..ima. ako se ne nadjemo, ima.
Prvi trkeljaški sabor
Pa to sam ja rekla odmah...a unda » wrote: ..ima. ako se ne nadjemo, ima.
Odi u kurac, zbunio si me skroz.
Prekrasni smo.
Ovo je u stvari genijalna ideja. Pričekaj da zapišem... Poznajem dovoljno pušača srećom.m.za » wrote: Ne bi me čudilo da je sa sobom donio prethodno pripremljenu staklenku od krastavaca u kojoj je tri tjedna na suncu držao tri prsta parizera, trokut gorgonzole i deci graševine i koju onda svako malo odčepi i stavi na stol uz "ako možete vi meni smrdit, mogu i ja vama".
..ali, ima bolje. luk (cesnjak, za neuke), dok oni puse, ti grickas luk i bazdis. eventualno se jos mozes izvadit na stol malo kiselog kupusa i mezit.m.za » wrote: Pazi samo da ti se ne prolije u džepu
lastanov problem bi bio sto to meni nista ne bi smetalo. dapace, ai jos bih slasno usput zapalio koju..i jos bih prsticem taknuo kiseli kupus ili ono rasola sto bi se prolilo po stolu i namirisao se iza uha..
..a unda » wrote: ono rasola sto bi se prolilo po stolu i namirisao se iza uha..
Ne bi zamjerila češnjak
..sta ne bi zamjerila cesnjak? sta tijelo bazdi po luku? po luku mirise, ne bazdi. pa ja kad radim krostine i kad ribam luk na kruh, onda na kraju prste provucem kroz kosu i zalizem je tako.m.za » wrote:![]()
![]()
Ne bi zamjerila češnjakMene to malo zabrinjava doduše iz osobnih razloga jer ga volim stavit (iza uha
Ne, šalim se.) malo više i dosta ga često znam samoga gricnut
, a kad sam bila mlađa sam ga mrzila i točno bi bila osjetila smrad tijela ljudi koji jedu puno češnjaka. Pa se sad bojim da i ja tako možda bazdim
..aj, ok, sada mi je frizura nesto kraca
..a unda » wrote:
..aj, ok, sada mi je frizura nesto kraca, nesto ko osisani samson pa na jedinicu, ali..navika je ostala.
Ne znam, ne miriši
Miriši dok je svjež, ali kad ga tijelo počne isparavati (i to još tuđe
Đizus krajst...a unda » wrote: ..ali, ima bolje. luk (cesnjak, za neuke), dok oni puse, ti grickas luk i bazdis. eventualno se jos mozes izvadit na stol malo kiselog kupusa i mezit.
lastanov problem bi bio sto to meni nista ne bi smetalo. dapace, ai jos bih slasno usput zapalio koju..i jos bih prsticem taknuo kiseli kupus ili ono rasola sto bi se prolilo po stolu i namirisao se iza uha..
Potjeh » wrote:
Đizus krajst.Mislio sam da je poanta priče da njima bude neugodno a ne meni. I još se namirisat kupusom!
ti to nikada nisi napravio? ..viiiird, viiiird..
zasto bi to meni bilo neugodno, kad je ugodno? mislim, ono..
Nećeš se izvući s dvije rečenice.ElliQuinn » wrote:Bilo je dobro. Trkeljaši su zanimljivi i lijepi i uživo.
..ovakvu diplomatsku izjavu nisam cuo jos od susreta niksona i breznjeva..ElliQuinn » wrote:Bilo je dobro. Trkeljaši su zanimljivi i lijepi i uživo.
Ti Potješe izgleda nikad nisi vidio psa koji se zavaljao u balegu prvo natopivši dobro jednu stranu tijela, pa drugu i onda sav sretan, ponosan, smeđ i naparfumiran ide dalje uživajući sam u sebi i s nadom da će srest kojeg kolegu koji će objesit vilicu od zavisti 
m.za » wrote:Ti Potješe izgleda nikad nisi vidio psa koji se zavaljao u balegu prvo natopivši dobro jednu stranu tijela, pa drugu i onda sav sretan, ponosan, smeđ i naparfumiran ide dalje uživajući sam u sebi i s nadom da će srest kojeg kolegu koji će objesit vilicu od zavisti
a o roktajucim situacijama da i ne govorimo.
..neki ljudu jednostavno ne znaju sto je zivot.
..dakle izvlacis se. eto, dosli smo i do recenice izmedju redaka. aj sada cetvrtu.ElliQuinn » wrote: Da, hoću.
Točno sam te tako zamišljala. Evo, kao da smo se upoznali večeras...a unda » wrote:![]()
a o roktajucim situacijama da i ne govorimo.![]()
..neki ljudu jednostavno ne znaju sto je zivot.
-
- Information
-