Čuo jesam, ali vidio nisam. Valjda pitam krivu.vrrrlet » wrote:
A znaš li ti da se danas i djeca jebu?
Prvi trkeljaški sabor
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 727 times
- Been thanked: 1331 times
Tajlandska je jedna od naj nesexy masaža koje postoje. Ko prvo, obučen si skroz, kosti i kralješci krckaju na sve strane
Kad se samo sjetim kako me žena primila za gležnjeve i podigla skroz u zrak i onda me tako u zraku protresla držeć me za gležnjeve ...
Happy Easter!
- Stitch
- Head Honcho
Čekaj malo, a koja je onda ona tijelom, kako se ta zove? Istočnjačka je, sigurno - gledao ja dokumentarac. Što je najbolje, o Bangkoku.aisling » wrote: Tajlandska je jedna od naj nesexy masaža koje postoje. Ko prvo, obučen si skroz, kosti i kralješci krckaju na sve strane
Kad se samo sjetim kako me žena primila za gležnjeve i podigla skroz u zrak i onda me tako u zraku protresla držeć me za gležnjeve ...
Potpisi su za budale.
Ma je, upre se o tebe i tijelom, i primi ti ruku rukom dok ti nogama drži trup, a ruku izvlači, al ti pritom kosti pucaju i na kraju si višlji za centimetar dva, pa ti vidi koliko je to sexy. Ili kad ti zavuče prste u trbuh da si osjetiš kod kralješniceHekatonhir » wrote:
Čekaj malo, a koja je onda ona tijelom, kako se ta zove? Istočnjačka je, sigurno - gledao ja dokumentarac. Što je najbolje, o Bangkoku.
Happy Easter!
- Stitch
- Head Honcho
Khm, sve mi se čini da to nisu iste ustanove. Ova moja nije uključivala lomljenje kostiju. I bila je seksi. 
Potpisi su za budale.
Neću pitati za happy ending.Hekatonhir » wrote:Khm, sve mi se čini da to nisu iste ustanove. Ova moja nije uključivala lomljenje kostiju. I bila je seksi.
- Stitch
- Head Honcho
Ali pretpostavljam da je u tome caka.
Ali pretpostavljam da je u tome caka.
Potpisi su za budale.
-
- Information
-