Mene krevet razbudi.Nica » wrote:Idemo svi spavati.
Mislim da u pozadini čujem neki od CSI-aja ili nešto slično, to će me uspavati.
A i ova temperatura je zakurac.
Ja sam je fino odmorila i sad bih mogla surfati do jutra. Ali ne smijem. Btw, zašto nema nikoga u ove sate, zašto su svi jutarnji tipovi.Nica » wrote:Mene boli guzica od sjedenja.![]()
![]()
![]()
Idem promijeniti položaj, rasteretiti ju malo.Iako bi ju dijeta najbolje rasteretila.
Fanatasične! Sve pobiju, u igri, naravno, i onda ti to sve lijepo slože da vidiš kak su vrijedneklonka » wrote: Kakve su mačke što se tiče lovljenja te gamadi po kući?
tebi će, diko, bit jako lijepo s namaMargarita » wrote:Sad sam skužila da piše 'ništa nisam naučila' a ne 'ništa nisam naručila'.
ja kad samo procitam ovo, sumnjam da cu nocas moc zaspat. a da popijem jedan moj nekad omiljeni kratki espreso, mislim da bi se radilo o najmanje tri dana nespavanja i jos tri dana nespavanja radi straha da cu zaspat.
Nema na čemuAjvi » wrote:Mislim da bi vam stvarno trebala neka tema za studentsko kukanje.![]()
Inače, pozdrav Jevgeniji i hvala za sliku kvadratne rodnice koja mi ne izlazi iz glave od jučer.
Slobodno.jevgenija » wrote:Curke, da vam izdvojim studentsku kuknjavu u neki topik koji biste si otvorile?
Onda večeras moram doći.jevgenija wrote: Nema na čemu
Za večeras imam novu priču za lak noć![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot, SemrushBot and 0 guests