Projekt s faksa u penziju (plan, program, kavice)
Jutro! Makar je meni već za spavanac, zvono crkve me probudilo u 6.
Ne da mi se učit! Hoće li ovo ikada završit?!
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Serenità » wrote:Jutro! Makar je meni već za spavanac, zvono crkve me probudilo u 6.
Meni produžiše rok još godinu dana. Ne znam jel to za smijanje il' plakanje.
meni jos 2.
kad sam cula, plakala sam jer sam znala da necu jos 2 diplomirati
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Kod nas su mudri, idu na kapaljku, godina po godina. Da daju odmah dvije tko bi učio?dimnjak » wrote: meni jos 2.
kad sam cula, plakala sam jer sam znala da necu jos 2 diplomirati
A muka mi. Niš, jedan po jedan, drukčije neće ići. Dosad sam pokušavala mnogo odjednom pa se precijenila.
5 godina idem jedan po jedan. za sad sam 1 rijesila. jos dva.ex_anais » wrote:
Kod nas su mudri, idu na kapaljku, godina po godina. Da daju odmah dvije tko bi učio?
A muka mi. Niš, jedan po jedan, drukčije neće ići. Dosad sam pokušavala mnogo odjednom pa se precijenila.
znaci, za 10
bas tako!ex_anais » wrote:
Nemoj. Ja sam izračunavala kad bih diplomirala da nastavim dosadašnjim tempom. Potisnula sam brojku.
Motivirajuć naslov topica.
Ja sam saznala, ako ništa ne promijene u međuvremenu. da mogu još 4 godine biti na faksu pod potporom ministarstva. Šta znači dobro napisat prijemni...
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Ne želim priznati broj.Serenità » wrote:
Ja sam saznala, ako ništa ne promijene u međuvremenu. da mogu još 4 godine biti na faksu pod potporom ministarstva. Šta znači dobro napisat prijemni...
Koja si godina?
Ja već jesam na njoj.dimnjak wrote:ah ti o tome...ja o tome da me ne bace na bolonju
Imam uvjet za četvrtu, al se borim da riješim zadnji ispit s treće.
Šta da kažem, oni pobjeđuju 2:0
Last edited by Serenità on 23 Sep 2011, 10:23, edited 1 time in total.
Mili poše, u moje vrijeme nismo brinuli oko toga u rujnu.Serenità » wrote:
Ja već jesam na njoj.
Imam uvjet za četvrtu, al se borim da riješim zadnji ispit s treće.
Šta da kežem, oni pobjeđuju 2:0
Imaš uvjet!
Doduše, ja nisam bila na bolonji. Mi smo mogli dati preostala dva ispita i u studenom i u veljači, a neke smo i prebacivali. Zato mi i jest sad ovako.
Ma možemo i mi sve to, ali želim ući čista u akademsku godinu, ako sam već u mogućnosti.ex_anais » wrote:
Mili poše, u moje vrijeme nismo brinuli oko toga u rujnu.
Imaš uvjet!
Doduše, ja nisam bila na bolonji. Mi smo mogli dati preostala dva ispita i u studenom i u veljači, a neke smo i prebacivali. Zato mi i jest sad ovako.
A za uvjet mi je trebalo 2 godine, tako da nisam nešto uspješna. Trebala sam biti apsolvent
Kako ti stojiš?
Ja sam imala pauzu u studiranju, ostalo mi je prebačenih ispita (ne pitaj brojčicu ) i diplomski. Odvikla sam se od učenja, a čim nema predavanja nije baš više lako biti ufilman u sve to, pogotovo kad te ne zanima gradivo. Odrađujem da dobijem papir. Koji romantičan opis faksa.Serenità » wrote:
Ma možemo i mi sve to, ali želim ući čista u akademsku godinu, ako sam već u mogućnosti.
A za uvjet mi je trebalo 2 godine, tako da nisam nešto uspješna. Trebala sam biti apsolvent
Kako ti stojiš?
Meni je otpočetka bilo ovako. Ali prognoziraše mi da ću zavolit svoj faks do 10. semestra.ex_anais » wrote:
Ja sam imala pauzu u studiranju, ostalo mi je prebačenih ispita (ne pitaj brojčicu ) i diplomski. Odvikla sam se od učenja, a čim nema predavanja nije baš više lako biti ufilman u sve to, pogotovo kad te ne zanima gradivo. Odrađujem da dobijem papir. Koji romantičan opis faksa.
Sad sam na sedmom. Javit ću ishod, ne brinite.
Tako sam i ja mislila.Serenità » wrote:
Meni je otpočetka bilo ovako. Ali prognoziraše mi da ću zavolit svoj faks do 10. semestra.
Sad sam na sedmom. Javit ću ishod, ne brinite.
Doduše, sad ga manje mrzim.
Ali, to je samo apatija.
aha. al cak i prije toga je bilo 10, 11, 12, 1, 2x2, 3, 4, 5, 6x2, 7, 9x2ex_anais » wrote:
Misliš 11, 12, 2, 4, 6, 9?
ali nisu svi ispiti bili svaki rok, vec su isli cik cak, pa si mogao kombinirati.
no jos davnije, ako si pao godinu ili imas parcijalu, odslusane ispite si mogao svaki mjesec izlaziti.
mozes misliti koji sok sam imala nakon 4 godine pauze kad sam vidjela da su svi ispiti u istom mjesecu i to par puta godisnje....
Da, treći sam zaboravila. A žao mi što nije više tako, baš sam to neki dan mislila, već bi riješila da sam prisiljena svaki mjesec izlaziti i učiti. Zato je bolonja ok. Inače je užasna. Ja sam kampanjac, još od srednje. Ali i za kampanjstvo mora postojati ritam. Kad se to izgubi, gotovo.dimnjak » wrote: aha. al cak i prije toga je bilo 10, 11, 12, 1, 2x2, 3, 4, 5, 6x2, 7, 9x2
ali nisu svi ispiti bili svaki rok, vec su isli cik cak, pa si mogao kombinirati.
no jos davnije, ako si pao godinu ili imas parcijalu, odslusane ispite si mogao svaki mjesec izlaziti.
mozes misliti koji sok sam imala nakon 4 godine pauze kad sam vidjela da su svi ispiti u istom mjesecu i to par puta godisnje....
pretvorismo temu u kutak za školarce.
smijem na ovo staviti debeli iks?ex_anais » wrote:
Da, treći sam zaboravila. A žao mi što nije više tako, baš sam to neki dan mislila, već bi riješila da sam prisiljena svaki mjesec izlaziti i učiti. Zato je bolonja ok. Inače je užasna. Ja sam kampanjac, još od srednje. Ali i za kampanjstvo mora postojati ritam. Kad se to izgubi, gotovo.
pretvorismo temu u kutak za školarce.
prvo sto sam radila je godinu dana ucila uciti. ponovo.
pa sam plakala muzu da sam prestara da nabubam nebulozne recenice na pamet. jer ono sto oni trkeljaju 4 strane ja svojim rijecima obrazlozim u 4 recenice. al ne moze to tako. a ja ne mogu drugacije. pa su letile skripte u smece i proklinjao komad papira.
sad sam, kako ti kazes u fazi apatije.
Ajde, oš ti il ja? Da ne zagađujemo curama temu. One su svoju muku prošle.ex_anais wrote:
Da otvorimo temu na trkeljanjima ...
Studentska vječna trkeljanja.
Ista stvar.Ajvi wrote:Mislim da bi vam stvarno trebala neka tema za studentsko kukanje.
Inače, pozdrav Jevgeniji i hvala za sliku kvadratne rodnice koja mi ne izlazi iz glave od jučer.
Ovo bih i ja potpisala.dimnjak » wrote:smijem na ovo staviti debeli iks?
prvo sto sam radila je godinu dana ucila uciti. ponovo.
pa sam plakala muzu da sam prestara da nabubam nebulozne recenice na pamet. jer ono sto oni trkeljaju 4 strane ja svojim rijecima obrazlozim u 4 recenice. al ne moze to tako. a ja ne mogu drugacije. pa su letile skripte u smece i proklinjao komad papira.
sad sam, kako ti kazes u fazi apatije.
Samo još me nije pukla apatija, kad cmoljim jer su mi falila 2 boda za prolaz. Hoće li i ona skoro?
Last edited by Serenità on 23 Sep 2011, 11:08, edited 1 time in total.
-
- Information
-