Što vas je danas naživciralo?
Ako treba, naći ćemo nekog i ovdje da ga steraš. Nije problem. Samo reciPješčana » wrote:danas mi na traci ljudi dolaze i piju živce. za sada je ovaj forum najmirnije mjesto za moj um. ovo sve dosad sam sterala ukurac
Happy Easter!
nema problema. otvorila sam si šansu postom na jednoj temiaisling » wrote: Ako treba, naći ćemo nekog i ovdje da ga steraš. Nije problem. Samo reci
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Viđo' post.Pješčana » wrote: nema problema. otvorila sam si šansu postom na jednoj temi
Ubija me to oblajavanje na temu packa il' zlostavljanje. O klincima, ne o zenama.
Na tu temu vec duze vrijeme predlazem jednostavnu javnu anketu.
Imate li dijete/djecu?
Da.
Ne.
Prosto me zanima. Nekako sticem dojam da o verziji zlostavljanje najvise laju oni koji ne imadu potomstvo.
Mislin da san bija jasan
E, al ti si zlostavljana u djetinjstvu, dakle zrtva si od malijeh nogu.
Oću reć kad te mama po turu odgajala, umjesto modrice na dupetu po defaultu ti izbila meta na čelu.
Oću reć da nemas muda već si pretprogramirana. : muda_ labudova:
Kuiš?

Oću reć kad te mama po turu odgajala, umjesto modrice na dupetu po defaultu ti izbila meta na čelu.
Oću reć da nemas muda već si pretprogramirana. : muda_ labudova:
Kuiš?
Mislin da san bija jasan
poslat ću ti inspekciju doma.
ne znam kakvu, nekakvu za promatranje ljudi koji ni ne znaju da su zlostavljani, valjda.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Nadam se da nisam pretjerala u svom pomalo preslobodnom izričaju u komunikaciji s tobom, mišljah da si ova Momentuša, no sad mi rekoše da nisi.Moment » wrote:Eto na, izrašćemi bullseye....
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Sve u redu.Herp » wrote:
Nadam se da nisam pretjerala u svom pomalo preslobodnom izričaju u komunikaciji s tobom, mišljah da si ova Momentuša, no sad mi rekoše da nisi.
A je mi bilo malo cudno ono tvoje izjavljivanje ljubavi na temi o susjedovoj kravi.
Mislin da san bija jasan
I još sam se duboko uvrijedila što mi nisi uzvratilaMoment » wrote: Sve u redu.
A je mi bilo malo cudno ono tvoje izjavljivanje ljubavi na temi o susjedovoj kravi.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
bila sam lijena normalno zasnjirat' gojze jerbo ih nosim prvi put ove godine pa, rek'o, da mi budu komotne, ionako se necu preforsirat'. i nazuljam se (a nisu me nikad nazuljale). i sad me pece. 
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Izvoli kremu za te žuljeve.
Mene su masline naživcirale. Jedna po jedna bijedna maslinica, rekao bih čovjek koga one mogu satrat? Mene mogu. Jedna po jedna i odjednom me gleda 600Kg maslina za prenijeti i ukrcati u dva auta. Kako je došlo do toga?!? Satran sam. Sutra je radni dan pa ću malo odmorit. Bogu hvala na tome.
Mene su masline naživcirale. Jedna po jedna bijedna maslinica, rekao bih čovjek koga one mogu satrat? Mene mogu. Jedna po jedna i odjednom me gleda 600Kg maslina za prenijeti i ukrcati u dva auta. Kako je došlo do toga?!? Satran sam. Sutra je radni dan pa ću malo odmorit. Bogu hvala na tome.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 618 times
- Been thanked: 958 times
Ponavlja se cijelo jutro. Već sam na živce ispalio. Nestanem li, to znači da sam u kupnji hardvera. Ne znam koliko će trajati.Hekatonhir » wrote:Monitor. Zbog nečega gubim sliku. Što nije dobro, morat ću pisati kratke postove.
Potpisi su za budale.
Herp, red nalaze da ti također ponudim ispriku za preslobodno izrazavanje.
no harm ment.
Ot. Smrdi mi. Smrdi mi na snijeg.
nadam se da nece padati, odoh guglati prognozu.
Nezakoniti putuje na teren, mala na sjever.
Ako padne, ajm in dip šit.
Ot. Smrdi mi. Smrdi mi na snijeg.
Mislin da san bija jasan
zakoniti putuje preko oceana i ostaje mala samo meni.Moment » wrote:Herp, red nalaze da ti također ponudim ispriku za preslobodno izrazavanje.no harm ment.
Ot. Smrdi mi. Smrdi mi na snijeg.nadam se da nece padati, odoh guglati prognozu.
i htjet ce na snijeg, a ja ne mogu i ne smijem.
ako padne ajm in dip šit tu
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Dragi T Portal,
kad prodate Dukatu pop up za za mlijeko, i kad u donjem desnom kutu stoji x, to obično znači da ja imam mogućnost ubiti jbni pop up s naslovnice, jelda?
i ako xam 5 puta, trebalo bi fercerati, jelda?
kad prodate Dukatu pop up za za mlijeko, i kad u donjem desnom kutu stoji x, to obično znači da ja imam mogućnost ubiti jbni pop up s naslovnice, jelda?
i ako xam 5 puta, trebalo bi fercerati, jelda?
-
- Information
-