Tehnikalije foruma - tekuća pitanja
Ako ovaj forum nemre funkcionirat u Firefoxu, nabijem ga na kurac. Kaj mi preporučuješ, Internet Explorer?Ze. » wrote:
Napravi allow za sajt, ako već nisi. Ili probaj iz drugog browsera?
Cijeli se web pretvorio u teško sranje.
Trkeljanje je allowed, ali su zabranjeni objekti iz untrusted izvora. Čak sam dopustio i google-analytics, što inače ne bih ni u ludilu - i opet ništa.
Poanta je u tome da provjeriš ponavlja li se problem drugdje. A Internet Explorer ja, recimo, ne preporučujem nikome i nikad. Pogledaj kako Chrome reagira.judolino » wrote:Ako ovaj forum nemre funkcionirat u Firefoxu, nabijem ga na kurac. Kaj mi preporučuješ, Internet Explorer?
Meni je google-analytics zabranjen i nema problema. Pod Firefoxom.Cijeli se web pretvorio u teško sranje.
Trkeljanje je allowed, ali su zabranjeni objekti iz untrusted izvora. Čak sam dopustio i google-analytics, što inače ne bih ni u ludilu - i opet ništa.
Kao što rekoh, bilo ih je i išlo mi je na živce, ali je prestalo.
Možda nekaj Firefox zajebava, ili imaš blokiran pripadajući cookie. Možda si propustio nešto trivijalno.
Ne znam.
Hvala što se trudiš pomoći mi, ali ovo od informatičkog prerasta u pitanje crne magije.Lastan » wrote: Poanta je u tome da provjeriš ponavlja li se problem drugdje. A Internet Explorer ja, recimo, ne preporučujem nikome i nikad. Pogledaj kako Chrome reagira.
Meni je google-analytics zabranjen i nema problema. Pod Firefoxom.
Kao što rekoh, bilo ih je i išlo mi je na živce, ali je prestalo.
Možda nekaj Firefox zajebava, ili imaš blokiran pripadajući cookie. Možda si propustio nešto trivijalno.
Ne znam.
Sve sam živo pregledao: i kukiće, i zabrane, i dozvole, kurac-palac...
Možda i meni sve sjedne na mjesto ako mi istekne seansa pa nešto kliknem, tko bi znao.
Ali fakat mi se ne da instalirati drugi web preglednik. Navikao sam na Firefox i njegove dodatke, pa ako to znači da se uvijek moram iznova prijaviti na forum, nema problema. Osim što sam sitničav pa me takva programerska brljanja živciraju.
Baš mi je drago.Potjeh wrote:Chrome radi savršeno. Opera također.
Treba i Quick Reply na nove podforume.Hekatonhir » wrote:Opise treba dodati na sve podforume koji ih nemaju, nemoj biti sebičan.
- Lord Byron
nee, to je primjerenije LJiSuLord Byron » wrote: "Dođite i gurnite!"?
ja samo zagovaram pronatalitetnu politiku
Lasta-ne-e!
Bijo si u pravu.
Ja neš klikno i eto me ulogiratog!
Svaka ćas prjogramerjima, jes!
A bilo je ful intuitivno, da jebem gorile u magli ako nije...
Bijo si u pravu.
Ja neš klikno i eto me ulogiratog!
Svaka ćas prjogramerjima, jes!
A bilo je ful intuitivno, da jebem gorile u magli ako nije...
Pa dodirni prstom taj post, i on ti izbaci sijaset opcija - quote, reply, share....
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
Apdejtaj Tapatalk, moguće je da imaš neku stariju verziju.
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Evo ga, kad dodirnem tvoj post, izbaci reply, quote, multi q, share i more, gdje ima report post i copy. Kad dodirnem svoj post, izbaci i modify opciju.blue wrote:Test quote AP?
Ne izbaci mi opcijemogu jedino attachirat sliku, odustati ili poslati post.
edit: Ništa od toga, izgleda da lite verzija nema te opcije ili moj mob ne podržava
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
- robot jura
Ja to nemam ni na kompu. Imam samo opcije prijave posta i običnog kvota. Mulitkvot bih voljela imat. Jel problem u Google Chromeu?A.P. » wrote:Evo ga, kad dodirnem tvoj post, izbaci reply, quote, multi q, share i more, gdje ima report post i copy. Kad dodirnem svoj post, izbaci i modify opciju.
"Suzama sam ljepio tapete" nije destilat ljudske gluposti. Ako je iskren, onda je sasvim legitiman poetski izričaj. Osim što je kul.
-
- Information
-