Lak za nokte

Ljepota za sve: nađite pravi savjet!
sabaa

Post 25 Nov 2011, 22:15

To s acetonom sam napravila par puta, ali sam ili pretjerala ili imala neki ubojiti aceton, pa su se ubrzano gulili nakon toga.

Ma, nije to sad svemirski problem, ali me najviše smeta jer te neke tamnije nijanse postanu teško mazive, a crvena koju imam samo jednu bočicu je neuništiva.

The planet is fine. The people are fucked.
MadnessInMethod

Post 25 Nov 2011, 22:43

moj najneuništiviji lak na svijetu je maybelline colorama u crvenoj i ljubičastoj boji. crveni imam još od faksa (bliže upisivanju nego završavanju, dakle, nema još 10 godina, ali bliži se jubilarki). i nije se stisnuo.
inače, za razrjeđivanje laka koristi se - razrjeđivač za lak. polish thinner. ima u mülleru art decoov za 50 kn (što stvarno nije skupo, jer treba svega nekoliko kapljica po laku, pa traje 100 godina - odnosno lakova)
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
sabaa

Post 25 Nov 2011, 22:51

MadnessInMethod » wrote:moj najneuništiviji lak na svijetu je maybelline colorama u crvenoj i ljubičastoj boji. crveni imam još od faksa (bliže upisivanju nego završavanju, dakle, nema još 10 godina, ali bliži se jubilarki). i nije se stisnuo.
inače, za razrjeđivanje laka koristi se - razrjeđivač za lak. polish thinner. ima u mülleru art decoov za 50 kn (što stvarno nije skupo, jer treba svega nekoliko kapljica po laku, pa traje 100 godina - odnosno lakova)
Morat ću kupit taj polish thiner. :xlux:

Meni se i maybelline lak samoubio zgušnjavanjem 2x.:crying:
Nije bio colorama, ali boja bila divna bordo, skoro crna.
Nisam ga dugo kupovala, ali sad kad se oboružam razrjeđivačem poharat ću i policu s lakovima.
dejzi

Post 25 Nov 2011, 23:22

Meni je MD reklo da laku pomaže da ga se stavi u friđ na par sati. Kad se opusti, lako se namaže. Ne traje dugo učinak, ali dovoljno da se mogu normalno namazat.
Neki mi sad stalno stoje u frižideru. :xo:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
MadnessInMethod

Post 25 Nov 2011, 23:35

inače, moram se hvaliti, imam 2 nova laka (uspjela ih prošvercati pored muža u košaricu - naravno, ne odjednom, nego s 2 tjedna razmaka. ah, kad ću opet sama moći voziti 30 km pa haračiti po lakovima u drogeriji!) iz ove essence vampirske kolekcije: gold old buffy - tamna baza (neki kažu crna, drugi zelena, ali baza je ustvari nebitna. bitno je: ) s prekrasnim gustim zlatnim šljokama. traje duuuugo na noktima (s bazom i nadlakom, ofkors) - nakon pet dana sam ga skidala jer mi je dosadio. true love - šljokavo ljubičasti (malo sam slaba na ljubičaste :xne zna: ), njega ću probavati sad za vikend, najvjerojatnije u nedjelju, pa javim dojmove.
Pješčana

Post 25 Nov 2011, 23:40

ček, zaista postoji vanpirska kolekcija?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
MadnessInMethod

Post 25 Nov 2011, 23:42

da, vampire love ili tako nešto, limited edition. već godinama izbacuju tematsku vampirsku kolekciju kada izađe novi sumrak film. ovo je prvi puta da mi se nešto iz nje svidjelo.
Herp
Nikki Gauda

Image

Eo, našla sam ih. Nisu loši al mislim da neću kupiti nijedan.
Zaključila sam da mi treba bebi rozi lak i da mi to mora biti idući.

Poše, sad sam ukucala Essence nail polish u googleta htijuć ti pokazat moj zadnji i raspametila se kakvih sve perverzarija ima :xlux:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
dejzi

Moram u dm sljedeći tjedan. Još imam 15% popusta. :xlux:
dejzi

Post 25 Nov 2011, 23:45

Jel netko vidio negdje ovaj lak?

Image

Potrošila sam cijelog, a imam dojam da ga više ne proizvode. :(
Jel pada nekome na pamet neki slični od neke druge firme?
Herp
Nikki Gauda

Post 25 Nov 2011, 23:47

Image

Image

Image

Image

Image

Poše, kako ću imat sve ovo :xlux: :xlux: :xlux: :xlux:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
MadnessInMethod

Post 25 Nov 2011, 23:51

Herp » wrote:Image

Eo, našla sam ih. Nisu loši al mislim da neću kupiti nijedan.
Zaključila sam da mi treba bebi rozi lak i da mi to mora biti idući.

Poše, sad sam ukucala Essence nail polish u googleta htijuć ti pokazat moj zadnji i raspametila se kakvih sve perverzarija ima :xlux:
ovako rozi?
Image
bourjois 10 days br. 14
ja ga obožavam, ljeti ga nosim s par srebrnih detalja ili s pupinim velikim šljokama.
(inače, jako volim pupine šljokice. jesu skupe ko dragi kamen čak i na sniženju, skoro 30 kn za sprčak od laka, ali za razliku od jeftinjaka šljokica, ne treba fleksarica da bi ih se odstranilo, nego silaze s običnim acetonom)
sabaa

Post 25 Nov 2011, 23:55

dejzi » wrote:Meni je MD reklo da laku pomaže da ga se stavi u friđ na par sati. Kad se opusti, lako se namaže. Ne traje dugo učinak, ali dovoljno da se mogu normalno namazat.
Neki mi sad stalno stoje u frižideru. :xo:
Prebacujem lakove u frižider i već vidim dvostruku korist, frižider mi je ljepši, a lakovi će biti maziviji. :xlux:
Pješčana

Post 26 Nov 2011, 00:32

dejzi » wrote:Jel netko vidio negdje ovaj lak?

Image

Potrošila sam cijelog, a imam dojam da ga više ne proizvode. :(
Jel pada nekome na pamet neki slični od neke druge firme?
napiši koji je pa da pogledamo po dučćanima :)
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Herp
Nikki Gauda

Post 26 Nov 2011, 20:29

Image

Uzela sam ovaj danas, nadam se da nisam fulala i da neće ispasti presvijetao.

I da, raspametila sam se kad sam vidjela što sve ima na tom jebenom Essence štandu. :facepalm:

Morate mi oprostiti, nisam puštala ni lakirala nokte 5 godina. Sad sam odlučila da neću dopustiti da mi dugi nokti smetaju za tipkanje i da ću ih lakirati stalno, pa sam malo, jel, raspametita. :xlux:
Herp
Nikki Gauda

Post 26 Nov 2011, 20:31

Iako, dosta je indikativno što sam odlučila početi opet lakirati nokte baš onda kad je Gazda postao moderator ovdje. :misli: :xd:
A.P.
Cactus

Post 26 Nov 2011, 20:32

To ti je kurac, moj herpe :o Nije roza, presvijetao, ja ga ostavila mami.
Trebo si vodit mene u šoping, dobila bi rozu koje bi se i ona druga gnušala :xo:
Herp
Nikki Gauda

Post 26 Nov 2011, 20:37

A.P. » wrote:To ti je kurac, moj herpe :o Nije roza, presvijetao, ja ga ostavila mami.
Trebo si vodit mene u šoping, dobila bi rozu koje bi se i ona druga gnušala :xo:
O poše ne :gaah: :gaah:

Niš, popravit ću ga s crackom :zubo:

Si vidjela da i Essence ima crack i to u raznim bojama? :xlux:
I ono na magnet, Isuše :xlux:

Dobro, drugi put vodim i tebe. :o

No, jesi li sigurna da želiš ići u DM s histeričnim djetetom koje 5 godina nije jelo čokoladu ni bombone i onda ga odvelo u Krašev diskont? :D
A.P.
Cactus

Post 26 Nov 2011, 20:46

Herp » wrote: No, jesi li sigurna da želiš ići u DM s histeričnim djetetom koje 5 godina nije jelo čokoladu ni bombone i onda ga odvelo u Krašev diskont? :D
Jesi li ti sigurna da želiš s takvim nečim u npr. Muller? :xo:

Pripremila sam pošićne nokte kakve ću nosit do pošića :xlux: Možda ću stavljat crveno zelene i tako, ali bit će ovako grozno dotad! :xlux:

Image
Herp
Nikki Gauda

Post 26 Nov 2011, 20:49

A ne, ne, idemo samo u DM, skupljam bodove :o :konzumeristpušioničar:

Morat ću naći načina da ti oprostim Pošić na noktima.

Prefarbat ću ti ih u rozo dok nećeš gledat. :E
dejzi

Post 26 Nov 2011, 20:51

Essence ima crack? U bojama?!
Aupićku. :xmama:

Kojo na magnet?
A.P.
Cactus

Post 26 Nov 2011, 20:56

Herp » wrote:A ne, ne, idemo samo u DM, skupljam bodove :o :konzumeristpušioničar:

Morat ću naći načina da ti oprostim Pošić na noktima.

Prefarbat ću ti ih u rozo dok nećeš gledat. :E
Mogla bi bit dobra prema meni, imam ove koje si nabrojala da želiš :kava:
MadnessInMethod

Post 26 Nov 2011, 21:17

dejzi » wrote:Essence ima crack? U bojama?!
Aupićku. :xmama:

Kojo na magnet?
essence nema crack u bojama. ima samo crni, bijeli, srebrni, i tu i tamo se pojavi plavi.
a svi koji su ga probali kažu žali bože novaca, puca katastrofa.
dobar crack u svim duginim bojama zove se golden rose. stanuje u refanu i odaziva se na 25 kn. (ne, ja ne nosim crackle, ali moja sestra je luda za njima)

magnetni lakovi su ti lakovi koje namažeš, i onda imaš poseban magnetić kojim prelaziš preko njega prije nego što se osuši, a lak sadrži metalne čestice, pa dobiješ zanimljiv uzorak. meni ništa pretjerano fascinantno.
A.P.
Cactus

Post 26 Nov 2011, 21:23

Imam essenceov crni crackle i super mi je :o
Ove ostale se ne usudim probati, em su bezveze, em su mi sumnjivi :misli:
JPK

Post 26 Nov 2011, 21:26

Dobio sam napadaj panike samo skrolajući kroz slike na ovoj strani.
Biti i mniti svemiropolisno
  • Information