Igračke međ plahtama

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Vodena

Post 19 Sep 2011, 19:52

Ajmo vadite jockere, hvalite, kudite i preporučujte pinkače, crnkače i ostale vibrače, kuglice, pomade, lutke na napuhavanje.
Da ne bi bila samo vaginalna manipulacija, možete i keljit priručne slike za uporabu. :rofl:

Stitch
Head Honcho
Has thanked: 303 times
Been thanked: 357 times
Post 19 Sep 2011, 21:19

Ja imam samo lisice. :zubo:
Potpisi su za budale.
Vodena

Post 19 Sep 2011, 21:30

Ja imam nove nofcate kuglice, one dvije velike, al ne znam gdje su. Guznog pinkača i ofucanog crnca, pardon mua, tamnoputog. Mislim da ću ga bacit. :o
Vodena

Post 19 Sep 2011, 22:09

Jel mogu preporučit priču za laku noć?

Hubert je dugo vremena ostao prikovan jajima za bolesničku postelju. Već ima dugo da se muči jer su jaja ipak vrlo važan vitalan organ, a ne događa se svaki dan da zmija baš tamo ugrize.
Dakle nakon dugo vremena tetošenja Huberta od strane nekolicine seoskih veselo primateljica počeo se buditi glavonja iz bolesničkog sna..
Ranom zorom probudilo ga pjevanje glavića ispod bijele lanene plahte.
Lagano slinav i sav mljackav molio je za milost da ga se uzme baš poput kakve lizaljke.
Ah da mu je sad Rouz blizu, dao bi lijevo jaje samo za jedan jedini ulaz.
Te njene čarobne odaje privlače ga već noćima.
Njena orhideja stalno mu je pred očima.

U taj trenutak već mu je ruka lagano krenula ispod pokrivača, zatvorio je oči i u rajskom polusnu čvrsto držeći se za kar šetajući kožicom gore dolje, istovremeno držući se drugom rukom za ozdravljena jaja.

Krenula ga neka milost i toplina po obrazima i usnama, tekućina ga zalijevala po prsima, istovremeno ga milujući i mazeći...

kad on lagano krajičkom oka i ugleda crvene uvojke mlade mljekarice Cvite.
Tek ima nekoliko mjeseci što je rodila, a dojke joj jedre i pune mlijeka....

Halapljivo joj usiše bradavicu i u taj čas je krenulo mlijeko špricati kao iz slavine, slijevajući mu se niz lice do jezika...pohotljivo je grabio sve što je mogao progutati.

Istovremeno Cvita se popela na njega i pošteno ga zajašila...osjetio je pulsiranje njezine vagine jedva dišući od težine njezinih dojki.

Vruće mlijeko dodatno mu je ubrzavalo puls.
Skočio je i prevalio Cvitu na leđa dok je on čučnuo pored kreveta istražujući prstima njezino podmorje.
Ne zna se da li je bio ljepljiviji on ili ona.
Mogao ju je zalijepiti na ormar koliko ga je usisavala svojim vakuumom.

U tom trenu mudar je Hubby pronašao njenu G- točku i krenula je bujica sokova iz njene bisernice.
Ne moram vam reći da njegovoj sreći nije bilo kraja dok je ona vrištala od zadovoljstva, istovremeno uzdišući i preklinjući ga.

Na kraju ju je ipak nagovorio da mu se naguzi i utjerao joj ga tamo gdje sunce ne sija.
Konačno je svršio na sigurnom mjestu jer nije htio riskirati da ostane ponovo trudna, htio je ovaj biser još za sebe neko vrijeme.
Cvita je posramljeno ali sa osmjehom na krajičku usana popravila haljinu i uvojke te otišla kući. Već je vrijeme, tražit će je.
Hubert se je izvalio na krevetu i uživao u cigareti.
Pješčana

Post 20 Sep 2011, 11:39

ne preporučam kao igračku određene jestive stvari.
poput slatkog preljeva u tubi.
sitne koštice od kupina u preljevu se zavuku ne bi vjerovali sve gdje, i treba vam cijeli dan da ih maknete
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Lastan

Post 20 Sep 2011, 11:59

Vodena wrote:krenula je bujica sokova iz njene bisernice.
Nije li bisernica vrsta tamburice? :misli:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 20 Sep 2011, 12:16

Lastan wrote: Nije li bisernica vrsta tamburice? :misli:
I dobili smo još jednu vrstu tamburanja. :zubo:
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Mustique

Post 22 Sep 2011, 18:54

Ja b' ljuljačku :tuzni:
God have mercy on the man who doubts what he's sure of
blue
Asgard

Post 22 Sep 2011, 21:23

Mustique » wrote:Ja b' ljuljačku :tuzni:
E, to se zove minimum truda :rofl:

OT: Nemam ništa neživo, al možda bi mogla nabavit, samo ne znam ni što da tražim :o :neupućena:
Vodena

Post 22 Sep 2011, 21:40

Lastan » wrote: Nije li bisernica vrsta tamburice? :misli:
je, ima ih dosta u mom kraju, to je bila ka neka pjesnička slika...mislila sam na školjku! :cerek:
Pješčana

Post 22 Sep 2011, 22:02

školjka u krevetu je zajebana. možeš se porezati ili te može uštipnuti
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Vodena

Post 22 Sep 2011, 22:03

ma pizda je školjkaaaaa! :gaah:
Lastan

Post 22 Sep 2011, 22:04

Pješčana » wrote:školjka u krevetu je zajebana. možeš se porezati ili te može uštipnuti
Ja sam mislio da je školjki mjesto u kupaonici. :ne zna:
Lastan

Post 22 Sep 2011, 22:05

Vodena » wrote:ma pizda je školjkaaaaa! :gaah:
Aaa, dagnja? Njih zovu i pizdice (pidoće i tako svašta nešto). :D
Pješčana

Post 22 Sep 2011, 22:34

pa reci onda tako, a ne pola flore i faune spominješ.
mislim, ak ti ne možeš reći pička, tko može?
što su ti djeca prvo naučila govoriti? :zubo:
Mustique

Post 22 Sep 2011, 22:49

Ne znam je l' ovo ođe spada ali....

....ima li tko ideju gdje da nabavim jednu ženstvenu dugačku kurvinjsku muštiklu? Trep trep? Anyone? A da nije ebay? :o (penisogutajući smajlić)
God have mercy on the man who doubts what he's sure of
Vodena

Post 22 Sep 2011, 22:50

:durica:

kako koji, bobon, tata, mama, papa
Stitch
Head Honcho
Post 23 Sep 2011, 03:45

Lastan » wrote: Nije li bisernica vrsta tamburice? :misli:
Češće je zovu prim. A čovjeka koji je svira primaš. Bisernica je knjiški. I znam samo jednog čovjeka koji je tako naziva. Sebe. :zubo:

Šalu na stranu, krstario sam Slavonijom, Vojvodinom, dolazili su mi Samoborci. U Ferdi Livadiću imaš strašnih tamburaša. Strašnih. O Subotičanima da i ne govorim, tamo su i klinci virtuozi. Čudesa mogu odsvirati. Prim, primaš - uvijek tako vele, bez iznimke.
Potpisi su za budale.
Ashtaroth

Post 23 Sep 2011, 07:42

blue » wrote: OT: Nemam ništa neživo, al možda bi mogla nabavit, samo ne znam ni što da tražim : o :neupućena:
Oš popis sex shopova u hr koji imaju web, a da sam ih uspjela iskopati? Upozorenje, razlike u cijenama za neke artikle idu i do 100 kn :eek: razlika u geografskoj lokaciji je par ulica :facepalm:

Do tad, za inspiraciju... uđi u vrli novi svijet :mig:

http://www.edenfantasys.com/ - izvrstan sajt koji daje razne podatke o proizvodima, čak i sliku u prirodnoj veličini gdje istu jednostavno kalibriraš prislanjanjem kartice ala kreditna na ekran i zoomom ako je potreban. 25$ shipping u hr, nisam probala
Primjerjednog simpatičnog proizvoda koji je i dildo i vibrator - ako ubaciš bullet :mig:
ima ga i u hr za kupiti, dakle, možeš da pogledati uživo i pipkati

http://www.bigdongs.de/ - drugi izvrstan sajt koji se bavi dobrim opisom tvrdoće materijala, 'shore' je oznaka - izvrsno mi je uspoređivanje s tvrdoćom gumenih bombona i to :D
Shipping od cca 7€ naviše za hr, nije mi se dalo registrirati da isprobam

Primjer jednog od najmekših dilda koje sam imala priliku taknuti/probati (tvrdoća 5) - sloj je debeli i podatan i mekan, usporedila bih sa glavićem originala :mig: Mekano ne znači neupotrebljivo, već izuzetno ugodno i podatno - u sredini ima krutu jezgru, samo je mekani sloj - debeli. Meni je shore 30+ pretvrdo ako je cca 4+ cm 'debljine' :(
No, ovo je mješavina, a ne čisti silikon, ma što god oni napisali. Dosta je da je 10% silikona da smiju napisati da silikonski. 100% silikon nije porozan, ovaj je porozan.

Silikon, naime, ne znači mekano apriori i zato je ovaj drugi sajt super, jer možeš probati par populanih modela, pa onda moći usporediti one koji su samo online dostupni :mig:
Vibratori su u pravilu tvrdi, osim možda glavića.

Svakako preporučam - malo probati da vidiš kako se te stvari kreću.

Dobar članak za informacije: http://www.toolshedtoys.com/products/htchooseadildo.php

Od hr sajtova, za početak (jer je pregledan): http://www.positive-vibrations.hr/sex-shop/index.php/

Na sajtovima naravno, možeš naći bitno više od spomenutih klasika - dildo, vibrator..

Neke idejice:
tongue pearl
rabbit vibratori imaju i podražaj na klit
butterfly se 'montiraju' samo na klit
we vibe - igračka za dodatni užitak TIJEKOM odnosa
neutralno izgledajući masažer, upotrijebi ga gdje te volja
za jedan sasvim drugi vid igre :E

Dostava s intimate gadgets sajta je free, stiže u roku cca 2 tjedna. (par llinkova je tamo)
Na ebayu moraš registrirati svoju kreditnu karticu da te oh puste u svijet odraslih i broj itema je neki patetičan.

Mislim da ti je dosta, za početak :zubeki:
Pješčana

Post 23 Sep 2011, 10:00

ovo je vrlo informativan post :D
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 23 Sep 2011, 10:24

Hvala na vrlo informativnom postu. :o
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Stitch
Head Honcho
Post 23 Sep 2011, 12:23

I onda se bunite što Ash piše plahte. Prigovarajte Byronu, on nikad ne nudi popise i linkove, samo teoretizira. :cerek: Da ga recimo pitam: "Pa dobro, Lorde, kaži ti meni gdje se čovjek u ovome gradu može poševiti na otvorenom", dobio bih esej o tome koliko je to lijepo. Ali adresu ne. :D
Potpisi su za budale.
kukuriku

Post 23 Sep 2011, 12:26

Hekatonhir » wrote:I onda se bunite što Ash piše plahte. Prigovarajte Byronu, on nikad ne nudi popise i linkove, samo teoretizira. :cerek: Da ga recimo pitam: "Pa dobro, Lorde, kaži ti meni gdje se čovjek u ovome gradu može poševiti na otvorenom", dobio bih esej o tome koliko je to lijepo. Ali adresu ne. :D
ih, ševa, trava, grmlje i ptice pjevice. ćuk i netopir. :nostalgija:
Nek(v)arljiva.
K@rlo

Post 23 Sep 2011, 12:51

Vodena » wrote:Jel mogu preporučit priču za laku noć?

Hubert je dugo vremena ostao prikovan jajima za bolesničku postelju. Već ima dugo da se muči jer su jaja ipak vrlo važan vitalan organ, a ne događa se svaki dan da zmija baš tamo ugrize.
Dakle nakon dugo vremena tetošenja Huberta od strane nekolicine seoskih veselo primateljica počeo se buditi glavonja iz bolesničkog sna..
Ranom zorom probudilo ga pjevanje glavića ispod bijele lanene plahte.
Lagano slinav i sav mljackav molio je za milost da ga se uzme baš poput kakve lizaljke.
Ah da mu je sad Rouz blizu, dao bi lijevo jaje samo za jedan jedini ulaz.
Te njene čarobne odaje privlače ga već noćima.
Njena orhideja stalno mu je pred očima.
dakle vodena, jes to ti?, naravno da jesi :D

nego, otkud Hubert da jebe Rouz? jes ti pošeremetila?

Pa Jakov bi mu jajca odrezo i prodo pod bubrege :E
eto, još će na ovom vorumu Ruoz posta prava radodajka :eek:
lako zapaljiv...
kukuriku

Post 23 Sep 2011, 12:57

K@rlo » wrote:
dakle vodena, jes to ti?, naravno da jesi :D

nego, otkud Hubert da jebe Rouz? jes ti pošeremetila?

Pa Jakov bi mu jajca odrezo i prodo pod bubrege :E
eto, još će na ovom vorumu Ruoz posta prava radodajka :eek:
rouz se proradodajčila još odavno, ako se dobro prisjećam. sad, jel i hubert bio u igrama, to se ne sjećam. ali čudno bi bilo da nije. k tome, zaboavila sam i tko nam razdjeviči rouz?
Nek(v)arljiva.
  • Information