..aj vidi jel ti ono buha iza uha?
Prvi trkeljaški sabor
..ne, nego je aisling kao mladi macak i stari macak, pa je stari macak zavijao i mijukao i zavijao i mijaukao na krovu, a mladi macak mu j rekao da j njemu dosta te, jel..tog, jel..i da ide on doma..
E, i mene zanimaju krostiniMargarita » wrote: Kako praviš te krostine? Ja sam ogladnila pa sam morala doma.
(dobro si se izvukla. Kladim se da si zaboravila na glad čim si zašla za prvi zavoj
Jesam ali ne znam ko je kokolo...a unda » wrote: ..jes ti bila na saboru?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
..to ti je isto kao ono kad se igraju karte, da uvijek pita ko dijeli onaj ko bi trebao dijelit.Margarita » wrote: Jesam ali ne znam ko je kokolo.
ako ne znas ko je kokolo, onda mora bit da si to ti.
Da ne kažem za šta još ko uvijek pita a on je..a unda » wrote: ..to ti je isto kao ono kad se igraju karte, da uvijek pita ko dijeli onaj ko bi trebao dijelit.
ako ne znas ko je kokolo, onda mora bit da si to ti.
..pitanje za saborase. dakle, vise nista nece bit kako je bilo. ok, ne mora to bit lose, ali..
a) nikada vise na forumaske sabore, nikada..
b) dogovorili smo se za novi sabor sljedeci vikend
c) dogovorio/la sam se sa saborasem/saborasicom razmotriti par jissua sutra
d) razmijenili smo telefonske brojeve
e) nisam nsita razmijenio/la, osim par pogleda, nisam cak ni rekao/la pravo ime, ostao/la sam pod nikom..
f) evo, zajedno se budimo dej after
, javimo se prekosustra..hihihi :ihaaaa:
g) ostavljam forum, ostavljam ljude, idem ca u samostan..
h) nisam bio/la u formi, drugi put cu doci spremniji/spremnija, ali sa drugim forumasima
i) nakon sabora je bio aftersabor, tek je onda bilo ludilo..
..mozete zaokruziti i vise odgovora.
e) nisam nsita razmijenio/la, osim par pogleda, nisam cak ni rekao/la pravo ime, ostao/la sam pod nikom..
f) evo, zajedno se budimo dej after
h) nisam bio/la u formi, drugi put cu doci spremniji/spremnija, ali sa drugim forumasima
jutro. najviše ti se zijeva kad ideš prerano spavatiPerzefona » wrote:Dobro jutro! :zijeva:
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
S obzirom na to koliko je u društvu pušača, moj je odgovor a)...a unda » wrote:..pitanje za saborase. dakle, vise nista nece bit kako je bilo. ok, ne mora to bit lose, ali..
f) evo, zajedno se budimo dej after, javimo se prekosustra..hihihi :ihaaaa:
Jer dobiti svega par njih da prosjede večer u nepušačkom okruženju a da pritom ne izlaze zapaliti svakih nekoliko minuta bilo bi ravno dobitku na lutriji; dobiti ih sve bilo bi ravno dobitku na lutriji triput zaredom.
A onome tko mi je lagao da imaju dobru ventilaciju ima da spominjem najpoznatijeg rumunjskog sveca.
Moja pluća to ne mogu podnijeti. Niti ih više želim izlagati takvoj torturi.
Šteta, jer je društvo dobro.
-
- Information
-