Ali jebiga - čim je počeo praviti rajtu, morali smo izaći. Znao sam da trebam ponijeti oružje, znao sam.
Prvi trkeljaški sabor
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 727 times
- Been thanked: 1331 times
Krivi put ipak nije mjesto za profinjeno društvo poput našeg. Opet, i tamo ima dragulja - Schmokljan me upoznao s frendicom s kojom sam ugodno ćaskao. Baš mi je zanimljiva bila. 
Ali jebiga - čim je počeo praviti rajtu, morali smo izaći. Znao sam da trebam ponijeti oružje, znao sam.
Potpisi su za budale.
Nemam pojma, stvarno mi je bilo loše, a onaj međed koji je nap'o Šmokija mi je dobro poslužio kao izgovor da zbrišemo.

I btw, puno hvala blaze što nas je dovela do tamo, u suprotnom bih se pretvorila u sigu.
I btw, puno hvala blaze što nas je dovela do tamo, u suprotnom bih se pretvorila u sigu.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- Stitch
- Head Honcho
Aha, on je napao njega? To je službena verzija? Dobro da znam.Morticia » wrote:Nemam pojma, stvarno mi je bilo loše, a onaj međed koji je nap'o Šmokija mi je dobro poslužio kao izgovor da zbrišemo.![]()
Jest, Blaze je šlag na tortu.Morticia » wrote:I btw, puno hvala blaze što nas je dovela do tamo, u suprotnom bih se pretvorila u sigu.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Jest, on je njega, držat ćemo se te priče.Morticia » wrote:Pa da, ja sam mislila da je on napao njega.
Zar nije?
U svakom slučaju, frajer je izgledao zastrašujuće.![]()
Potpisi su za budale.
Nisam ti ja za gledanje. Taktika je bila da sjednem blizu i šapućem na uho. Da riječima crtam konture i bojom glasa ih sjenčim. Da titranje zraka pretvorim u sliku koja će ga očarati.klonka » wrote:Margarita, to samo zato što sam mu bila na gledometu, čovjeku u njegovim godinama je teško okretati glavu lijevo i desno. Drugi put sjedni prekoputa!![]()
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- Stitch
- Head Honcho
Pa dobra ti je bila taktika. Ali nisi mi na kraju trebala dati pare, to je sve pokvarilo.Margarita » wrote: Nisam ti ja za gledanje. Taktika je bila da sjednem blizu i šapućem na uho. Da riječima crtam konture i bojom glasa ih sjenčim. Da titranje zraka pretvorim u sliku koja će ga očarati.
Potpisi su za budale.
To je bila kapara. A ono što sam dobila otplatila sam u stihovima.Hekatonhir » wrote:
Pa dobra ti je bila taktika. Ali nisi mi na kraju trebala dati pare, to je sve pokvarilo.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Frajer je alkos, živi blizu mene i često ga viđam. Vjerujem da bi se spotaknuo o vlastitu špigetu prije nego što bi uspio zamahnuti prema Šmokijevom nosu.
Jedino, nisam shvatila zbog čega ga je napao. Šmoksi, što si napravio jadnom čovjeku?
Marge, drugi put ga izmasiraj, vidiš da je to jedino što pali. I mumljaj mu Eaglese na uho.
gonj špadi
- Stitch
- Head Honcho
Ma ništa mu nije napravio, samo je disao kraj njega.klonka » wrote: Jedino, nisam shvatila zbog čega ga je napao. Šmoksi, što si napravio jadnom čovjeku?
E, masaža, to da. Najbolje tajlandska.klonka » wrote:Marge, drugi put ga izmasiraj, vidiš da je to jedino što pali. I mumljaj mu Eaglese na uho.
Potpisi su za budale.
- schmokljan
Jebote, koje konstrukcije.
Dakle - bilo je ovako, majkemi:
Tip je porazbijao sve boce i čaše sa stola. Meni se tada učinilo da bi bila odlična ideja staviti moju bocu na isti taj stol.
Uzeo je i moju bocu i krenuo je baciti, a ja sam mu je uzeo iz ruke. Tada mi se unio u facu i rekao: "Ajmo obojica skinuti naočale i potući se." Što je meni bilo smiješno. Tu uleće njegov frend, odvlači ovoga, meni se ispričava i govori da shvatim da frend je glup kad popije.
I to je bilo to.
Nakon toga dolazi a-mortiša i moli da odemo.
Svi odlaze kućama, a Hek kidnapira Klonku i mene, te nas odvlači u svoj dom na čas istorije.
Jedan sasvim normalan izlazak, ako mene pitate.
Dakle - bilo je ovako, majkemi:
Tip je porazbijao sve boce i čaše sa stola. Meni se tada učinilo da bi bila odlična ideja staviti moju bocu na isti taj stol.
I to je bilo to.
Nakon toga dolazi a-mortiša i moli da odemo.
Svi odlaze kućama, a Hek kidnapira Klonku i mene, te nas odvlači u svoj dom na čas istorije.
Jedan sasvim normalan izlazak, ako mene pitate.
- Stitch
- Head Honcho
A ne, normalan bi bio da sam se popičkao i poševio, nebitno kojim redoslijedom. Nisi ti baš izlazio, ha?schmokljan » wrote:Jedan sasvim normalan izlazak, ako mene pitate.
Potpisi su za budale.
Tako pričaju.Morticia » wrote:Klonka je ostrugala Hekov auto?!
Valjda se, naime, to danas tako zove.
- Stitch
- Head Honcho
Znaš li ti da nas i djeca čitaju?Morticia » wrote:
A što mu je stvarno napravila?
Potpisi su za budale.
Pa ostrugala šoferšajbu od leda.Morticia » wrote:
Žao mi je, ljudi, ni uz najbolju volju ne vidim sinonim.
gonj špadi
Ne, ne, krivo si shvatila, stvarno je napravila Schmokljanu, a Hekatoniru je samo očistila auto. To sve udavače rade, čas posla, a ispadneš radišna.Morticia » wrote:
A znaš li ti da se danas i djeca jebu?Hekatonhir » wrote:
Znaš li ti da nas i djeca čitaju?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
-
- Information
-