Zezam se ja. Nismo baš normalni ovdje, naviknut ćeš.
UĐITE! (službeni chat)
Nisi li vidjela cijelu sliku iz koje je taj avatar izrezan?Aristocat » wrote:Zasto pjetao u avataru?
Zaboravila si magnetsku privlačnost.PS Zamisljam da gospodin Emerici tako i izgleda. Srednje visine, srednje gradje, brada, salt and paper kosa koja je nekad bila smedja. Ponekad lula. Kaput ili mantil. Srdacan. Rado vidjen u drustvu.
Ma, kao da je važno... Opusti se. Evo, probaj malo likera.Zasto ja ovo pisem?[/color]
Ma izrezao je onu prvu, skroz lijevo, za kojom on trčkara.ex_anais » wrote:Ooo, one idu par koraka iza tebe? Ja sam mislila da si ti kavalir.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Naravno da jesam. Ja isprobavam brvno je li sigurno.ex_anais » wrote:Ooo, one idu par koraka iza tebe? Ja sam mislila da si ti kavalir.
Ove druge komentare ću zasad ignorirati.
..molim, on za njom ne trckara, on samo ceka da se ona popikne, ne?Perzefona » wrote: Ma izrezao je onu prvu, skroz lijevo, za kojom on trčkara.
Perzefona » wrote:Molim te, unda, fora mi je baš dobra. Ne upropaštavaj ju sad filozofiranjem. Lijepo mi stavi jednog rolfića, znam da želiš.

nije filozofiranje, zna se da se koka popikne jer ne zna bi li brze potrcala, ali je onda nece stic, a ako uspori, izgledat ce prelaka.

- ElliQuinn
- Felis nebulosa
- Lord Byron
Gledaj to s vedrije strane. Jest da si ljubomorna što nema likera - ali, riešit ćeš problem s hlačama.ElliQuinn » wrote: Nah, to ti je statički elektricitet.
Ide Fata ispred Hase i naiđu oni na Muju. Kaže Mujo: 'Haso, nijeEmericzy » wrote: Naravno da jesam. Ja isprobavam brvno je li sigurno.
Ove druge komentare ću zasad ignorirati.
dobro po Kuranu da žena ide ispred muža.'
Odgovara Haso: 'Nije po Kuranu, ali jest po minskom polju.'
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Jučer netko na Facebooku (Raos?) pisao o Muji koji doma kuka kako mu je Fata neuredna.Margarita » wrote: Ide Fata ispred Hase i naiđu oni na Muju. Kaže Mujo: 'Haso, nije
dobro po Kuranu da žena ide ispred muža.'
Odgovara Haso: 'Nije po Kuranu, ali jest po minskom polju.'
Kaže Mujo da je njegova tajnica na poslu uvijek sređena kako treba. "Mala razlika, a veeeeeliko veselje," kaže on Fati.
Fata njemu veli da je bila kod susjeda Hase i da on ima za dva centimetra veći kurac. "Mala razlika, a veeeeeliko veselje," kaže ona njemu.
foka?!?!?
FOKA?!?!
draga foko, ja znam da ti ne znaš ko sam ja, i to ti, da ti odma velim, može služit samo na čast, ali dobrodernam došla!!!!!!

FOKA?!?!
draga foko, ja znam da ti ne znaš ko sam ja, i to ti, da ti odma velim, može služit samo na čast, ali dobrodernam došla!!!!!!
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
A čuj, zajeban je ovaj phpBB. Kad se navikneš na vBulletin, ovaj je kao labirint.Tea Tree » wrote:Ja nekad ne mogu vjerovati koliko ljudima treba da uđu. Valjda zapnu na vratima.
Evo, gledam sad, čovjek maše skoro 45 minuta, ruka mu otpade.
NP:
op, op
0 new messages
-
- Information
-