Kad ljudi tuku djecu - sasvim neozbiljno
Dakle, neki ljudi tuku djecu. Donedavno se smatralo da se djeca, konji i žene trebaju sustavno mlatiti. Znanost je ustvrdila da nije lijepo mlatiti konje, iako ih još uvijek jedu, i da nije lijepo mlatiti djecu, iako ih još uvijek jebu.
Kakva su vaša iskustva s klečanjem na kukuruzu, dječjim radom, vezanjem za radijator i ostalim dječjim radostima?
Mrzite li svoje roditelje i nastavnike?
Jeste li postali nogometni navijač samo zato da palica opet probudi dijete u vama?
Podrigujete li za stolom slaveći slobodu, gurate li prste u utičnicu?
Kakva su vaša iskustva s klečanjem na kukuruzu, dječjim radom, vezanjem za radijator i ostalim dječjim radostima?
Mrzite li svoje roditelje i nastavnike?
Jeste li postali nogometni navijač samo zato da palica opet probudi dijete u vama?
Podrigujete li za stolom slaveći slobodu, gurate li prste u utičnicu?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
vrrrlet » wrote:
Autoritet je bitan. Autoritet ne mora značiti represiju, on može biti blag, pozitivan, netko kome vjerujemo, koji zna znanje, tko nas hrani i oblači i zna otkuda dolazi mlijeko i da krava zapravo nije ljubičasta. Tko zna sve pjesmice. Naš uzor.
U teoriji anarhizma ne govore protiv autoriteta, nego protiv nametnutih autoriteta: svatko tko me želi mlatiti je šupčina, ali svatko tko me recimo želi liječiti i posjeduje znanje liječnika je neosporan autoritet kojeg rado poštujem.
ovo ce bit ludje nego sto sam mislio..
Nikakva.vrrrlet » wrote:Kakva su vaša iskustva s klečanjem na kukuruzu,
Vrlo slaba.vrrrlet » wrote:dječjim radom,
Radijatore smo instalirali doma kad nisam više bila klinka, a i snagom sam ubrzo dosegla roditelja, pa ništa od toga.vrrrlet » wrote:vezanjem za radijator
A ono.vrrrlet » wrote:i ostalim dječjim radostima?
Ne, prelijena sam za to.vrrrlet » wrote:Mrzite li svoje roditelje i nastavnike?
Nisam nikad bila na utakmici.vrrrlet » wrote:Jeste li postali nogometni navijač samo zato da palica opet probudi dijete u vama?
Ne, i ne razumijem korelaciju.vrrrlet » wrote:Podrigujete li za stolom slaveći slobodu,
Ne, imam predebele prste. Za uzet neki vodič struje pa zabit u utičnicu nemam muda.vrrrlet » wrote:gurate li prste u utičnicu?
Eto.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
..cekaaaj malo, daj malo vremena. uvijek se topik moze sam od sebe pogasit. treba vidjet oce li bit materijala..aisling » wrote:Ima ovaj topic neki cilj? Ozbiljno ovo pitam. Ne da svaki mora imati neki cilj, al sad, baš me zanima.
Zajebancija, sprdanje izgledaju onako ko neki odgovori. Samo, onda stvarno mora da je postalo jako dosadno.
Pa jest, ja sam na forumu kad mi je dosadno na poslu.aisling » wrote:Ima ovaj topic neki cilj? Ozbiljno ovo pitam. Ne da svaki mora imati neki cilj, al sad, baš me zanima.
Zajebancija, sprdanje izgledaju onako ko neki odgovori. Samo, onda stvarno mora da je postalo jako dosadno.
Ali čini mi se da si oftopična. Mislim, smiješ ti to biti, ali kažu da to nije lijepo.
ONO!? Ne valjda ONO!?A.P. » wrote:
A ono.
Jadno. Oće li bit materijala. Baš jadno...a unda » wrote: ..cekaaaj malo, daj malo vremena. uvijek se topik moze sam od sebe pogasit. treba vidjet oce li bit materijala..
Happy Easter!
Ma mene je mama doma odgojila da ne podrigujem, zbog čega sam na cesti bio pod sumnjom da sam pomalo gej (da nisam šurovao s drogom i alkoholom, možda bi me i tukli). Tako da danas ne podrigujem na cesti, a jedino mjesto gdje podrigujem je nedeljni ručak - kod mame. Nedam joj gušta.A.P. » wrote:
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
S obzirom na razinu dnevnih novina, ovaj forum je rasadnik pismenosti i inteligencije. Ali mi zaista nije jasno da ti ni to nije dovoljno dobro. Mensečini da se ti jako lako vrijeđaš i da ovo doživljavaš previše osobno i k srcu uzimaš još prikoviše.aisling » wrote: Jadno. Oće li bit materijala. Baš jadno.
Je upijale ste, kao da ne znam.Morticia » wrote:No dobro, da.
Pokušala sam objasniti na koji način je ona nama postavljala te granice.
Upijale smo od nje, pretpostavljam.
To sam i mislila, nisam pronašla prave riječi kako bih točno objasnila.
treba ih sve namlatit pa da vide kako je to.vrrrlet » wrote:Dakle, neki ljudi tuku djecu.
još se smatra, u nekim krajevima. smatra se i da se muškarci moraju međusobno tući, da se vidi tko je jači. tamo gdje je uspostavljen susutav moći, tamo se koriste profinjene metode, ne ovak primitivusne.Donedavno se smatralo da se djeca, konji i žene trebaju sustavno mlatiti.
a ni danas ne može neke uvjeriti u to, kao da se radi o vjeri, a ne o činjenicama.Znanost je ustvrdila da nije lijepo mlatiti konje, iako ih još uvijek jedu, i da nije lijepo mlatiti djecu, iako ih još uvijek jebu.
jako pozitivna, mnogo smo radili i slabo viđali roditelje.Kakva su vaša iskustva s klečanjem na kukuruzu, dječjim radom, vezanjem za radijator i ostalim dječjim radostima?
neMrzite li svoje roditelje i nastavnike?
neJeste li postali nogometni navijač samo zato da palica opet probudi dijete u vama?
nePodrigujete li za stolom slaveći slobodu, gurate li prste u utičnicu?
Kraj toliko inteligencije očekivala bi kvalitetnije trolanje, ili barem neko zabavno.vrrrlet » wrote:
S obzirom na razinu dnevnih novina, ovaj forum je rasadnik pismenosti i inteligencije. Ali mi zaista nije jasno da ti ni to nije dovoljno dobro. Mensečini da se ti jako lako vrijeđaš i da ovo doživljavaš previše osobno i k srcu uzimaš još prikoviše.
Happy Easter!
- Nikolajevna
Jeste li vi ikad pali s tobogana?
Ja sam pala s tobogana na šljunak i napravio mi se mali rez ovdje. Tu mi se vidi i mali ožiljak... točno tu.
U trenutku kad sam letjela sjećam se da sam pomislila kako ću se razbit'. Sad bih pomislila kako ću se razbit k'o pička. To je ta razlika.
Ali da se vratim na temu... sjećam se jednog velikog grma forzicije u mojoj ulici. U najranije proljeće taj bi se grm osuo prekrasnim, kao žuta boja žutim cvjetovima, i bio divan. Mi, djeca iz ulice, tamo bi bili slani od naših roditelja po šibe. To bi se odvijalo kad bi nešto uprskali ili zapalili cipele ovima iz donje ulice.
Uglavnom, kad vas roditelji pošalju po šibu obavezno kažu: I da si odmah natrag!
To je nemoguće zbog dvije stvari: prvo, nisi glup. Što si dulje odsutan to je veća šansa da će ih proći ljutnja. Tako će šiba završiti na vrhu ormara, kao, neka bude tu ako ti opet padne napamet bacati kamenje na ove iz donje ulice, dok je jasno kao dan da će šiba nestati čim se dočepaš stolice. Drugo, kod grma forzicije uvijek ima nekoga iz ekipe. Tamo je uvijek veselo, zajebava se, cereka, pričaju se gluparije, biraju se i odmjeravaju šibe, traži se najmanja i najtanja (tako je bilo dok Mario nije skužio da tanje više peku pa su na cijeni bile one deblje što je bilo glupo a to je skužio Kiki koji je objasnio da su najgore one žilave pa je zavladala potražnja za onim suhim i lomljivim)... Ponekad, kad bi nas se skupilo dovoljno i kad bi nabrali puno šiba, odlučili bi pronaći i išibati ove iz donje ulice. Alaj su bježali!
Nema više grma forzicije. Sad je na tom mjestu trafika. Ima žvaka i cigareta i stručnih knjiga Kako odgojiti dijete za 29,99 plus popis dječjih dućana GRATIS.
I hvala bogu da je tako, neki roditelji jednostavno ne znaju poslati dijete po šibu a da je ne upotrijebe.
Ja sam pala s tobogana na šljunak i napravio mi se mali rez ovdje. Tu mi se vidi i mali ožiljak... točno tu.
U trenutku kad sam letjela sjećam se da sam pomislila kako ću se razbit'. Sad bih pomislila kako ću se razbit k'o pička. To je ta razlika.
Ali da se vratim na temu... sjećam se jednog velikog grma forzicije u mojoj ulici. U najranije proljeće taj bi se grm osuo prekrasnim, kao žuta boja žutim cvjetovima, i bio divan. Mi, djeca iz ulice, tamo bi bili slani od naših roditelja po šibe. To bi se odvijalo kad bi nešto uprskali ili zapalili cipele ovima iz donje ulice.
Uglavnom, kad vas roditelji pošalju po šibu obavezno kažu: I da si odmah natrag!
To je nemoguće zbog dvije stvari: prvo, nisi glup. Što si dulje odsutan to je veća šansa da će ih proći ljutnja. Tako će šiba završiti na vrhu ormara, kao, neka bude tu ako ti opet padne napamet bacati kamenje na ove iz donje ulice, dok je jasno kao dan da će šiba nestati čim se dočepaš stolice. Drugo, kod grma forzicije uvijek ima nekoga iz ekipe. Tamo je uvijek veselo, zajebava se, cereka, pričaju se gluparije, biraju se i odmjeravaju šibe, traži se najmanja i najtanja (tako je bilo dok Mario nije skužio da tanje više peku pa su na cijeni bile one deblje što je bilo glupo a to je skužio Kiki koji je objasnio da su najgore one žilave pa je zavladala potražnja za onim suhim i lomljivim)... Ponekad, kad bi nas se skupilo dovoljno i kad bi nabrali puno šiba, odlučili bi pronaći i išibati ove iz donje ulice. Alaj su bježali!
Nema više grma forzicije. Sad je na tom mjestu trafika. Ima žvaka i cigareta i stručnih knjiga Kako odgojiti dijete za 29,99 plus popis dječjih dućana GRATIS.
I hvala bogu da je tako, neki roditelji jednostavno ne znaju poslati dijete po šibu a da je ne upotrijebe.
Mislim da znaju, zato i tuku jer su nekritički preuzeli obrasce svojih roditelja.Glo » wrote: treba ih sve namlatit pa da vide kako je to.
Tako je. Amerikanci se više ne tuku rukama, nego raketama. Ipak, mi smo presiromašna zemlja da bismo raketirali svoju djecu. Ako se ovako nastavi, bojim se da ih više neće imati smisla vezati za radijatore, neće biti plina.Glo » wrote: još se smatra, u nekim krajevima. smatra se i da se muškarci moraju međusobno tući, da se vidi tko je jači. tamo gdje je uspostavljen susutav moći, tamo se koriste profinjene metode, ne ovak primitivusne.
Oprosti što nismo dovoljno zabavni. Možda bismo bili da su nas roditelji više tukli.aisling » wrote:
Kraj toliko inteligencije očekivala bi kvalitetnije trolanje, ili barem neko zabavno.
aisling » wrote: Jadno. Oće li bit materijala. Baš jadno.
..ko bi rekao da mozete bit ozbiljniji na neozbiljnom, nego na ozbiljnom topiku.. neberobatno.vrrrlet wrote:
S obzirom na razinu dnevnih novina, ovaj forum je rasadnik pismenosti i inteligencije. Ali mi zaista nije jasno da ti ni to nije dovoljno dobro. Mensečini da se ti jako lako vrijeđaš i da ovo doživljavaš previše osobno i k srcu uzimaš još prikoviše.
..i sta sad..jel treba otvorit rekontra topik gdje ce se ozbiljno govorit o ovom neozbiljnom topiku? nebo je granica.
Sumnjam u to.vrrrlet » wrote: Oprosti što nismo dovoljno zabavni. Možda bismo bili da su nas roditelji više tukli.
Meni ne treba novi topic. Ovaj mi je sasvim dovoljan...a unda wrote:
..ko bi rekao da mozete bit ozbiljniji na neozbiljnom, nego na ozbiljnom topiku.. neberobatno.
..i sta sad..jel treba otvorit rekontra topik gdje ce se ozbiljno govorit o ovom neozbiljnom topiku? nebo je granica.![]()
Happy Easter!
Zaboravio si psevrrrlet » wrote:Dakle, neki ljudi tuku djecu. Donedavno se smatralo da se djeca, konji i žene trebaju sustavno mlatiti.
Sramota me priznat da sam skroz neiskusnavrrrlet » wrote:Kakva su vaša iskustva s klečanjem na kukuruzu, dječjim radom, vezanjem za radijator i ostalim dječjim radostima?
Punkerica je još preprepremalena i dosta je teško izvesti išta od ovoga.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Nisam zaboravio pse. Oni su jednostavno nedostojni udarca. Njih se kamenuje. Ili još gore, uskrati im se hrana.
Tupelo » wrote:
Sramota me priznat da sam skroz neiskusna
Punkerica je još preprepremalena i dosta je teško izvesti išta od ovoga.
Micica, onog dana kada se prestanemo sprdati, mrtvi smo. Ako nisi primjetila, samo nam je sprdnja ostala, sve ostalo smo pojeli ili uništili, ako je ikada ičeg i bilo.aisling wrote:Ne trolam. Stvarno mi je nejasno da se baš iz svake pizdarije na ovom svijetu mora napravit teška sprdnja. Osjećaj za filing nula bodova. Ako je to inteligencija, onda je stvarno cijela stvar prilično jadna.
nikolajevna, ovo mi je osvježilo danNikolajevna » wrote:Jeste li vi ikad pali s tobogana?
a ja sam jako zahtjevan čitač. pusa. hvala. i estet. lijepo pišeš
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Ja cijelo vrijeme padam s tobogana.Nikolajevna » wrote:Jeste li vi ikad pali s tobogana?
..sacu ti ja objasnit..? najprije, cemu sluze pizdarije, ako ne..itd, itd. drugo. radi se o vremenu. o odmaku. kad dovljo vremena prodje, ukida se embargo na tu..kako se vec zove..sprdnju.aisling » wrote:Ne trolam. Stvarno mi je nejasno da se baš iz svake pizdarije na ovom svijetu mora napravit teška sprdnja. Osjećaj za filing nula bodova. Ako je to inteligencija, onda je stvarno cijela stvar prilično jadna.
trece, ja svega vidim ovdje, ali ne i sprdnju. neko tu puse na hladno..
cetvrto. nema cetvrto. tj ima, ali gdje to mos napisat? na ozbiljnom topiku ne mos jer je ozbiljno, a ne mos ni ovdje jer je ozbiljno. mislim da nam treba jedan prelazni topik. medj javom i medj snom..
edit..nemam pojma odakle sad ovaj gore durica smajlic. nisam ga mislio stavit, ali sam zaboravio koji sam htio stavit. eto, neka sad ostane, ali da se zna..
-
- Information
-