Ko ti, ha?vrrrlet » wrote: Ako ti je dosadno, diraj se dolje. To je uzbudljivo.
Isss, još sam u pidžami i nisam ni jela ništa. Trebalo bi potegnut do kuhinje...
Ko ti, ha?vrrrlet » wrote: Ako ti je dosadno, diraj se dolje. To je uzbudljivo.
Ne, ja drkam stalno, a ne samo kad mi je dosadno. Kad mi je dosadno, pušim drogu i gledam mrave.Maleficent » wrote:
Ko ti, ha?Ma jedva klikam miša.
Isss, još sam u pidžami i nisam ni jela ništa. Trebalo bi potegnut do kuhinje...
Pričaj mi o tome. Razmišljam da tražim ban, ali nemam snage. A nije ni to garancija da bih nešto radila.Serenità » wrote:Jebeno, ovo je postalo baš previše, ništa ne radim pod milim bogom, osim što sam na trkeljanju.
Moram pripremiti sve za ručak, a knjigu još nisam ni vidjela.
*jezebel* » wrote:
sanjala sam pokojnog tatu. bio je sav jadan, na snijegu u slapicama. bas me rastuzilo.
Fido?Aristocat » wrote:Ne zelim cuti ni rijeci vise o imenima i o tortama i o, i o, i o, o tortama.
Mali, os ti batina?
Sinoć je sinoć bilo danas, a danas je sinoć bilo sutra. A danas je sinoć sinoć, a ne danas kao što je bilo sinoć. Niti je danas sutra, kao što je bilo sinoć. Nego je danas danas danas.Aristocat » wrote: Imas srece sto danas nije sinoc i sto sinoc nije danas i sto danas ne vrijedi od sinoc.![]()
:tea junkie:Dobro zapocet postblue » wrote:Onaj produhovljeni moment![]()
Pa tuži ih! Eto para!Mali zmaj » wrote:otkrila sam da sam vec neko vrijeme u zatvoru, tocnije u Remetincu
fino objavljeno na jednom portalu i stvarno nemam razloga da sumnjam u istinitost tvrdnje jerbo je u javnom mediju napisano
i jos su par totalno novih informacija o meni napisali
sve se cudim kako sam mogla tolike godine sama sa sobom zivjeti a da to ne saznam nego mi moraju dobornamjerne face s tog PORTALA crno na bijelo staviti
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests