Zadnje što smo pogledali i šta mislimo o tome?

Filmovi, serije, sve što gledamo
Dany

Post 11 Nov 2011, 16:29

dejzi » wrote: Bridesmaids mi je puno lošije sjeo, većina likova me nervirala. I glavna glumica mi se nikako ne sviđa.
Tu mi je super ona scena kad pokušava natjerat policajca da obrati pažnju. Piš. :rofl:
Iako, priznajem da mi je na drugom gledanju bio puno bolji nego prvi put. :o
A nije ti čudo, i mene su svi nervirali (ok, policajac nije), ali to je neizbježno, valjda i jest bila namjera da budu iritantni. :ne zna:
Pa na scenu sa policajcem sam se i ja najviše smijala, čak mi je tu plavušica nekako usputno prestala biti antipatična. :zubo:

Pomona

Post 11 Nov 2011, 20:38

Serenità » wrote:Mulholland Drive
Bit će da sam se uklela sa zadnjim postovima.
Ovo mi je žešće sranje. Da, pogledala sam do kraja. :rolleyes:
Sad panično tražim šifru od imdb-ija da lupim jednicu.
8.0 my ass :durica:
Meni je Mulholland Drive genijalan film, pogodio me direktno u želudac. Lynch je u njemu potrefio savršenu mjeru za amalgam snova i realnosti koji svi prepoznajemo i živimo u svojim životima.

Zadnje sam pogledala turski film „Med“, sviđaju mi se atmosfera , likovi i gluma, sve je baš po mom ukusu .
aisling

Post 12 Nov 2011, 01:13

Bila u kinu. I na pivi poslije pa mi nije žao :D

One day
Da ne pišem dva puta:
aisling » wrote:Film je loš. Prazniju priču nisam dugo gledala. Zapravo, priče nema. Da pogledate ljude oko sebe našli bi zanimljivije priče od ove. Dosadno, al nije da nisam znala da će takvo bit :D
Odmorila sam u ugodnoj fotelji.
Happy Easter!
blue
Asgard

Post 12 Nov 2011, 15:43

Upravo pogledala The Royal Tenenbaums :visi: Jedino što je dobro u tom filmu je glazba :cerek: i to što je film vizualno lijep :top:

Skida mi se The Piano :cerek: gledala davno, kad je tek izašao i bio mi je dojmljiv, jedva čekam :)
Dany

Post 13 Nov 2011, 13:24

blue » wrote: Skida mi se The Piano :cerek: gledala davno, kad je tek izašao i bio mi je dojmljiv, jedva čekam :)
Jedan od dražih! Taj mi je film bacio sasvim novo svjetlo na Harvey Keitela.

Conversations with Other Women

Odličan, romantičan taman koliko treba a da ne sklizne u patetiku.
Na početku može malo nervirati split screen tehnika (nekada se koristi istovremeno prikazivanje oboje aktera, a nekada prikaz sadašnjosti i prošlosti), ali ubrzo to prestane biti mana, a postane prednost, jer vidimo reakcije i ekspresije oba lika. Glumci su izvanredni (Helena Bonham Carter i Aaron Eckhart), dijalozi očaravajuće prirodni, inteligentni i melanholični.
dejzi

Post 13 Nov 2011, 14:27

DanyBD » wrote:
A nije ti čudo, i mene su svi nervirali (ok, policajac nije), ali to je neizbježno, valjda i jest bila namjera da budu iritantni. :ne zna:
Pa na scenu sa policajcem sam se i ja najviše smijala, čak mi je tu plavušica nekako usputno prestala biti antipatična. :zubo:
Ja volim filmove kad bi likovi trebali bit simpatični, a nerviraju me, ne ovako. :D
I vidjeh pitanje prije edita, sve ti ja gledam dva puta. I više. Malo spavam pa imam kad. :zubo:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Dany

Post 13 Nov 2011, 14:32

dejzi » wrote: Ja volim filmove kad bi likovi trebali bit simpatični, a nerviraju me, ne ovako. :D
I vidjeh pitanje prije edita, sve ti ja gledam dva puta. I više. Malo spavam pa imam kad. :zubo:
Aaaa, to... Prije edita sam bacila pogled na ostale topike i pomislila kako to ipak ne radiš jer si mazohist, već da uživaš u traženju novih treš momenata, pa sam onda obrisala.
Emericzy

Post 13 Nov 2011, 19:22

DanyBD » wrote:Taj mi je film bacio sasvim novo svjetlo na Harvey Keitela.
Uf! Krasan glumac.
dimnjak

Post 13 Nov 2011, 21:07

dejzi » wrote:
Ma ja ti od takvih baš ne tražim da me nasmiju, nemam neke pretjerano zahtjevne kriterije po tom pitanju. I bila sam malo sarkastična s navođenjem duhovitih scena. :zubo:

Bridesmaids mi je puno lošije sjeo, većina likova me nervirala. I glavna glumica mi se nikako ne sviđa.
Tu mi je super ona scena kad pokušava natjerat policajca da obrati pažnju. Piš. :rofl:
Iako, priznajem da mi je na drugom gledanju bio puno bolji nego prvi put. :o
uf ja sam umirala od smijeha. i to u kinu. sa svojim udanim frendicama. sve smo umirale od smijeha. i svaka se "nasla" u nekoj. :E
inace me tesko nasmijati naglas :D
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Serenità

Post 14 Nov 2011, 12:02

Eternal sunshine of the spotless mind

Iznenadila sam se Jimu Carreyju. Naravno da mi prvo padne na pamet Glup i gluplji kad se njega sjetim. Eto, ovaj film je dokaz da čovjek može glumiti i dramske uloge. Kate Winslet isto je odlično odradila posao. :s

Sviđa mi se prikaz brisanja sjećanja na tu vezu, lijepo mi je legao film. Dio s doktorom i Kirsten Dunst nisam očekivala.
Sama ideja brisanja svih (i dobrih i loših) strana veze nepojmljiva mi je. Baš kao oštećenje mozga.
Ali ja sam pomalo mazohist, ne bih se ničega mogla odreći, koliko god bolilo.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
blue
Asgard

Post 14 Nov 2011, 22:58

DanyBD » wrote:
Jedan od dražih! Taj mi je film bacio sasvim novo svjetlo na Harvey Keitela.

Conversations with Other Women

Odličan, romantičan taman koliko treba a da ne sklizne u patetiku.
Na početku može malo nervirati split screen tehnika (nekada se koristi istovremeno prikazivanje oboje aktera, a nekada prikaz sadašnjosti i prošlosti), ali ubrzo to prestane biti mana, a postane prednost, jer vidimo reakcije i ekspresije oba lika. Glumci su izvanredni (Helena Bonham Carter i Aaron Eckhart), dijalozi očaravajuće prirodni, inteligentni i melanholični.
I meni se svidio :top:
Ona mi je i inače super, on totalno bezveze, al tu mi je bio ok.
Dany

Post 15 Nov 2011, 10:41

Emericzy wrote: Uf! Krasan glumac.
To sam znala i prije ovog filma, al sam tek tu shvatila da može biti i ..., pa recimo, uzbudljiv.
blue wrote: I meni se svidio :top:
Ona mi je i inače super, on totalno bezveze, al tu mi je bio ok.
Ista stvar, Helenu baš volim, poremećena mi je na sladak način, a Aron mi je uvjek bio dosadan, ovo je prvi put da mi se dopao.

UNTHINKABLE

Opšti utisak solidan, glumci (Samuel L. Jackson, Carrie-Anne Moss, Michael Sheen) su dobro odradili svoj posao, ali mi je scenario prilično šupljikav, mnogo toga djeluje neuvjerljivo. Ono što jeste uvjerljivo je pomalo zabrinjavajuća slika bezbjednosnog sistema u USA posle napada na WTC 11/9/2001.
babsjohnson

Post 15 Nov 2011, 18:33

Na putu (Jasmila Žbanić, 2009) http://www.imdb.com/title/tt1156531/

Hrvatsko/njemačko/austrijsko/bosanska koprodukcija.

U usporedbi s prvim Jasmilinim, Zlatnim medvedom nagrađenim filmom Grbavica (koji je ispod razine prosječne studentske vježbe), Na putu je značajan pomak.

Amir kontrolor letenja i Luna planiraju brak i dijete, ali on noćima ne dolazi kući i voli se oblokat s ekipom, a ona provodi samotne noći fotkajući se mobitelom...

Iako gledatelj vidi odnos dvoje mladih ljudi u kojem nešto ne štima. redatejica se ne upušta u dublju analizu, nego nam predstavlja tu vezu kao maltene idealnu. Zbog pića na radnom mjestu Amir dobija suspenziju i uz pomoć starog frenda pridružuje se vehabijama da bi u njihovom kampu držao kompjutorske kurseve za djecu. I logično, vehabije ispadaju glavni krivci za raspad (već dobrano naciknute) veze.

O vehabijama Jasmila ili vrlo malo zna, ili puno toga ne smije reći, pa sve ostaje na floskulama i općim mjestima.

Dvije glavne uloge tumače odlični hrvatski glumci Zrinka Cvitešić i Leon Lučev, ženu jednog od vehabija standardno dobra Mirjana Karanović, a istaknutu epizodu (Luninu baku) legenda hrvatskog glumišta Marija Kohn.

Više nego dobra, sugestivna kamera Christine A. Mailer.

Image
Morticia

Post 16 Nov 2011, 10:32

Pogledah sinoć Bridesmaids.

:rofl:

Krepavala sam od smijeha. :top:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Lastan

Post 17 Nov 2011, 12:52

Pogledah jučer Tri mušketira. I to u 3D.

Vrlo zgodan i zabavan film. Elementi steampunka FTW. Lijepi 3D kadrovi; minimum suvišnih pižđenja oko fokusa.
Milla Jovovich psihotična kao uvijek. Dobro pogođeni glumci (Athos mi vuče na Alana Rickmana, which is a good thing).
Jedina mana jesu (uglavnom) unekoliko plošni dekoltei; oću vidjeti Christinu Hendricks u 3D tehnici. :zubo:
Emericzy

Post 17 Nov 2011, 21:43

Lastan » wrote:oću vidjeti Christinu Hendricks u 3D tehnici. :zubo:
Misliš, da su joj bradavice iza tvojih leđa?
dejzi

Post 17 Nov 2011, 22:19

The Lost Future. :facepalm:

TV film, al ajde, glumi Sean Bean pa ću pogledat.
Pošemesačuvaj. :facepalm:

Ljudi su se malo igrali doktora pa stvorili virus koji ljude pretvara u zombije. Film prati skupinu preživjelih koja biva napadnuta od zombija i sad mora naći rješenje da se spasi, više manje je to sadržaj.
Divno je što su zaboravili na sve ljepote civilizacije, toliko su razvijeni da nemaju ni luk i strijele.
Gluma nula, napetost nula, kamera nula, scene borbe nula.

:facepalm:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 17 Nov 2011, 23:05

Nisam pročitala ništa osim da Sean Bean glumi.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
dejzi

Post 17 Nov 2011, 23:11

Nisam spoilala, majke mi.
kuki

Post 20 Nov 2011, 01:28

Koka i duhove. :D
dejzi

Post 20 Nov 2011, 02:00

kuki » wrote:Koka i duhove. :D
Kakav je? Gleda mi se jako, ali bojim se da je loš.

Svoj film ne komentiram. :kava:
Emericzy

Post 20 Nov 2011, 10:31

dejzi » wrote:
Kakav je? Gleda mi se jako, ali bojim se da je loš.

Svoj film ne komentiram. :kava:
I meni se gleda, a jako se bojim.
Herp
Nikki Gauda

Post 20 Nov 2011, 19:55

Paycheck

Zanimljiva ideja, puno akcije, prelijepa Uma Thurman, jako dobro potrošena dva sata.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
dimnjak

Post 20 Nov 2011, 23:06

Emericzy » wrote: I meni se gleda, a jako se bojim.
nije strasan. niti toliko jako los. za odrasle :D
istina, nakon pogledanog filma djetetu je vincek in :D
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Dany

Post 21 Nov 2011, 12:36

Morning Glory

Simpatičan, meni čak i zabavan, i fina glumačka ekipa (Rachel McAdams, Harrison Ford, Diane Keaton). Jedan od onih privremeno motivišućih, što podsjete čovjeka da nikad ne bi tebao odustati od svojih snova.
  • Information