Smiješ mi darovati za Božić.Pješčana » wrote:Perzefona, sad sam išla pogledati i znam na što si mirisala
Prvi trkeljaški sabor
- schmokljan
blaze » wrote:ja sam došla kad je društvo s dz-a već otišlo nanati![]()
ne znate što ste propustili. spašavali smo šmokljana od napada pijane budaletine
Eh da - jebo vas Krivi put! No, hvala bogu, Hek nas je poslije odveo na pravi put.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Gdje ste to završili? Jesu li svi stigli kućama živi po ovoj magli?schmokljan » wrote:
Od pijane budale su se samo morale spašavati boce koje je razbijao. Moju nije, preko toga ne bih mogao preći.
Eh da - jebo vas Krivi put! No, hvala bogu, Hek nas je poslije odveo na pravi put.
- schmokljan
Čuj, da je netko i poginuo u autu bila bi to samo stvar prirodne selekcije. 
kaj sam ja pod najvecim dojmom?
meni je bilo super, stvarno sam ugodno iznenadjena. zapravo nisam. mogla sam i ocekivat da ce vecer tako izgledati. trkeljanje i cerekanje.
ok, nisam mislila da cu glumiti pilica ispod grijalice, skoro sam se izlegla
zao mi je sto s nekima nisam uspjela popricati, tamo s lijevom galerijom koja nije radila rosadu, al vjerujem da ce biti jos okupljanja. negdje di je toplo. i s manje dima
uglavnom, svi su autenticni
fakat kakvi su tu, takvi su i uzivo.
jedino se sada malo manje bojim schmokljana
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
ah, vidi, susjeda iz inkubatoradimnjak » wrote: ok, nisam mislila da cu glumiti pilica ispod grijalice, skoro sam se izleglaal sam se i smrzla, evo zastopan mi je nos...
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ti si me najviše iznenadila. Nick te skroz krivo dočarava, barem meni.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
i meniSerenità » wrote:
Ti si me najviše iznenadila. Nick te skroz krivo dočarava, barem meni.
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Baš se i ja pitam, govore li one po nicku ili o tvom pisanju. Meni si to baš ti bila.dimnjak » wrote:lol
u kom smislu?
nick je nastao da sam pogledala kroz prozor i ugledala dimnjak
il na tv
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Ne znam, mogu te zamisliti kao sutkinju. Ali iz američkih serija, pravednu, strpljivu. Baš si nekako zen.dimnjak » wrote:lol
u kom smislu?
nick je nastao da sam pogledala kroz prozor i ugledala dimnjak
il na tv
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 727 times
- Been thanked: 1331 times
Ništa neću reći.
Ništa neću reći.
Potpisi su za budale.
- schmokljan
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 727 times
- Been thanked: 1331 times
Potpisi su za budale.
..mislim da sve vise osjecam..neku vrstu srece i ponosa sto nisam bio na saboru.Hekatonhir » wrote:Tko vam je kriv što niste došli.
-
- Information
-