Eto, ako do sad nisi znala da ste par, vrijeme je da počneš raditi na tomeNica » wrote:
Zašto meni nitko nije rekao?A opet sam danas rekla da nemam para.
Ja sam se do sada uglavnom svađala s onima koji se svađaju bolje od mene. Bilo bi zgodno posvađati se s nekim gdje imam šansu odnijeti nekakvu "pobjedu".
uparite trkeljaše - vrtuljak ljubavi!
ElliQuinn » wrote: Znam, znam i ja sam tražila dodatnu potvrdu kad sam povezala.
..
..sta sad, sta sad! ..pa imam ja i nekih dobrih strana.
- schmokljan
Nisam shvatio. Unda bi se trebao suzdražavati drugih povezivanja jer je već u vezi? Nisam znao da i tema može biti monogamna. 
Suzdržano se podražavati, aeschmokljan » wrote:Nisam shvatio. Unda bi se trebao suzdražavati drugih povezivanja jer je već u vezi? Nisam znao da i tema može biti monogamna.
..jesi vidio ti to, a? oni be se suzdrazavali, a meni bi zabranili..ka ono a, e..schmokljan » wrote:Nisam shvatio. Unda bi se trebao suzdražavati drugih povezivanja jer je već u vezi? Nisam znao da i tema može biti monogamna.
- schmokljan
Tako je. Suzdržavajte se doma, a suzdražavajte ođe. 
S kim si ti suzdržano uparenschmokljan » wrote:Tako je. Suzdržavajte se doma, a suzdražavajte ođe.
pardon: suzdražajno
Misliš da imam šanse?Emericzy » wrote: Your place or mine?
..a unda wrote: ..dis plejs pliz..
Groupie :cerek:
Morticija i Ze
Emerici i Perzefona
Unda i Silajn
Ovako je glasao ziri iz Rejkjavika.
Hvala i uzivajte u Evroviziji 2011.
jel' sad bolje?
ne znam za tebe, za njega mislim da bi bilom.za wrote:
Glo, ti si bar do sad djelovala kao pametna žena, daj reci kakve bi sreće molim te tu bilo za mene da sam sparena s tim čudakom
Margarita » wrote: Možda ima premalo pa si zriflja na ruke.
Nije sto ima premalo, nego je jeftinije.
To da (ipak si ostala pametna žena
Al boji se jakih žena.
Jednom sam mu tamo na zahtjev poslala sliku, pa mi se više nije javio
Šta sebe ne bi sparila s njim
Vi bi tako smireno i racionalno išli u šoping
-
- Information
-