. :xd:

..drustvenost, komunikativnost, humanost, kreativnost, mentalni izazovi, igre, mijenjanje uloga, cak i dramatiziranje u smislu bogatstva opisivanja, svestranost, ali i lojalnost dosljednost, osjetljivost, briznost, briznost koju pruza i trazi, superiorna inteligencija, odgovornost, razboritost, ali i vjecno zaigrano i znatizeljno dijete, ali i koje treba imati dovoljno prostora, pa i vremena da samo otkrije svoja iskustva, tako da bi prerani brak mogao malo ventilirati i nadoknaditi propusteno nekad poslije.. : xd:

ima, jasno, tu jos dosta detalja, a i nekih malih otvorenih pitanja, ali samo na razini rasprave, korekcija, dotjerivanja, nista ono toliko sudbonosno i frkovito. radi se tu vise o nijansama, koje su tebi, doduse, kao vrlo osjetljivoj osobi, vazne, osim ako se ne radi o nekoj vecoj, visoj ideji, humanistickom projektu, koje treba sustavno razviti, e onda se detalji i te fine i ipak bitne nijanse ostavljaju za kraj, da se putem ne pogubi u njima.

eto, ako te ikada budu zanimali detalji u vezi tvog horoskopa, daj nekom u koga imas povjerenja da ti ga napravi, stvarno je zanimljiv.
uostalom, zasto bi ikom davala raditi i tumaciti tvoj horoskop. cudilo bi me da ga do sada vec nisi sama barem pokusala napraviti i protumaciti. ako nisi, mislim, probaj..i to te ide jako dobro. : xd:

uzivaj, radi i..opusti se : xzubo: , nema nikakve frke, nema nikavog razloga da izmisljas i da se dovodis u emocionalne konflikte, a da bi mogla satrat pola kila cokolade samo zato da bi imala opravdanje i dramu jer ti se jednostavno jede cokolada.. :xd:
dejzi

Post 29 Nov 2011, 13:21

Unda. :s :s
Naprosto divan horoskop, hvala. :cerek: :cerek:

Šteta što nije moj. :xzubo:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Nica

Post 29 Nov 2011, 14:30

dejzi » wrote:
Piše tvoje ime. :o Znači da nije moj. :D
Groupie :cerek:
..a unda
Undaminator

Post 29 Nov 2011, 18:11

dejzi » wrote:Unda. :s :s

..tvoj je, tvoj je. :raspa: ..pitat cu te ja za deset godina jel tvoj ili nije. :kokice:
Margarita

Post 29 Nov 2011, 18:57

dejzi » wrote:Unda. :s :s

Zbilja je divan. Za zamotati mašnom i staviti pod bor.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Nica

Post 29 Nov 2011, 19:13

Kad smo već kod mašni i bora, hoću li i ja dobiti horoskop. :xo:
..a unda
Undaminator

Post 29 Nov 2011, 19:17

Nica » wrote:Kad smo već kod mašni i bora, hoću li i ja dobiti horoskop. :xo:
..oces, ali taj smajlic ti uopce nije bio potreban.. :xzubo:

zamisli da sam ja ovo napisao..oces. :p

:xd:
Nica

Post 29 Nov 2011, 19:20

Mislila sam da ti smajli ima piercing/dijamantić/onu glupost na zubima, a onda sam shvatila da je to neka šljokica meni na ekranu. :xo:

Što nije u redu s ovim smajlijem? :xo:
..a unda
Undaminator

Post 29 Nov 2011, 19:28

Nica » wrote:Mislila sam da ti smajli ima piercing/dijamantić/onu glupost na zubima, a onda sam shvatila da je to neka šljokica meni na ekranu. :xo:

Što nije u redu s ovim smajlijem? :xo:
..wsta fali? ..ne fali nista, ali nije bio nuzan. :xo:
Nica

Post 29 Nov 2011, 19:31

A je li višak? :xo: Mijenja li KoncePt? :xo:
Eks

Post 29 Nov 2011, 19:32

Nica » wrote:A je li višak? :xo: Mijenja li KoncePt? :xo:
ImPlicira nePovjerenje. Što je naravno vrlo logiČno. :xlux:
..a unda
Undaminator

Post 29 Nov 2011, 21:57

ex_anais » wrote:
ImPlicira nePovjerenje. Što je naravno vrlo logiČno. :xlux:
:facepalm:

..aj, kupit cemo ti barbiku. :xlux: :xd:
Eks

Post 29 Nov 2011, 22:01

..a unda » wrote:
:facepalm:

..aj, kupit cemo ti barbiku. :xlux: :xd:
Jel to ona obećana nagrada? :hekla:

NeĆu Barbiku. :xlux:
..a unda
Undaminator

Post 29 Nov 2011, 22:05

Nica » wrote:A je li višak? :xo: Mijenja li KoncePt? :xo:
..pa..visak je, tj ne mos odma :xo: ..najprije ide npr :cerek: ..pa onda :trep: ..pa onda :xraspa: ..mislim, polako malo..

..jesi li mi ti ono poslala podatke na mejl? :kokice:
..ne znam ko je prije, afrikapaprika ili ti.. :xne zna:
..a unda
Undaminator

Post 29 Nov 2011, 22:05

ex_anais » wrote:
Jel to ona obećana nagrada? :hekla:

NeĆu Barbiku. :xlux:
..a sta oces? :facepalm:
Eks

Post 29 Nov 2011, 22:07

..a unda » wrote: ..a sta oces? :facepalm:
Mislila sam da to piše u zvijezdama. :xne zna:
Nica

Post 29 Nov 2011, 22:07

..a unda » wrote: ..pa..visak je, tj ne mos odma :xo: ..najprije ide npr :cerek: ..pa onda :trep: ..pa onda :xraspa: ..mislim, polako malo..
Nemam takta. :(

..jesi li mi ti ono poslala podatke na mejl? :kokice:
..ne znam ko je prije, afrikapaprika ili ti.. :xne zna:
Nisam nikom ništa slala, ja sam mislila da to ne treba. :xo:

Ups... opet taj smajli... :no:
..a unda
Undaminator

Post 29 Nov 2011, 22:10

ex_anais » wrote:
Mislila sam da to piše u zvijezdama. :xne zna:
mozda i pise, ali ko ce to sad gledat i trazit? ono sto ti pise je da mene ne mos imat. biraj drugu zelju..:xraspa:
  • Information