Lak za nokte
To s acetonom sam napravila par puta, ali sam ili pretjerala ili imala neki ubojiti aceton, pa su se ubrzano gulili nakon toga.
Ma, nije to sad svemirski problem, ali me najviše smeta jer te neke tamnije nijanse postanu teško mazive, a crvena koju imam samo jednu bočicu je neuništiva.
Ma, nije to sad svemirski problem, ali me najviše smeta jer te neke tamnije nijanse postanu teško mazive, a crvena koju imam samo jednu bočicu je neuništiva.
The planet is fine. The people are fucked.
- MadnessInMethod
moj najneuništiviji lak na svijetu je maybelline colorama u crvenoj i ljubičastoj boji. crveni imam još od faksa (bliže upisivanju nego završavanju, dakle, nema još 10 godina, ali bliži se jubilarki). i nije se stisnuo.
inače, za razrjeđivanje laka koristi se - razrjeđivač za lak. polish thinner. ima u mülleru art decoov za 50 kn (što stvarno nije skupo, jer treba svega nekoliko kapljica po laku, pa traje 100 godina - odnosno lakova)
inače, za razrjeđivanje laka koristi se - razrjeđivač za lak. polish thinner. ima u mülleru art decoov za 50 kn (što stvarno nije skupo, jer treba svega nekoliko kapljica po laku, pa traje 100 godina - odnosno lakova)
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
Morat ću kupit taj polish thiner.MadnessInMethod » wrote:moj najneuništiviji lak na svijetu je maybelline colorama u crvenoj i ljubičastoj boji. crveni imam još od faksa (bliže upisivanju nego završavanju, dakle, nema još 10 godina, ali bliži se jubilarki). i nije se stisnuo.
Meni se i maybelline lak samoubio zgušnjavanjem 2x.
Nije bio colorama, ali boja bila divna bordo, skoro crna.
Nisam ga dugo kupovala, ali sad kad se oboružam razrjeđivačem poharat ću i policu s lakovima.
- MadnessInMethod
inače, moram se hvaliti, imam 2 nova laka (uspjela ih prošvercati pored muža u košaricu - naravno, ne odjednom, nego s 2 tjedna razmaka. ah, kad ću opet sama moći voziti 30 km pa haračiti po lakovima u drogeriji!) iz ove essence vampirske kolekcije: gold old buffy - tamna baza (neki kažu crna, drugi zelena, ali baza je ustvari nebitna. bitno je: ) s prekrasnim gustim zlatnim šljokama. traje duuuugo na noktima (s bazom i nadlakom, ofkors) - nakon pet dana sam ga skidala jer mi je dosadio. true love - šljokavo ljubičasti (malo sam slaba na ljubičaste
), njega ću probavati sad za vikend, najvjerojatnije u nedjelju, pa javim dojmove.
- MadnessInMethod
da, vampire love ili tako nešto, limited edition. već godinama izbacuju tematsku vampirsku kolekciju kada izađe novi sumrak film. ovo je prvi puta da mi se nešto iz nje svidjelo.
Eo, našla sam ih. Nisu loši al mislim da neću kupiti nijedan.
Zaključila sam da mi treba bebi rozi lak i da mi to mora biti idući.
Poše, sad sam ukucala Essence nail polish u googleta htijuć ti pokazat moj zadnji i raspametila se kakvih sve perverzarija ima
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
- MadnessInMethod
ovako rozi?Herp » wrote:
Eo, našla sam ih. Nisu loši al mislim da neću kupiti nijedan.
Zaključila sam da mi treba bebi rozi lak i da mi to mora biti idući.
Poše, sad sam ukucala Essence nail polish u googleta htijuć ti pokazat moj zadnji i raspametila se kakvih sve perverzarija ima

bourjois 10 days br. 14
ja ga obožavam, ljeti ga nosim s par srebrnih detalja ili s pupinim velikim šljokama.
(inače, jako volim pupine šljokice. jesu skupe ko dragi kamen čak i na sniženju, skoro 30 kn za sprčak od laka, ali za razliku od jeftinjaka šljokica, ne treba fleksarica da bi ih se odstranilo, nego silaze s običnim acetonom)
Prebacujem lakove u frižider i već vidim dvostruku korist, frižider mi je ljepši, a lakovi će biti maziviji.dejzi » wrote:Meni je MD reklo da laku pomaže da ga se stavi u friđ na par sati. Kad se opusti, lako se namaže. Ne traje dugo učinak, ali dovoljno da se mogu normalno namazat.
Neki mi sad stalno stoje u frižideru.
napiši koji je pa da pogledamo po dučćanimadejzi » wrote:Jel netko vidio negdje ovaj lak?
Potrošila sam cijelog, a imam dojam da ga više ne proizvode.
Jel pada nekome na pamet neki slični od neke druge firme?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.

Uzela sam ovaj danas, nadam se da nisam fulala i da neće ispasti presvijetao.
I da, raspametila sam se kad sam vidjela što sve ima na tom jebenom Essence štandu.
Morate mi oprostiti, nisam puštala ni lakirala nokte 5 godina. Sad sam odlučila da neću dopustiti da mi dugi nokti smetaju za tipkanje i da ću ih lakirati stalno, pa sam malo, jel, raspametita.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
To ti je kurac, moj herpe
Nije roza, presvijetao, ja ga ostavila mami.
Trebo si vodit mene u šoping, dobila bi rozu koje bi se i ona druga gnušala
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
O poše neA.P. » wrote:To ti je kurac, moj herpeNije roza, presvijetao, ja ga ostavila mami.
Niš, popravit ću ga s crackom
Si vidjela da i Essence ima crack i to u raznim bojama?
I ono na magnet, Isuše
Dobro, drugi put vodim i tebe.
No, jesi li sigurna da želiš ići u DM s histeričnim djetetom koje 5 godina nije jelo čokoladu ni bombone i onda ga odvelo u Krašev diskont?
Jesi li ti sigurna da želiš s takvim nečim u npr. Muller?Herp » wrote: No, jesi li sigurna da želiš ići u DM s histeričnim djetetom koje 5 godina nije jelo čokoladu ni bombone i onda ga odvelo u Krašev diskont?
Pripremila sam pošićne nokte kakve ću nosit do pošića

But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
A ne, ne, idemo samo u DM, skupljam bodove
:konzumeristpušioničar:
Morat ću naći načina da ti oprostim Pošić na noktima.
Prefarbat ću ti ih u rozo dok nećeš gledat.
Mogla bi bit dobra prema meni, imam ove koje si nabrojala da želišHerp » wrote:A ne, ne, idemo samo u DM, skupljam bodove:konzumeristpušioničar:
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
- MadnessInMethod
essence nema crack u bojama. ima samo crni, bijeli, srebrni, i tu i tamo se pojavi plavi.
a svi koji su ga probali kažu žali bože novaca, puca katastrofa.
dobar crack u svim duginim bojama zove se golden rose. stanuje u refanu i odaziva se na 25 kn. (ne, ja ne nosim crackle, ali moja sestra je luda za njima)
magnetni lakovi su ti lakovi koje namažeš, i onda imaš poseban magnetić kojim prelaziš preko njega prije nego što se osuši, a lak sadrži metalne čestice, pa dobiješ zanimljiv uzorak. meni ništa pretjerano fascinantno.
Imam essenceov crni crackle i super mi je 
Ove ostale se ne usudim probati, em su bezveze, em su mi sumnjivi
Ove ostale se ne usudim probati, em su bezveze, em su mi sumnjivi
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
-
- Information
-