Da, rado bih dobio priliku da ti gledam nalakirane nokte u istima.ElliQuinn » wrote: I ti dolaziš? Šteta što je prehladno za japanke.
Prvi trkeljaški sabor
harpy » wrote:
Postupi kao netko od mojih kulturnih urbanih susjeda.
Zvekni nar o zid.
Dijete će, unatoč bolesti, zasigurno otplazit i pojest crvene dijelove s poda, a ostalo ostavi zalijepljeno na zid.
Tako se to radi u mom haustoru
bila bi to fina dekoracija na zidu. ozbiljno.
problem je jedino rigoleto u male :uzdah:
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
istina. iako bi to bio finalni test sta ova tipkovnica moze podnjeti. da vidim jel joj stajling jaci od Lordovogharpy » wrote: Da problem!
U mom haustoru još samo to nedostaje.
Uostalom, bolje po podu, nego po tipkovnici.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
umirem jebote
ponasas se ko zadnja seljacina, prestani se sramotit vec jednom.
Naravno, bila sam predsjednica razreda. Rođena štreberica.Pješčana » wrote: oprosti što se odma nisam sjetila naziva nečeg iz 87.
to je bio higijeničar
to je bio higijeničar
ti si sigurno non stop imala ruku u zraku u razredu, jelda?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
-
Almost Rosey
Metalke i gotičarke? Koliko godina ima ovaj judolino, tlinect?
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Samo mentalno. Fizički bi mogao bi si mogao biti tata.Almost Rosey » wrote:Metalke i gotičarke? Koliko godina ima ovaj judolino, tlinect?
-
Almost Rosey
Ma, drek!ElliQuinn » wrote: Pa naravno da nije. To je slika Bridget Fonde.
Nije ona tak zgodna.
Uostalom, čak i da je, ljepota bolje pristaje tebi, ona je samo neuspješna glumica.
Ja imam lak za čamce, jel se i to računa? Premda mi je malo blesavo, nemam baš iskustva s tim...Perzefona » wrote:Smijemo li se uopće pojaviti bez laka na noktima?
Nadam se da nemaš plavu kosu.Pješčana » wrote: ok, pisat će na stolu rezervirano. kako će to meni pomoći da ja tebe, dimnjak, prepoznam?
zamislite kad još netko drugi rezervira stol do za neko drugo tajanstveno druženje![]()
meni je frizerka danas napravila frizuru, smijem spavati samo bočno.
i tu podvlačim crtu. na šminkanje ne idem
Da te ne zamijenimo s Mardž...
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Velika stopala?judolino » wrote:
Ja imam lak za čamce, jel se i to računa? Premda mi je malo blesavo, nemam baš iskustva s tim...
Ček malo, okolo šalješ sise a ja bih trebala sad rastjeravati frajere od tebe?ElliQuinn » wrote:Margarita, daj mu ti reci, tebi će valjda vjerovati.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ne stavljam svoje sise. Jer nemam što stavljati. A ne mogu više slušati tu kuknjavu.Margarita » wrote: Ček malo, okolo šalješ sise a ja bih trebala sad rastjeravati frajere od tebe?
Možda se još nije vratio od frizera.
A možda ne može tipkati svježe nalakiranim noktima...
Kaj god. Baba ima ionako na tone.Almost Rosey » wrote:Metalke i gotičarke? Koliko godina ima ovaj judolino, tlinect?
Metalke su mi onak, sam za pušit, malo me je strah kaj će bit kad izuju čizmetine i skinu kožne hlače i gaće.
Ali darkerice... Perfektne žene. Uopće se ne moraš trudit da je zadovoljiš, ona ionako voli bit sva u kurcu. Fino je izjebeš i ne moraš se opterećivati jesi li je zadovoljio ili ne. Doduše, ako je zadovoljiš, ima šanse da na sljedeći spoj dođe bez kreča i ugljena na faci...
-
- Information
-