pa daj neki naslov bar?Serenità » wrote:
Slobodno.
Onda večeras moram doći.Sad me čeka riba za očistit.
Smrdit će mi ruke cili dan.
Birtija do faksa
ti nisi studentElliQuinn » wrote: Birtija do faksa.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Nije loše.Birtija do faksa.
Vidim da si se već odlučila. Meni paše sve, samo da imam gdje žalit, a da ne iživciram ostale.
Edit: krivi kvot, ali nisam to najbolje riješila.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Ovo si dobro rekao. Baš sam i ja to ustanovila.vrrrlet » wrote:Tja, ako vam je fakultet problem, sirote ste, ružne i glupe. Bogate zaboli za papir, kupiti će ga u krajnjem slučaju, lijepe se uvijek mogu podati profesoru, a pametne naučiti.
Ali šta mi pomaže ta konstatcija? Daj neki savjet
Sad sam se sjetila Duje iz Velog mista kad je ćaći objašnjavao da je faks završio za 4 godine rekli bi mu: Kud prije? Šta ima da je otiša? Nije ništa ni stiga naučit!
Ovako kad se nakon 10 godina vratio svi kažu To je gospodin čovik! Nije on godinu dan bija u Prag
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
- Lord Byron
Vi mislite da ste vi loše, je li? 
Ja sam tri puta upisivala fakultet.
Jednom odmah nakon srednje škole, drugi put par godina kasnije, tad se nisam pojavila ni na prvom predavanju i treći put prije par godina.
Jesam li ga završila?
Nisam.
Učite djeco, učite.
Vjerujte mi.
Dejzi, čestitam!

Ja sam tri puta upisivala fakultet.
Jednom odmah nakon srednje škole, drugi put par godina kasnije, tad se nisam pojavila ni na prvom predavanju i treći put prije par godina.
Jesam li ga završila?
Nisam.
Učite djeco, učite.
Vjerujte mi.
Dejzi, čestitam!
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- Lord Byron
Znala sam da će ti bit drago.Lord Byron » wrote: Post ti je prijavljen kao offtopic i provociranje.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
-
Almost Rosey
Meunščini dać moj vakultet ijope štrajkovat 
Nu, točke 65, 66 i 67. A ako se dobro sjećam, Senat je donio zaključak:
Uvjerite me da griješim, prutteh pweeze
Also, nek mod premjesti pod aktualnosti ako sam preozbiljna ovdje
, što bi moglo značiti odgodu nastave kao posljedicu prosljeđivanja Nacrta u saborsko proceduru. (Jer je "štrajk" ljetos i prekinut samo zbog ljetne stanke Sabora, AFAIK).Ako se sa sveučilišnom zajednicom ne uspostavi puna suradnja na izradi budućeg strateškog okvira u području visokog obrazovanja i znanosti kao preduvjeta za buduće zakonodavstvo, u skladu s propisima Republike Hrvatske i standardima demokratske procedure, odgodit će se početak nastave u akademskoj godini 2011./2012. na Sveučilištu u Zagrebu.
Uvjerite me da griješim, prutteh pweeze
akoćete zanimat smrtno ozbiljni odgovori, slobodno si otvori topik na aktualnostima - to je ionako fina temica.Almost Rosey » wrote:Meunščini dać moj vakultet ijope štrajkovat
, što bi moglo značiti odgodu nastave kao posljedicu prosljeđivanja Nacrta u saborsko proceduru. (Jer je "štrajk" ljetos i prekinut samo zbog ljetne stanke Sabora, AFAIK).
Uvjerite me da griješim, prutteh pweeze![]()
a uođe ti ja mogu reć, ako ti je faks filozofski, da će bit u štrajku kolko ja znam. Za ostale ne znam.
joć
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
-
Almost Rosey
O krušna mrvojevgenija » wrote:akoćete zanimat smrtno ozbiljni odgovori, slobodno si otvori topik na aktualnostima - to je ionako fina temica.
a uođe ti ja mogu reć, ako ti je faks filozofski, da će bit u štrajku kolko ja znam. Za ostale ne znam.
joć
Zaboravih čestitat dejzi, bravo
- Lord Byron
Ja sam do sada čuo za svakojake stvari na koje se žene pale, ali ovo je i za mene novo.Almost Rosey » wrote:jab da nastava normalno otpočne e da bi mogla normalno i svršit.
Samo nastavi, neš moderirati.AdMulica » wrote:ejzi, čestitam još jednom
ja sam svoje odstudirala, imam diplomu, došla sam samo malo spamat!
sad će me ionako lord prijavit za provociranje![]()
meg ti je glupa!!! :xlux:
-
Almost Rosey
Zapravo, kad razmislim malo bolje, diploma će mi vjerojatno biti najveći mojo-killer ikadaLord Byron » wrote:Ja sam do sada čuo za svakojake stvari na koje se žene pale, ali ovo je i za mene novo.
Bravo!
A sad ozbiljno, ne smatram se nekim probisvjetom, pogotovo s obzirom na prosjek studiranja na mom faksu,
Rosey, nemam pojma o štrajku. Ja sam nekako zaključila da imaju previše afera za obuzdati da bi sprovodili takav zakon.
-
- Information
-