Prvi trkeljaški sabor
A kaj su ovo neke šatrovačke spike? Niš ti ja tu, razbu, ne žimku...ElliQuinn » wrote: Samo mentalno. Fizički bi mogao bi si mogao biti tata.
Aha, samo još reci jesi li metalka ili gotičarka?Almost Rosey » wrote:Bolno si neduhovit, sori, ne vlažim.
Jebiga, počela si misliti. Izgleda da niš od romanse...ElliQuinn wrote: Mislim da sam htjela napisati "Fizički bi si mogao biti tata".
Avatar je bezveze film, ali Tulum sa Sofi Marso mi je nekad bio dobar.
Bumo vidili, ja sam doktor za te bljedolike prikaze.ex_anais wrote:Meni su nedavno rekli da sam nerealizirana gotičarka. Ma što to značilo.![]()
![]()
Perzefona » wrote:O, poše, one su zbilja sve kod kozmetičara, frizera, krojača....
Ok, sad sam malo zavidna
Ova bljedolika prikaza ne dolazi.judolino » wrote: Avatar je bezveze film, ali Tulum sa Sofi Marso mi je nekad bio dobar.
Bumo vidili, ja sam doktor za te bljedolike prikaze.
Ali, nema bljeđe od mene.
Jebo vas mali midžet, na sliki je fakat Bridžet!
Nisam znal da je tak fotogenična.
A kaj, Elli, ti si fotodegenerična?
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Jesam. I lijepim tuđe sise po forumu.judolino » wrote:Jebo vas mali midžet, na sliki je fakat Bridžet!
Ja bih, ali nemam vremena. Radim.kukuriku » wrote:osječam se pjesnovito.
oćel ko pisat piesme z menom?
Zao si. Zao. Zašto spominješ tu mrsku riječ zbog koje i uključih ovaj mrski stroj i do sad uspješno izbjegavah sietiti se iste?Emericzy » wrote: Ja bih, ali nemam vremena. Radim.
Nek(v)arljiva.
Zato jer, draga kukuruku,kukuriku » wrote:
Zao si. Zao. Zašto spominješ tu mrsku riječ zbog koje i uključih ovaj mrski stroj i do sad uspješno izbjegavah sietiti se iste?
i ja istu sada mučim muku
a bol na dva kada se podijeli
napol manja bude, poslovica veli
..ko zna kakvi su pi emovi letali okolo..i s kim su se razmijenjivali.aisling » wrote:Pala mi je jedna stvar na pamet. Onako, iskreno najiskrenije se nadam da zapravo nikog ne poznajem. Baš me briga tko ste, al ne bi da mi se desi onaj moment 'A to si tiiiii'
mogao bi ovaj sabor zaista biti vrlo zanimljiv. ocekujem razne dramaturske preokrete.
- Lord Byron
...i čije sise su se slale pod svoje.....a unda » wrote: ..ko zna kakvi su pi emovi letali okolo..i s kim su se razmijenjivali.![]()
..i zasto se to radilo..sto se time htjelo postic..
ustvari, sta ima veze cije su bile. pitanje je zasto i tko je to dobio?
..e, to je tek visa razina bijega. kao ono..nista se nije dogodilo, nemam pojma tko si ti..Margarita » wrote:Situacije 'A to si tiiiii' mi se rijetko dešavaju. Naprotiv, ljudi imaju običaj upoznavati se sa mnom svaki put kad me vide.
-
- Information
-