Ojebemu, pa valjda smo se dovoljno partizanskih filmova nagledali pa da bi nas takve taktičke smicalice neprijatelja mogle sjebati.m.za » wrote: Zanimljivo, ali među mojim (ne)pozvanim kolegama sa liste nema moderatora
Prvi trkeljaški sabor
- Lord Byron
Dobro, zanemarimo sad na trenutak preokret s lažnom pozivnicom.
Htjela sam obrazložiti ono što sam rekla ("ne želim vas upoznati"), da me ne shvatite krivo. Ipak mi je stalo do vas i vaših osjećaja (i tvojih Jevgenija, da
).
Ne želim vas upoznati jer bi mi to onda uništilo čar trkeljanja, vjerojatno bih prestala pisati.
Ovdje sam upravo zato jer se ne poznajemo.
Da bi bilo zanimljivo provesti koju večer u trkeljaškom društvu - bi, svakako
Ali trkeljanje online mi je dugoročno isplativije
Htjela sam obrazložiti ono što sam rekla ("ne želim vas upoznati"), da me ne shvatite krivo. Ipak mi je stalo do vas i vaših osjećaja (i tvojih Jevgenija, da
Ne želim vas upoznati jer bi mi to onda uništilo čar trkeljanja, vjerojatno bih prestala pisati.
Da bi bilo zanimljivo provesti koju večer u trkeljaškom društvu - bi, svakako
Jel to sad znači da nosim onu live kameru ili ne? Daj se odluči.m.za » wrote:Dobro, zanemarimo sad na trenutak preokret s lažnom pozivnicom.
Htjela sam obrazložiti ono što sam rekla ("ne želim vas upoznati"), da me ne shvatite krivo. Ipak mi je stalo do vas i vaših osjećaja (i tvojih Jevgenija, da).
Da bi bilo zanimljivo provesti koju večer u trkeljaškom društvu - bi, svakako![]()
Happy Easter!
- Lord Byron
Ne moraš. Sve je dogovoreno s konobarima.aisling » wrote: Jel to sad znači da nosim onu live kameru ili ne? Daj se odluči.
- Lord Byron
Netko je nešto napisao? Ne? To sam si i mislio : stavlja novi ekran na popis za kupnju:klonka » wrote:Idem van. Kad se vratim, ima da ste me prestali ignorirati jer ću vas u suprotnom pobanat.
- Lord Byron
Sve do one tvoje anonimne uplate Heku, ja sam vjerovao da sam nenadmašan u pokušajima čuvanja privatnosti - smjerno priznajem poraz.m.za » wrote: Nosi nosi![]()
Nisam rekla da ne želim gledati cirkus Moire Trkelj, samo ne želim ostvariti osobne kontakte
šta tebe boli kurac za moje osjećaje?!?!!m.za » wrote:Dobro, zanemarimo sad na trenutak preokret s lažnom pozivnicom.
Htjela sam obrazložiti ono što sam rekla ("ne želim vas upoznati"), da me ne shvatite krivo. Ipak mi je stalo do vas i vaših osjećaja (i tvojih Jevgenija, da).
Da bi bilo zanimljivo provesti koju večer u trkeljaškom društvu - bi, svakako![]()
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
..sta se sad izvlacis? ne zelis nas upoznat i bog. milost ne trazis, niti bi dala. milost, jel..m.za » wrote:Dobro, zanemarimo sad na trenutak preokret s lažnom pozivnicom.
Ali trkeljanje online mi je dugoročno isplativije : xd:
ja to potpuno razumijem. nema bas nista u tome lose, dapace..
mislim, nisam mislio da nema nista lose u tome da razumijem, iako..ma, nema veze.
potpuno se slazem s tobom. virtualnost je puno fantasticnija
virtualnost je jedna i jedina. niko nam je ne moze oduzet..:
garantiram da ce se nakon traca sabor pretvorit u biznis miting..
Dođeš tamo, uzmeš tacnu, zujiš okolo i snimaš. Niko ne zna da si ti mirza. Ko da moraš kontaktirati.m.za » wrote: Nosi nosi![]()
Nisam rekla da ne želim gledati cirkus Moire Trkelj, samo ne želim ostvariti osobne kontakte
Hm, čekaj, to je bio moj plan.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Ma da ne bi još i radilaMargarita » wrote: Dođeš tamo, uzmeš tacnu, zujiš okolo i snimaš. Niko ne zna da si ti mirza. Ko da moraš kontaktirati.
Hm, čekaj, to je bio moj plan.
Čitati ću novine za susjednim stolom i pućkati lulu.

Marcellino?Lord Byron » wrote: Ne moraš. Sve je dogovoreno s konobarima.
Meni nije bilo jasno da su svi tako olako i bez beda odlučili objaviti svoje pravo ime i prezimeLord Byron wrote: Sve do one tvoje anonimne uplate Heku, ja sam vjerovao da sam nenadmašan u pokušajima čuvanja privatnosti - smjerno priznajem poraz.![]()
Trebalo mi je malo da skužim, na prvu je zvučalo prenevjerojatno
A jebemu, pa nisam tu došla da bih razgovarala sa ljudima koje poznam, to mogu i doma..a unda wrote: virtualnost je puno fantasticnijaod realnosti
..a nakon....nakon će raditi samo tema o dojmovima neko vrijeme, a onda će ostati samo interno mlaćenje prazne slamebaja wrote: danima već samo ova tema ima aktivan život, a nakon...
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 729 times
- Been thanked: 1337 times
Digoh se rano, otišao zubaru, obavio neke posliće. Vani je ružno, a frend me već danima gnjavi da odemo zajedno na jedan otočić. Otpilio sam ga zbog vas, zato nemojte da netko zajebe. Zlovoljan sam.
Digoh se rano, otišao zubaru, obavio neke posliće. Vani je ružno, a frend me već danima gnjavi da odemo zajedno na jedan otočić. Otpilio sam ga zbog vas, zato nemojte da netko zajebe. Zlovoljan sam.
Potpisi su za budale.
E to se zove priprema za tulum, čujete babeHekatonhir » wrote:Tko na kraju treba prijevoz?
Da pogađam, skidao si kamenac :zrinko tutić:
-
- Information
-