Men je dosta i 12 centi, fala lepa.
Debljina poželjna.
Reče tako Mujo Hasi da ima kurac dulji nego mačka rep. Reče mu Haso da mu ne vjeruje, pa mu Mujo predloži da izmjere.ElliQuinn wrote:Slažem se da je debljina poželjna. Ali na 12 centi ne naletjeh i sve mi se čini da bih bila jako tužna da naletim.
A sad, koliki je dovoljan? 15 - 18 cm, valjda metode mjerenja su uvijek improvizirane.
Lastan wrote: Reče tako Mujo Hasi da ima kurac dulji nego mačka rep. Reče mu Haso da mu ne vjeruje, pa mu Mujo predloži da izmjere.
Izmjeri Haso mački rep; ispadne 25 cm. Izmjeri Muji kurac, a ono 15 cm.
Reče Mujo: “Ne valja tako, nisi jednako mjerio.”
“Kako to misliš”, upita Haso.
“Pa kako si mački rep mjerio?”
“Pa od šupka.”
“E pa onda i meni tako mjeri.”
Ha čuj, nisam ja nikad uzimala metar/ravnalo u ruke i imam vrlo lošu sposobnost procjenjivanja udaljenosti i dužinaElliQuinn wrote:Duboko grotlo; i neočekivano prikladan smajlić
King size ili 100's?klonka wrote:Kutija cigareta vam je osam. Valjda dalje znate matematiku.
Ja s takvim konstatacijama nemam problem - tek onda je ravnopravno.ElliQuinn wrote: Jer je to onda muški šovinizam i očit poziv na feministički pristup problemu.
Samo?!klonka wrote: Običnih. Ako pušiš 100's, još bolje, to ti je ravnih 100 mm
A ne, rekla si 12, nećemo se sada cjenkati.Beta ženka wrote:Samo?!
Onda stvarno imam problem s procjenom. Morat ću vježbati, izmjeriti si dlan za početak.
Ma nek bude 12 i dalje, neću sad sitničariti.Hekatonhir wrote:
A ne, rekla si 12, nećemo se sada cjenkati.
novi forum stari vicevi..Lastan wrote: Reče tako Mujo Hasi da ima kurac dulji nego mačka rep. Reče mu Haso da mu ne vjeruje, pa mu Mujo predloži da izmjere.
Izmjeri Haso mački rep; ispadne 25 cm. Izmjeri Muji kurac, a ono 15 cm.
Reče Mujo: “Ne valja tako, nisi jednako mjerio.”
“Kako to misliš”, upita Haso.
“Pa kako si mački rep mjerio?”
“Pa od šupka.”
“E pa onda i meni tako mjeri.”
Eto, sjećam se ja jedne forumašice – znali smo se i uživo – koja je tvrdila da joj je sve iznad 8 cm previše i prebolno.Beta ženka wrote:
Ma nek bude 12 i dalje, neću sad sitničariti.
Odnosno, kako reče jedan poznanik: "ionako uvijek fali 2 cm".
so not true.dejzi wrote:Što nije ono davno bila priča da je dlan proporcionalan kukiju?![]()
Jel' ta neka od žute rase?Lastan wrote: Eto, sjećam se ja jedne forumašice – znali smo se i uživo – koja je tvrdila da joj je sve iznad 8 cm previše i prebolno.
A sjećam se i jedne druge, koja je maštala o tome da joj kurac izađe na usta. A i o nekim drugim, još bolesnijim stvarima.
Može. Dužina upaljača marke Cricket + pola centimetra.Pješčana wrote: so not true.
ja ne pušim i kutija cigareta mi nije prihvatljiva mjerna jedinica. može neš drugo?
To je koliko? Il je to tvoja mjera? Ima većih i manjih cricketa.Hekatonhir wrote:
Može. Dužina upaljača marke Cricket + pola centimetra.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 12 guests