Opet gutam - ništa nisam naučila!
Nisi. Ja nikad ne znam reći pravu stvar kod tako nekih stvari.aisling » wrote:Ja ću zapalit za sve koje se odvikavaju, sad dok još imam za cigarete
Inače, mrzim ovo kad uletim s tako nečim i onda se svi stiltaju i ne znaju što bi rekli, jer se nema što pametno reć. Oprostite.
Recimo na pogrebima mi je izražavanje ili primanje sućuti uvijek bilo nešto što bi najradije preskočila. Ne znam jesam ja čudna po tom pitanju?
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 726 times
- Been thanked: 1326 times
Dobra večer, djevojke. I doviđenja. Idem raditi.
Ako tko preživi, dolazim u četiri.
Ako tko preživi, dolazim u četiri.
Potpisi su za budale.
Nisi. Ja nikad ne znam kako da to izvedem.aisling » wrote: Recimo na pogrebima mi je izražavanje ili primanje sućuti uvijek bilo nešto što bi najradije preskočila. Ne znam jesam ja čudna po tom pitanju?
Pogrebi su užas.
Blah, mogla bih se raspisat sad, al imam samo mrmlj za reći.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Meni je bilo grozno primati sućut od hrpe ljudi koje nisam nikad ranije vidjela. Zato izbjegavam rukovanja i govorenje 'primite moju sućut', ako nemam poriv da odem i zagrlim tog nekog, radije ostanem stajati sastrane.
Super su mi teme
Inače, još prije par dana sam mislila otvorit jednu o tome kakav pogreb želite
al sam zaključila da ipak bolje ne.
Super su mi teme
Inače, još prije par dana sam mislila otvorit jednu o tome kakav pogreb želite
Happy Easter!
"Jedna usta manje" uglavnom teško nije prava stvar za izreć'. Probaj s otime.ex_anais » wrote:
Nisi. Ja nikad ne znam reći pravu stvar kod tako nekih stvari.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
zašto ne. super tema.aisling » wrote:Meni je bilo grozno primati sućut od hrpe ljudi koje nisam nikad ranije vidjela. Zato izbjegavam rukovanja i govorenje 'primite moju sućut', ako nemam poriv da odem i zagrlim tog nekog, radije ostanem stajati sastrane.
Super su mi teme
Inače, još prije par dana sam mislila otvorit jednu o tome kakav pogreb želiteal sam zaključila da ipak bolje ne.
Nek(v)arljiva.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 726 times
- Been thanked: 1326 times
Ali volio bih biti.
Ali volio bih biti.
Potpisi su za budale.
Ne na Gutanju.
Imali smo sličnu na ŽK-u, o grobljima.aisling wrote:
Inače, još prije par dana sam mislila otvorit jednu o tome kakav pogreb želiteal sam zaključila da ipak bolje ne.
Groupie :cerek:
A budalevrrrlet » wrote:
"Jedna usta manje" uglavnom teško nije prava stvar za izreć'. Probaj s otime.
kukuriku, evo otvori je ti neću se ja ljutit
Hek, znam da bi volio, zato i kurim iluziju jer sam čula da činjenje dobrih djela izaziva dobra djela :lupetam:
Happy Easter!
ma ne bi.
svi imate romantičnu iluziju o tome da žigolovi opslužuju bogate utegnute milfice u 40tima.
drek.
prije će bit škrta baba s pobožnim sisama.
Nek(v)arljiva.
Bio je davno jedan dečko na tv-u koji je sav veseo pričao kako opslužuje babe.kukuriku » wrote:
ma ne bi.
svi imate romantičnu iluziju o tome da žigolovi opslužuju bogate utegnute milfice u 40tima.
drek.
prije će bit škrta baba s pobožnim sisama.
-
- Information
-