Mislila sam da sam to ja. Znači ja se ne moram prat
Prvi trkeljaški sabor
Uzmi Neurobion.Hekatonhir » wrote:I meni treba kada. Ležanje u vreloj vodi pomaže jadnim mojim leđima.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 729 times
- Been thanked: 1337 times
Vjerojatno ću morati. Gnijezdim se pred kompom, nikako da se namjestim. Vrpoljio sam se i u zubarskom stolcu, iz dvostrukog razloga.Margarita » wrote: Uzmi Neurobion.
Potpisi su za budale.
pa cijeli dan je nema, zar to nije dobar znak?jevgenija » wrote:jel zna netko jel Nogata uopće zna na kalendar?
Cijeli dan je nema. Nekako mi je palo na tzv um da možda misli da je danas prvi april
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Ili popij pivo, fora je u B vitaminu.Hekatonhir » wrote:
Vjerojatno ću morati. Gnijezdim se pred kompom, nikako da se namjestim. Vrpoljio sam se i u zubarskom stolcu, iz dvostrukog razloga.
- Stitch
- Head Honcho
Nisam. Iskreno, sumnjam da ću je kupiti premda pretpostavljam da je korisna, nemam kamo s njom. Trovat ću se tabletama, a imam i gela. Navečer se možda i napijem.dimnjak » wrote:hek: tehnicarka, ha?
btw. jesi probao s loptom za pilates? meni je ona pomagala oko ledja.
Potpisi su za budale.
s njom je to znak da se sakrila negdje i trlja ruke, a konpič je ugasila da ne dođe u napast izlajat sedimnjak » wrote: pa cijeli dan je nema, zar to nije dobar znak?
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
cek, ovo ozbiljno?Margarita » wrote: Ili popij pivo, fora je u B vitaminu.
za bilo koju ledjobolju i razlog iste?
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
?Hekatonhir » wrote:
Vjerojatno ću morati. Gnijezdim se pred kompom, nikako da se namjestim. Vrpoljio sam se i u zubarskom stolcu, iz dvostrukog razloga.
aufak!jevgenija » wrote: s njom je to znak da se sakrila negdje i trlja ruke, a konpič je ugasila da ne dođe u napast izlajat se
i pri tome jos i radi piling ruku
- Stitch
- Head Honcho
- Stitch
- Head Honcho
Aaaa, to. Ne, zubarka mi je nježna i lijepa ko anđeo. Ali zauzeta je, ima i klinca. Mali katkad trčkara ordinacijom, nema tu baš prostora za manipulaciju. Ni oralnu ni vaginalnu.
Potpisi su za budale.
..jel ih vidi ko? ..sace oni proc. http://www2.hak.hr/hak_webcam/cam.asp?t ... 866&id=107jevgenija » wrote:jel zna netko jel Nogata uopće zna na kalendar?
Cijeli dan je nema. Nekako mi je palo na tzv um da možda misli da je danas prvi april
ne radi..
'Neurobion is a combination of Neurotropic vitamins B1, B6, & B12 these vitamins in their role as co-enzymes are indispensable factors in the metabolism of the nervous system. Neurobion normalizes the nerve cell metabolism. Neurobion supports the regeneration of nerve fibre and myelin sheath by activation of the metabolism and the natural repair mechanism.
Neurobion is indicated in mono and polyneuropathies of any origin such as diabetic, alcoholic or toxic neuropathies. Neuritis or Neuralgia, especially cervical syndrome, shoulder- arms syndrome, Lumbago, sciatica and herpes zoster. '
'Pivo sadrži veliku količinu vode, vitamine, minerale i elemente u tragovima. Mnoge pivopije kažu da piju pivo isključivo zbog vitamina koje unose u svoj organizam, što je i točno, jer pivo sadrži vitamine B-skupine, posebno vitamine B1 , B2 , B3 i B6. No, bilo bi lažno reći da će se na taj način osigurati dovoljna količina vitamina B-skupine jer alkohol u prekomjernoj količini djeluje na smanjenje vitamina u ljudskom tijelu, posebno na smanjenje vitamina B1. Količina minerala i elemenata u tragovima u pivu ovisi o porijeklu sirovina, metodama pripreme i proizvodnom procesu. Prisutnost minerala u pivu poput željeza, kalija, silicija, cinka i bakra ima u svakom slučaju pozitivna svojstva na ljudski organizam, posebno se to odnosi na omjer kalija i natrija koji je u pivu postavljen u korist kalija. Zbog velike količine vode pivo može pozitivno djelovati u dnevnom unosu tekućine. U pivu se u maloj količini nalaze i fitokemikalijePojam fitokemikalije obuhvaća stotine, možda i tisuće, biološki aktivnih, nenutritivnih kemikalija pronađenih u biljkama. Više od 900 različitih fitokemikalija identificirane su kao komponente hrane, a njihovo otkrivanje je još u tijeku. Mnoge imaju pozitivan učinak na zdravlje, no s druge strane, neke nemaju nikakav. U pravilu, kada se koristi pojam "fitokemikalije", misli se na one tvari u biljkama koje imaju svojstva poboljšanja zdravlja., polifenoli koji imaju antioksidacijsko djelovanje i štite kardiovaskularniKrvožilni. sustav.'
Meni je kiropraktičar preporučio bezalkoholno pivo ali to mi se nešto ni ne pije.
-
- Information
-