Aj šuti inače ćemo ti ja i Unda izbit zubex_anais » wrote:
Prestanite me prijavljivati! :histerična:
Mogla sam bar na jednom mjestu biti nekartonirana.
UĐITE! (službeni chat)
Je, ti si mladi ratnik, a ja baba...a unda » wrote: ..jel to ex iz one price kad je mladi ratnik izvadio zub onoj babi?
aj ti budi planinski lav, a ja cu bit mladi ratnik. ma moze i obrnuto.![]()
cuj, biraj. ili te boli zub ili nisi odavno dozivjela orgazam. u svakom slucaju ti si u toj prici baba.
Nek ti bude. Da i ti jednom budeš mlad i koristan...a unda » wrote: cuj, biraj. ili te boli zub ili nisi odavno dozivjela orgazam. u svakom slucaju ti si u toj prici baba.
Hvala ti što si me podsjetila na koje žene sam drkao kad sam imao 4 godine.m.za » wrote: Bananarama
Osim Marine Perazić, naravno.
Biti i mniti svemiropolisno
-
jednokratni klon
Traumatične uspomene iz moderatorske karijere mi naviru.
Zatvaram trkeljanja do daljnjega
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Dobro večeklonka » wrote:Onaj s ofcom u avataru.A gdje si ti bio kad smo se na trkeljanjima počupale zbog momka, ha, haa?
Oće oćejednokratni klon wrote:
Isuse.x 3
Neće me prepoznati.![]()
Khm, A.P. = Associated PressA.P. wrote: Traumatične uspomene iz moderatorske karijere mi naviru.
Zatvaram trkeljanja do daljnjega![]()
I tako od kud ja tu. Pa od tamo, vidio da se priča o ovome pa pogledao pa onda naravno probao stalkati sam sebe i onda
E da, teško sam primio razlog zašto me ljubičasta odbija quotati ali eto, mogao sam si pretpostaviti da je zelena kriva ..... i tako malo po malo odlučio se registrirati.
-
jednokratni klon
Susjedi se vratili iz noćnog provoda i puštaju glazbu.dejzi » wrote:Još uvijek ne spavaš.
-
- Information
-