Kućne haljine

Ljepota za sve: nađite pravi savjet!
Éowyn

Post 11 Nov 2011, 01:01

Ja isto te tunike nosim čitavo ljeto i tvrdim da su haljine. Kupila sam ih hrpu prošlo ljeto u Turskoj pa sad imam doživotne zalihe. Samo što dužina nije do koljena nego puno, puno kraće. I još sve imaju toliki dekolte da sve i da hoću ne mogu nositi grudnjak na njih jer bi mi čitav virio van.
U tome mi ne smeta ići do kioska (stavim velike sunčane da me nitko ne prepozna) ili otvoriti nekome vrata.

Po zimi je skroz druga priča - jednostavno iskombiniram bilo što što mi dođe pod ruku tako da na kraju izgledam kao da sam pobjegla iz cirkusa. U takvom izdanju ne izlazim iz kuće, a kad mi netko pozvoni na vrata, skrivam se i pravim da nisam doma. Jednom sam čak puzala iza kauča da me neželjeni gosti ne vide kroz prozor :brukica: Dobro, to je više bilo zato jer su dosadni i ionako nisu došli zbog mene.

Desire makes slaves out of kings.
Pješčana

Post 13 Nov 2011, 17:57

zbog ove teme potražila sam doma vintage lila kućnu haljinu i i spremam ju se nosit :D
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Almost Rosey

Post 13 Nov 2011, 18:05

Pješčana » wrote:zbog ove teme potražila sam doma vintage lila kućnu haljinu i i spremam ju se nosit :D
:cerek:
Jel za po doma ili ko ja, u javnosti? :D
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 13 Nov 2011, 18:08

Ljeti po kući nosim kaftane ili jednostavno dugu suknju navučem preko sisa, vežem nečim svilenim u struku, pa glumi haljinu. Sad trenirke i tanki flis.

To je roba za po doma, nikad u njoj ne idem vani.
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
Pješčana

Post 13 Nov 2011, 18:25

Almost Rosey » wrote: :cerek:
Jel za po doma ili ko ja, u javnosti? :D
ovo zaista smije ići samo do vrata, da eventualno otvorim poštaru :zubo:
ima rukave do lakta i dekolte koji se ne da kontrolirati
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
baja

Post 14 Nov 2011, 10:25

Pješčana » wrote:zbog ove teme potražila sam doma vintage lila kućnu haljinu i i spremam ju se nosit :D
dobrodošla u klub :lux: :grli: :D

počela sam se osjećati usamljeno i doživljavati se ovako:

Image

:tuzni: :D
Pješčana

Post 14 Nov 2011, 10:46

dakle, ja za vikend tražim tu lila kućnu haljinu, i usput nađem bademantil koji sam kupila kad sam kretala na fax, da imam za u dom.
i idem probati, jer sjećam se da mi je bio čudan kroj i malo širok i malo dug i malo su rukavi bili predugi.
i da, još uvijek je sve točno. zato što sam kupila XXL veličinu :facepalm:
jbt kako sam bila glupa 18godišnjakinja :rolleyes: sjećam se kako me prodavačica uvjerala da tako to treba izgledati i da je zadnji primjerak i da si bolje kupim, i ja kupila i odskakala s tim doma. a nije bio ni jeftin, sjećam se da je bio 300 i nešto kuna
Pješčana

Post 18 Nov 2011, 10:53

samo da prijavim da sam upravo u kućnoj haljini povrh piđame :xd:
jest da sam rukavima dvaput pokupila kvake u stanu pa me hitilo nazad, ali navikavamo se jedna na drugu :facepalm: :cerek:
Almost Rosey

Post 18 Nov 2011, 23:29

Pješčana » wrote:samo da prijavim da sam upravo u kućnoj haljini povrh piđame :xd:
jest da sam rukavima dvaput pokupila kvake u stanu pa me hitilo nazad, ali navikavamo se jedna na drugu :facepalm: :cerek:
Almost Rosey likes this. :D
Moment

Post 23 Nov 2011, 13:47

Ja nosim one haljine ko Baja.
Imam dvije, pokupila sam ih u kairu na opšte zgražanje prodavaca jerbo to u njih samo mužjaci nose. Svjetlozelena i tamnosmeđa. Lagane su i ubercool ljetna obleka.
Jedino sto moram paziti je di mi je izvor svjetlosti u ljetnim vecerima. U onoj svjetlozelenoj se vidi sve i svasta ako je izvor svjetlosti ispod mene i niskopodno općenito. :zubo:
Mislin da san bija jasan
baja

Post 23 Nov 2011, 16:20

Moment » wrote:U onoj svjetlozelenoj se vidi sve i svasta ako je izvor svjetlosti ispod mene i niskopodno općenito. :zubo:
oh, tvoje su neke fensi :cerek:
moje su običe pamučne :durica:

kako su divno šarene, sinoć sam na njoj isprobavala da li radi crvena kemiska :xd:
Moment

Post 23 Nov 2011, 17:09

baja » wrote: oh, tvoje su neke fensi :cerek:
moje su običe pamučne :durica:

kako su divno šarene, sinoć sam na njoj isprobavala da li radi crvena kemiska :xd:
Fensi i politicki nekorektne. :cerek:

A mislim da sam vlasnica najstarijeg i najjadnijeg kućnog ogrtaca u rvata.
Mjestimicno se tkanina toliko istrosila da samo stoji neka kao mrezica, od frotira je. Bio.
Kraljica majka kaze da sam kao mala spavala s tim ogrtacem.
Nasljednika sam nasla u missonija al papreno košta. :raspa:
tri ' iljade kuna.
Za to kupim kupatilo. :(
Mislin da san bija jasan
baja

Post 23 Nov 2011, 17:48

Moment » wrote:
Nasljednika sam nasla u missonija al papreno košta. :raspa:
ti si mnogo fina gospoja :o

uf, fali mi onaj : slin: smajli, kako volim te šare :cerek:.... imam jednu suknju za koju me znaju pitati jel' missoni, naravno da jest :zubo:
Moment

Post 23 Nov 2011, 17:56

Jel da su im super šare?:(
Jedna šara, jedna kuna činimise.

Cekam oćel' to kinezi kopirati. :zubo:
Mislin da san bija jasan
ombia

Post 26 Nov 2011, 00:28

baja » wrote:daklem, imate li ih? :D

nekoć mi je taj odjevni predmet bio smiješan i smatrala ga povijesnim artefaktom ali mi se, kućna haljina, polako uvukla u život
zaključih da su vrlo praktične jer mi se ne da presvlačiti kad dođem s posla nego samo dignem gornji sloj i nabacim halju preko

u što se vi maskirate za po doma? :D
Jel kucna haljina nesto kao bademantil? Onda to imam za na bazen. I saunu. I doci do masera od svlacionice. Doma vjecito u donjem djelu pidjame na neke infantilne likove i majci nekoj. Nazalost nemam naviku preoblacenja, hvale vrijedna navika.
Ljeti shorts i majca-potkosulja. Il ko dimnjak, nista. :zubo:

Al nisu sve kucne haljine bapske, vidje ovo, ima i zgodnih jos kracih i sa kapuljacom

http://media.victoriassecret.com/produc ... 328040.jpg

http://img818.imageshack.us/img818/2870/bademantil.gif
Ja, ali spominjala sam šporku, ne masnu. Masnu kosu nisam imala valjda od redukcija vode tamo negdje u prvoj polovici devedesetih.
Uf ja dobijem brzo masnu ali zmazati se nije stigla godinama....meni i je masno = zmazano. Iako prljavo nije kad ju perem svaki dan (gripa iskljucena).

@jel forumasica harpy nasa harpija sa ZUD-a? :)
klonka

Post 26 Nov 2011, 14:24

Kako nije? Evo, ja sam svoju oprala jučer, bila sinoć vani i danas sam je morala opet prati jer je kriminalno smrdila po dimu. Nije se stigla zamastiti, ali se stigla zaprljati. Ili to nije to? :misli:
gonj špadi
ombia

Post 27 Nov 2011, 11:01

klonka » wrote:Kako nije? Evo, ja sam svoju oprala jučer, bila sinoć vani i danas sam je morala opet prati jer je kriminalno smrdila po dimu. Nije se stigla zamastiti, ali se stigla zaprljati. Ili to nije to? :misli:
Dim? Sto je to? Nema kod mene pusenja. :cerek: (mislim na javne zatvorene prostore ni disko ni kafic ni restoran).

Pa ne znam, ja bih rekla da se usmrdila al nije bas prljava bila. Prljava je kad ti se ne masti a ides ju prati nakon tjedan dana i vidis da je izgubila onaj cisti sjaj, nakupila smoga i prasine. :zubo:
klonka

Post 27 Nov 2011, 12:10

Malo sam oftopik, ali mora, komentirati: blago ti se. Baš sam se nekidan prisjetila kako su mi bili ugodni izlasci kad je u svim birtijama i klubovima bilo zabranjeno pušenje.

Što se kose tiče, ne znam, ne bih izdržala da je sedam dana ne perem, ali skužila sam da ima ljudi koji to rade. Bljakić.
gonj špadi
Pješčana

Post 27 Nov 2011, 12:48

ma ako preživiš prvu krizu s kosom, do sedmog dana je super.
kosa ne masti cijelo vrijee onako kao na početku.
u biti, baš dobro izgleda.
samo, mi smo navikli da je oprana i to forsiramo.
ombia

Post 27 Nov 2011, 13:21

klonka » wrote:Malo sam oftopik, ali mora, komentirati: blago ti se. Baš sam se nekidan prisjetila kako su mi bili ugodni izlasci kad je u svim birtijama i klubovima bilo zabranjeno pušenje.

Što se kose tiče, ne znam, ne bih izdržala da je sedam dana ne perem, ali skužila sam da ima ljudi koji to rade. Bljakić.
I meni je to bljakic. Na nekom forumu jel :zubo: ima lik koji pere kosu svakih 7 dana i zena mu isto, makar bilo 40+, makar putovao, oznojio se na sportu, przio nesto u kuhinji, seksao se. Al to mirisi na vrelom ljetu taj sedmi dan. :zubo:

Meni muka od citanja eto. Volim sjaj svjeze oprane kose. I miris. Ne volim sto se ujutro moram ranije dici pa uvijek sa mokrim vrhovima jurim na posao. :o
Herp
Nikki Gauda

Post 27 Nov 2011, 15:10

Evo, ja perem kosu svakih 6-7 dana. :raspa:

Ne masti se, uglavnom, nikad. Ne bih znala, nikad je nisam ne-prala dovoljno dugo da bih saznala.
Doduše, jednom na terenu je 12. dan počela pokazivati neke naznake mašćenja u začetku, al' to je bilo to.

Ne stavljam na nju puno preparata, eventualno pjenu i/ili tekući regenerator; nije kruta, ljepljiva, prijemčiva za svašta.
Pušač sam i nemam problema s dimom, odnosno, ne smeta mi.
Ne bavim se sportom od kojeg bi mi se kosa oznojila.
Rijetko kad u kuhinji spremam nešto od čega bi mi kosa poprimila miris.
Prije putovanja volim oprati kosu, ali ne pada mi na pamet nakon 4 dana kad se vratim odmah trčati u kupaonicu da je opet operem.

I da, moje pranje i sušenje kose traje oko 3 sata, pa, sve i kad bih htjela, teško da bih je uopće mogla prati češće. Srećom, nemam potrebu. :hekla:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
A.P.
Cactus

Post 27 Nov 2011, 17:13

Pa u tvoju se kosu fizički ni ne može zavuć dim, smrad ili išta, istina :xzubo:
ombia

Post 27 Nov 2011, 20:32

A.P. » wrote:Pa u tvoju se kosu fizički ni ne može zavuć dim, smrad ili išta, istina :xzubo:
Kako, zasto? :misli:

Nakon treninga moram oprati kosu jer je sljepljena od znoja. I inace...al nije mi tlaka. Oprana za 5 minuta. Ne susim do kraja...nemam je nesto malo, ali nije ful duga.
Kolega brije da mu kosa nije za pranje, a malo smrducka kad mu se ful priblizis :o , dok mi je nesto pokazivao na kompu, a mlad, obrazovan i kao moderan.
Herp
Nikki Gauda

Post 27 Nov 2011, 20:44

ombia » wrote:
Kako, zasto? :misli:

Nakon treninga moram oprati kosu jer je sljepljena od znoja. I inace...al nije mi tlaka. Oprana za 5 minuta. Ne susim do kraja...nemam je nesto malo, ali nije ful duga.
Kolega brije da mu kosa nije za pranje, a malo smrducka kad mu se ful priblizis :o , dok mi je nesto pokazivao na kompu, a mlad, obrazovan i kao moderan.
Imam kosu do donjeg dijela leđa, kovrčavu, količinski i gustoćom (prema riječima moje frizerke) za tri prosječne osobe.

Ne treniram stvari od kojih mi se kosa uznoji i slijepi. Planinarenje mi je, čak štoviše, osvježi.

Za pranje (šamponiranje 2x, držanje šampona po 5 minuta jer koristim neke spešl šampone, regenerator, raščešljavanje, pakung, ispiranje) mi treba oko sat vremena.
Da je posušim fenom u potpunosti, ovisno o načinu sušenja (raspuštena ili spletena pa da bude valovita) još jedan ili dva sata.
Ljeti taj dio preskočim, zimi ne mogu jer bih se razboljela, tako da, moram računati 2-3 sata za pranje i sušenje kose.
Ako ti imaš 2-3 sata vremena svaki dan za to, svaka čast, i ja bih tako.

Kosa mi vjerojatno smrducka na duhanski dim nakon par dana jer sam pušač. No, guess what, s tim mogu živjeti.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
ombia

Post 27 Nov 2011, 20:54

Herp » wrote:
Imam kosu do donjeg dijela leđa, kovrčavu, količinski i gustoćom (prema riječima moje frizerke) za tri prosječne osobe.

Ne treniram stvari od kojih mi se kosa uznoji i slijepi. Planinarenje mi je, čak štoviše, osvježi.

Za pranje (šamponiranje 2x, držanje šampona po 5 minuta jer koristim neke spešl šampone, regenerator, raščešljavanje, pakung, ispiranje) mi treba oko sat vremena.
Da je posušim fenom u potpunosti, ovisno o načinu sušenja (raspuštena ili spletena pa da bude valovita) još jedan ili dva sata.
Ljeti taj dio preskočim, zimi ne mogu jer bih se razboljela, tako da, moram računati 2-3 sata za pranje i sušenje kose.
Ako ti imaš 2-3 sata vremena svaki dan za to, svaka čast, i ja bih tako.

Kosa mi vjerojatno smrducka na duhanski dim nakon par dana jer sam pušač. No, guess what, s tim mogu živjeti.
Mora da imas divnu kosu :) , al mene bi ova procedura ubila. Ubila.
Il bi se osisala na celavo. :zubo:
Imam dosta kose, al samo do ramena i ravne, jedno samponiranje i ispiranje ma manje od 5 minuta, regeneratore ne koristim, pakunge isto ne, stavim onaj upijajuci turban na glavu i od toga kosa polusuha za cas, jos 2 minute fenom i letim van, svako jutro.

2-3 sata dnevno ne bih nikad odvajala na kosu, ma ni za cjelokupnu njegu, vjerojatno bih se onda osisala ful na kratko. Mislim i da imam vremena opet nikad ne bih, radnije bih pila kavu i gledala u vrt.
A ja si zeljela kovrcava kosu, razmisliti cu nakon ovog tvog posta. :zubo:
  • Information