Hajte, nemojte se stidjeti. Ogolite se.
Temu otvorih jer mi nedostaje šmokljan. I sunce.
e pa onda odi s njim na pifo
Jesam li ja pozitivna prirodna pojava, kao kiša, sunce, mala voćka poslije kiše, ili nešto u stilu globalnog zagrijavanja ili pesjeg dreka skrivenog u travi sve dok na njega ne nagaziš? Čisto da si znam prilagoditi PR.kukuriku » wrote:..tko ili što, baš u ovom trenu. Može biti biće, stvar ili pojava. Ako ne razumijete pojmove, da razjasnim; biće, to sam vam za primjer primjera, ja. Stvar, to vam je recmo milijun novaca, a pojava, e to je bez sumnje emerici, ovaaaaj, magla.
Hajte, nemojte se stidjeti. Ogolite se.
Temu otvorih jer mi nedostaje šmokljan. I sunce.
vidiš da si pojava.Emericzy » wrote: Jesam li ja pozitivna prirodna pojava, kao kiša, sunce, mala voćka poslije kiše, ili nešto u stilu globalnog zagrijavanja ili pesjeg dreka skrivenog u travi sve dok na njega ne nagaziš? Čisto da si znam prilagoditi PR.
A pare?
Kao ona kuma što je, pri čijanju perja, kad su žene pričale što bi koja htjela da joj može biti, rekla da bi ona pun sepet mekih kuraca. Pitaju je žene -- zašto mekih, pobogu? -- Pa, kad nadođu, da imam tri sepeta.
Šta mu se dogodilokukuriku » wrote:
Temu otvorih jer mi nedostaje šmokljan.
Uski ljudi, majkumuschmokljan » wrote:Meni ne fali ništa - evo me u Osijeku - ekipa uskoro dolazi.
Zbogom Zagrebe, i tvoje uske ulice, i tvoji sitni ljudi...
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests