ja sam i napisala da je croft izvanaEmericzy » wrote: Vjerojatno je kombinacija. Croft izvana, soft iznutra.
Prvi trkeljaški sabor
Uistinu, kažem vam.Perzefona » wrote:Lastane, reci im da imam novi mobitel i da si mi ti morao čitati što na njemu sve piše, a pisali su samo neki čudni brojevi. Onaj stari bio je pametniji i lijepo smo se mogli dogovoriti da mi napiše ime onog koji zove. Možda i ovaj novi izdresiram, ali treba mi vremena.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 727 times
- Been thanked: 1331 times
Potpisi su za budale.
Nisi li sjedio pored schmokljana?
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
- Stitch
- Head Honcho
S jedne strane. Zato je druga bila aktivnija.
Ali i on se dizao i švrljao okolo, nije baš da smo bili sijamski blizanci.
Ali i on se dizao i švrljao okolo, nije baš da smo bili sijamski blizanci.
Potpisi su za budale.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Lijepo sam ja na Uparivanju trkeljaša stavila Heka i Margaritu. :vidovitija od ..a unde:Hekatonhir » wrote:S jedne strane. Zato je druga bila aktivnija.![]()
- Stitch
- Head Honcho
Ti si mi bila s druge strane. To nisi predvidjela. 
Potpisi su za budale.
al si fulala za mene i lastanaElliQuinn » wrote: Lijepo sam ja na Uparivanju trkeljaša stavila Heka i Margaritu. :vidovitija od ..a unde:
ps: kak da si i ja nakalemim kapu djeda mraza na avatar? ljubomorna sam na tebe i polimerku
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Iskreno rečeno, čudim se samoj sebi što sam bila došla.Hekatonhir » wrote:Ti si mi bila s druge strane. To nisi predvidjela.
Ja nisam zbog Stitcha došla na forum, ali uredno ga guglam svaki put kad sam u nekoj jezičnoj nedoumici.Perzefona » wrote:Tek da se zna, ja sam zbog tebe došla na forum.Sigurna sam da je to bio golem doprinos forumu.
![]()
Ozbiljno. Tj. zbog Stitcha. I posve mi je svejedno, zovi se kako je tebi draže.
..a unda » wrote:
perze: ..kriiic
aisling: ..kriiic
obje: iii kriiic
cmokic, cmokic..
perze: kriiic
aisling: kriiic
gonj špadi
- Nikolajevna
I tako... našli ste se, ponjušili... 
mene zanima samo jedno, jeste li koristili imena ili nickove, tko vam je bio najveće iznenađenje i tko vam je bio najmanje iznenađenje?
mene zanima samo jedno, jeste li koristili imena ili nickove, tko vam je bio najveće iznenađenje i tko vam je bio najmanje iznenađenje?
- Stitch
- Head Honcho
To ću preskočiti, barem večeras. Idem gledati nešto. 
Noć.
Noć.
Potpisi su za budale.
Gle, dala sam sve od sebe. Sve ženske trikove sam probala kojih sam se prisjetila. U očaju sam se i za novčanik laćala. Ništa. Vadio se kako ga bole leđa i pogledavao na klonku. Jasno da sam otkasala podvijena repa. I onda još ovdje priča kako sam bila živčana. Jasno da sam bila živčana!ElliQuinn » wrote: Lijepo sam ja na Uparivanju trkeljaša stavila Heka i Margaritu. :vidovitija od ..a unde:
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
staviš na jedno uho
Najveće iznenađenje (ako pod tim podrazumijevaš odmak od neke slikurde koju stvoriš u glavi dok samo čitaš/pišeš) bi bio Hek.Nikolajevna » wrote:I tako... našli ste se, ponjušili...
O najmanjem ću još razmisliti, nemam baš ni puno izbora, na prste jedne ruke mogu nabrojati ljude koje nisam znala otprije.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
najveće morticia, najmanje klonkaNikolajevna » wrote:I tako... našli ste se, ponjušili...
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Najveće iznenađenje bili su Morticia i Ze. Uopće ne izgledaju kao vlasnici foruma. No, meni ne izgledaju ni dovoljno staro da bi bili roditelji djeteta. Meni su izgledali kao par lijepih srednjoškolaca.Nikolajevna » wrote:I tako... našli ste se, ponjušili...
- Nikolajevna
Da? Želiš reći da ne sliči avataru?Herp » wrote:
Najveće iznenađenje (ako pod tim podrazumijevaš odmak od neke slikurde koju stvoriš u glavi dok samo čitaš/pišeš) bi bio Hek.
-
- Information
-