..zaboravljeni govor zvijezda - kljuc, kod & trla brla

Znanost kakvu u potaji priželjkujete
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 23 Sep 2011, 00:15

blue » wrote:Nego :misli: vidi li se na tom horoskopu hoću li ja dobit na lotu? :cerek:
Ako neću da ni ne počnem igrat :zubo:
svaki ozbiljan horoskop to ne vidi. :D

ali, veca je, i to dosta veca vjerojatnost da cete pogodit grom, nego da ces dobit na lotu. e, pa sad ti igraj ako oces..:D :D

..a unda
Undaminator

Post 23 Sep 2011, 00:20

dimnjak » wrote:ajme, ajme ovo mi se svidja! a unda, ocu i ja ovakvo citanje! ocu! :lupa nestrpljivo nogama o pod:
odlicno. os i posvetu da ti napisem? nema problema. evo sad tipkam, stavljam u kuvertu i saljem na adresu..dimnjak trkeljanje, com.
ocekuj to dobit postom sutra ili najkasnije prekosutra. :D
dimnjak

Post 23 Sep 2011, 00:22

..a unda » wrote: odlicno. os i posvetu da ti napisem? nema problema. evo sad tipkam, stavljam u kuvertu i saljem na adresu..dimnjak trkeljanje, com.
ocekuj to dobit postom sutra ili najkasnije prekosutra. :D
ajde ajde :)
cenzura
moram ovo editirati kad se otvori za gugl :D
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
..a unda
Undaminator

Post 23 Sep 2011, 00:23

ElliQuinn » wrote:Pssst, evo i mojih podataka. Želim znati kad ću se udati.
dd.mm.yyyy.
ne mogu ti ja to rec kad ces se udat, ali vjerojatno ce to bit oko pet sest popodne. :D

di ti je sat, strogo kontrolirana pedantna djevice? :D
aisling

Post 23 Sep 2011, 00:25

..a unda » wrote: ovako odoka..kad te zdravlje, zabava i posao pocne zanimat..:D
Nakon svih sranja još i najbezveznije gatanje na cijelom topicu dobijem :cerek:

Idem sutra uplatit loto, neka ravnoteža mora bit :mama:
Happy Easter!
..a unda
Undaminator

Post 23 Sep 2011, 00:26

dimnjak » wrote:ajde ajde :)
xxxxx, yyy
moram ovo editirati kad se otvori za gugl :D
mos odmah. mos cak i izbrisat sad. podaci su uneseni, bevandu sam popio, kotacici u glavi su se poceli vrtit, idje para na usi..:D
dimnjak

Post 23 Sep 2011, 00:30

..a unda » wrote: mos odmah. mos cak i izbrisat sad. podaci su uneseni, bevandu sam popio, kotacici u glavi su se poceli vrtit, idje para na usi..:D
:cerek: jedva cekam :daz:
..a unda
Undaminator

Post 23 Sep 2011, 00:30

aisling » wrote: Nakon svih sranja još i najbezveznije gatanje na cijelom topicu dobijem :cerek:

Idem sutra uplatit loto, neka ravnoteža mora bit :mama:
nti mande, tebi i gatanju. jel ti kad trebas izvadit osobnu najprije napravis kavu da bi mogla izgatat oib? :D

di pise u naslovu topika.. gatanje? aj, di pise? :D
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 23 Sep 2011, 00:36

..a unda » wrote: ne mogu ti ja to rec kad ces se udat, ali vjerojatno ce to bit oko pet sest popodne. :D

di ti je sat, strogo kontrolirana pedantna djevice? :D
2.25 ujutro
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
aisling

Post 23 Sep 2011, 00:40

..a unda » wrote: nti mande, tebi i gatanju. jel ti kad trebas izvadit osobnu najprije napravis kavu da bi mogla izgatat oib? :D

di pise u naslovu topika.. gatanje? aj, di pise? :D
Hoćeš ti da ja podmitim moderatore da ti promjene naslov u Gatanje iz mucica iz pupka il ćeš se malo potrudit? :D
Happy Easter!
vrrrlet

Post 23 Sep 2011, 01:12

..a unda » wrote: ne mogu, ali ja bih stavio na alkmara i ajaxa u subotu. psv ne. hendikep? ma kakvi, bizi od toga. kad tad ces sve morat stavit na dva para. bolje sad, nego poslije. :D
Kaj je alkmar? Neka životinja, ka tovar?

Ova dva para koja si spomenuo... kako da brate odem u swingere kad sam sam? Primaju ljude s psom, šta?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
kukuriku

Post 23 Sep 2011, 01:15

vrrrlet » wrote:

Ova dva para koja si spomenuo... kako da brate odem u swingere kad sam sam? Primaju ljude s psom, šta?
alkmaar je nizozemački fudbalski klub. ko i potonja dva.
it dis, šmokljane.:mirko:
Nek(v)arljiva.
Serenità

Post 23 Sep 2011, 08:16

..a unda » wrote: tenkom preko dinare vam? : D : D
Upravo si opisao idealan ulet! :lux:
I oćel šta bit od toga? :kokice:
Još bi ja da mi priča na ikavici, da je ko od stijene odvaljen, bar metar 90, još kad bi ima zrno soli u glavi... Ali to nije presudno, moram i ja malo spustit kriterije.
vrrrlet wrote:
:rofl:
..a unda wrote: nti mande, tebi i gatanju. jel ti kad trebas izvadit osobnu najprije napravis kavu da bi mogla izgatat oib? :D
:rofl:
Volim ovaj topic! :cerek:
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
..a unda
Undaminator

Post 23 Sep 2011, 12:01

aisling.. :grli: :D

e, i sta sad? os horoskopsku istinu ili da te horoskopski lazem? : D

cuj, mogao bih ja sad ovdje odglumit bel epok ili postrokoko alegoriju proljeca, navuc neki neglize na sebe, stavit vjencic oko glave i cupkat okolo i bacat latice po hardkor zelenim pasnjacima i brljustecim potocicima. nesto kao..neki lik kao ona na onoj slici koju sam postao na sekxsu, samo ne u onoj funkciji nego u nekoj vilenjackoj, arkadijskoj prezentaciji. (baj d vej, razocaran sam ocitim nerazumijevanjem moje analize one slike..pa ono je jedna od najvecih analiza i demistifikacija likovnosti, ne samo na nasem virtualnom prostoru , a ujedno je i neka vrsta predloska, edukacije za daljnje analize..ra zo ca ran, eto.)

astroloski, ako nam je to bitno (a ako je to bas toliko bitno, onda sasvim neastroloski mogu rec da nije to onda dobro : D ), zatvorenih ociju se vidi polozaj sunca, a on je malo ka ono..dekadentan, jebiga.
e, sad, zasto je to dobro? zato, jer da je taj polozaj sunca bolji, horoskop bi bio idealan, savrsen, a ko to zeli..ajde..ko bi htio bit takav, pa makar i po astroloskoj slici?

eto, po ovom polozaju sunca izgleda mi da se ti bavis trcanjem preko prepona..i taman kad mislis da si zavrsila dionicu, trku..neko kaze..ajde jos jedan krug..odlicno te ide. a ti, sta ces, amo opet... :D

pada i sad na pamet jedan narfijev zakon, jedan od meni najomoljenijih, tj jedan od onih koji me nasmiju do suza. ovako nekako ide..ginsbergov teorem..

1. ne mozes pobijediti.
2. ne mozes izvuci nerijeseno
3. ne mozes cak ni prekinuti igru

i ima jedno sociolosko posustavljenje ovoga , primjena..frimenov komentar ginsberovog teorema..
1. kapitalizam se temelji na pretpostavci da mozes pobijediti
2. socijalizam na pretpostavci da mozes izvuci nerijeseno
3. misticizam na tome da..mozes prekinuti igru.
:zubo: : D

eto, dobrodosla u klub onih koji su dobrodosli u klub..i onih koji ce tek bit dobrodosli. : D

e, ali kamo srece da je to sve tako jednostavno, fatalisticki, pa da se onda barem mozemo opustit i rec.. fiesta forevr, hula hula, bajla bajla..

ali, eto, nije. npr po ovom horoskopu meni se cini da ti imas vise posla sa javnim biljeznicima, nego jedno ovece selo. toliko da mi se cak cini da ti jesi javni biljeznik. :D
nek me ovdje ispricaju svi koji imaju nekave veze s tim javnobiljeznivstvom, ali..ja bi njih uveo kao poseban horoskopski znak i radio bi im horoskope..ali to bi bilo ono..ma izivljavanje. : D
nije to najgore. niko ne moze ni zamislit kakve bih horoskope radio nasem ustavnom sudu..ne bi znali di im je rep, di glava, a di ustav. :D

dakle, lipa moja aislinig, ( a sta jest jest, vaga si zenska i ima tu jos toga, i ne bi se trebalo stidjet isticanja tih nekih lijepih nasih..kakobto rekao..pojavnosti? ), senzibilna, idealisticka, pravdenicka, odgovorna, svjesna..os da te dalje hvalim, ako je ovo sto sam rekao hvaljenje..dobro sve ti to hendlas, ali to i iscrpljuje. tebi isto preporucam preventivne kolicine be kompleksa i da budes svjesna onog vodenjakog ascedenta koji zna donijeti sasvim logican i samo vodenjacima konrtruktivan nered, ali ipak gledajuci sa strane..nered. nered u ritmovima, spavanju, hranjenju..dakle, malo tu iskoristit talente koji daju ostali uplivi, poput discipline i naglasene volje, koju, za razliku, vodenjaci doduse imaju u svemirskim kolicinama, ali samo kad hoce promijenit svijet (ne ljude, ljudi su bagra :D ), samo kad zapizde negdje..nekud. vjeruj mi, znam sto govorim, dupli sam..skoro. : D

ne znam sad dobro, vjerojatno tu nesto ima, ali kod tebe je zelja za timskim radom, ne samo radi komunikativnosti koja je tako jednostavna i spontana, bistra, nego je je koji put i..jebiga, lakse je..lakse je udvoje npr., zato kad kazem da sad ne vidim, ne znaci da nema tu nesto mozda i rogato, stabilno, nestomkao neki dobri duh, bodigard koji te razumije i voli sto te razumije..neki bik, ovan, lav? ovo ja trkenjam bezveze, ali ako bas oces nac nekog vodenjaka ili neki vatreni znak, ma bilo koji, daj da ne bude bas haj flaj, vrlud, vrlud.. :D

i eto, znaju se ljudi, svi ljudi zapitat (ti nekakvi slicni tragovi se svugdje povlace na ovim dosadasnjim topickim horoskopicima, u svakom se horoskopu vide teskoce, prepreke, ono, zivot, ukratk)..ma kad ce ovo vise stat..krvi ti mamutove, a tebi stoji skoro identican upliv koji i meni..neka realizacija, neki uspjeh, neka lakoca u drugom dijelu zivota. ja sam sebi to preveo tako da tu realizaciju odgadjam do neke osamdeset godine, jer bi po toj logici trebao zivjet barem 150. : D

ali, koliko god ja ovdje navodio onaj dio koji bi se mogao shvatiti kao los, ako je lose, to je samo desetina citavog horoskopa. ma manje cak. ostali dio je kazem, toliko dobar, da ne bi valjao bez tog manjeg dijela..to ne bi bila ti. kuzis? :D
kad ja kazem da ce sve biti dobro, nije to tjesenje, nije to relativiziranje, ironiziranje..to je gimli iz gospodara prstenova..vot ar vi vejting for? i to treba stalno i uvijek ponavljati, jer se to tako lako i cesto zaboravi. ja prvi to zaboravim..

i jos nesto za kraj. daj mi reta. nije marfi, ali je kolakovski..idelizam nije neprijatelj trgovini. ok?

: D :D
baja

Post 23 Sep 2011, 12:06

veleuvaženi Maže a Unda,
brojne su dvojbe i izazovi preda mnom, mnogo bi mi koristilo znati kako ti i zvijezde gledate na to
hvala :cerek:
aisling

Post 23 Sep 2011, 12:18

Čekam da vidim oćel bit još editiranja pa da pročitam konačnu verziju :rofl:

Al jesi, izvuko si se, neću tražit da ti se promijeni naslov topica, iako ne bi to ni tako loše bilo, šta je gatanje loše kao, još iz mucica, al ajde neću to tražit :D
Happy Easter!
..a unda
Undaminator

Post 23 Sep 2011, 12:22

aisling » wrote:Čekam da vidim oćel bit još editiranja pa da pročitam konačnu verziju :rofl:

Al jesi, izvuko si se, neću tražit da ti se promijeni naslov topica, iako ne bi to ni tako loše bilo, šta je gatanje loše kao, još iz mucica, al ajde neću to tražit :D
ne da mi vise editirat. mrzim forume koji mi ne daju editirat poslije dvije minute..ili dvajst minuta, isto mi je. :D

sta oces rec? da ti je sunce u horoskopu postavljeno milamajka? da javni biljeznici ne postoje? nema ih? ajde, aisling, pricaj ti tu pricu drugome..

:D :D
..a unda
Undaminator

Post 23 Sep 2011, 12:33

baja » wrote:veleuvaženi Maže a Unda,
brojne su dvojbe i izazovi preda mnom, mnogo bi mi koristilo znati kako ti i zvijezde gledate na to
hvala :cerek:
to je dobro da su brojne. bogatija je scenografija. :D

mi (ja i one) to gledamo svakako. zavisno od dana...i sata..i mjesta. :zubo:

evo ti jedna ukradena slija umedjuvremenu. mozda ti pojednostavni tu scenografiju...

Image

:zubo: :D
..a unda
Undaminator

Post 23 Sep 2011, 12:40

vrrrlet » wrote:

dobro me nisi pitao sta je ajakxs i kako ces oprat robu, buduci da si sam. :zubo:

znam te ja, ti bi se odao svingeraju samo za topli obrok i ispeglane bicve. (sta sad..il ovdje niko ne pegla bicve? :confused: )

sve na dva para je bila samo va bank onomatopeja. :rollezes:
dimnjak

Post 23 Sep 2011, 12:42

Ne pegla bicve :D
..a unda
Undaminator

Post 23 Sep 2011, 13:03

lastane, sjecas se onog sto sam ti rekao, ono..pola horoskopa, dole gore, jing i klong?

e, javi se aisling. nije bas sto posto, ali malo ti rotacija udesno, ona rotacija uljevo..i. ko rukavica skoro. ko kad stavljas ono u ono za peti element. :usama:

Perzefona

Post 23 Sep 2011, 14:27

Štovani zvjezdoznanče,

možeš mislit koliko sam jadna kad se tebi utječem, a ti si dokazao baš na mom osobnom primjeru kako su ti procjene promašene. :raspa:

Iskupi se sad, upregni sve svoje znanje i umijeće ter kaži dokle ću ja ovako? Meni se više ne tapka na mjestu. Zapravo mi se nikad i nije tapkalo, pa ono "više" i nema smisla. Eto, to je samo ilustracija mog stanja zbog kojeg pišem nesuvisle rečenice. Zavirider u knjige, kristalne kugle, štoveć pa reci.

Ako proročanstvo bude nepovoljno, uvijek se mogu tješiti da si već jednom fulao. Tako da nemam što izgubit.

Srdačno Vaša

Perzefona
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
baja

Post 23 Sep 2011, 14:31

..a unda » wrote: evo ti jedna ukradena slija umedjuvremenu.
milodarim :cerek:
meditirat ću na nju čekajući dok mi ti i zvijezde, grahovi prebranci i iznutrice ne javite što mi je činiti i kako budućnost prigrliti
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 810 times
Been thanked: 1542 times
Post 23 Sep 2011, 14:32

Perzefona » wrote:(...) Ako proročanstvo bude nepovoljno, uvijek se mogu tješiti da si već jednom fulao. Tako da nemam što izgubit.

Srdačno Vaša

Perzefona
A tebe je obrađivao? Gdje to? :D
Potpisi su za budale.
aisling

Post 23 Sep 2011, 14:32

..a unda » wrote:ne da mi vise editirat. mrzim forume koji mi ne daju editirat poslije dvije minute..ili dvajst minuta, isto mi je. :D

sta oces rec? da ti je sunce u horoskopu postavljeno milamajka? da javni biljeznici ne postoje? nema ih? ajde, aisling, pricaj ti tu pricu drugome..

Ma jok! Ne bi ja to nikad! Sunce je točno onako kako si napisao, a javni bilježnici ko i čitači zvijezda - naravno da postoje :D

Hvala puno, svidilo mi se čitanje :)
Happy Easter!
  • Information