Da ne bi bila samo vaginalna manipulacija, možete i keljit priručne slike za uporabu.

E, to se zove minimum trudaMustique » wrote:Ja b' ljuljačku
Ja sam mislio da je školjki mjesto u kupaonici.Pješčana » wrote:školjka u krevetu je zajebana. možeš se porezati ili te može uštipnuti
Češće je zovu prim. A čovjeka koji je svira primaš. Bisernica je knjiški. I znam samo jednog čovjeka koji je tako naziva. Sebe.Lastan » wrote: Nije li bisernica vrsta tamburice?
Oš popis sex shopova u hr koji imaju web, a da sam ih uspjela iskopati? Upozorenje, razlike u cijenama za neke artikle idu i do 100 knblue » wrote: OT: Nemam ništa neživo, al možda bi mogla nabavit, samo ne znam ni što da tražim : o :neupućena:
ih, ševa, trava, grmlje i ptice pjevice. ćuk i netopir. :nostalgija:Hekatonhir » wrote:I onda se bunite što Ash piše plahte. Prigovarajte Byronu, on nikad ne nudi popise i linkove, samo teoretizira.Da ga recimo pitam: "Pa dobro, Lorde, kaži ti meni gdje se čovjek u ovome gradu može poševiti na otvorenom", dobio bih esej o tome koliko je to lijepo. Ali adresu ne.
dakle vodena, jes to ti?, naravno da jesiVodena » wrote:Jel mogu preporučit priču za laku noć?
Hubert je dugo vremena ostao prikovan jajima za bolesničku postelju. Već ima dugo da se muči jer su jaja ipak vrlo važan vitalan organ, a ne događa se svaki dan da zmija baš tamo ugrize.
Dakle nakon dugo vremena tetošenja Huberta od strane nekolicine seoskih veselo primateljica počeo se buditi glavonja iz bolesničkog sna..
Ranom zorom probudilo ga pjevanje glavića ispod bijele lanene plahte.
Lagano slinav i sav mljackav molio je za milost da ga se uzme baš poput kakve lizaljke.
Ah da mu je sad Rouz blizu, dao bi lijevo jaje samo za jedan jedini ulaz.
Te njene čarobne odaje privlače ga već noćima.
Njena orhideja stalno mu je pred očima.
rouz se proradodajčila još odavno, ako se dobro prisjećam. sad, jel i hubert bio u igrama, to se ne sjećam. ali čudno bi bilo da nije. k tome, zaboavila sam i tko nam razdjeviči rouz?K@rlo » wrote:
dakle vodena, jes to ti?, naravno da jesi![]()
nego, otkud Hubert da jebe Rouz? jes ti pošeremetila?
Pa Jakov bi mu jajca odrezo i prodo pod bubrege![]()
eto, još će na ovom vorumu Ruoz posta prava radodajka
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests