Po kandžama, uštogljenim frizurama, elegantnom hodu u novim cipelama koje su izazvale žuljeve i tak...Pješčana » wrote:a kako ćemo se prepoznavati sutra?
oćemo nositi nejmtegove?
:vratila se od frizera:
Prvi trkeljaški sabor
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Postupi kao netko od mojih kulturnih urbanih susjeda.dimnjak » wrote:ne mogu, jednom rukom mi je u zagrljaju i gleda crtic, drugom tipkam. za nar mi trebaju obje
Zvekni nar o zid.
Dijete će, unatoč bolesti, zasigurno otplazit i pojest crvene dijelove s poda, a ostalo ostavi zalijepljeno na zid.
Tako se to radi u mom haustoru
ok, pisat će na stolu rezervirano. kako će to meni pomoći da ja tebe, dimnjak, prepoznam?dimnjak » wrote:kaj nece pisati rezervirano?
zamislite kad još netko drugi rezervira stol do za neko drugo tajanstveno druženje
meni je frizerka danas napravila frizuru, smijem spavati samo bočno.
i tu podvlačim crtu. na šminkanje ne idem
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Pa, neće imati noktiju, vjerojatno jedina...Pješčana » wrote: ok, pisat će na stolu rezervirano. kako će to meni pomoći da ja tebe, dimnjak, prepoznam?
zamislite kad još netko drugi rezervira stol do za neko drugo tajanstveno druženje![]()
meni je frizerka danas napravila frizuru, smijem spavati samo bočno.
i tu podvlačim crtu. na šminkanje ne idem
Udaješ se?
Lako za nokte. Možeš ih i odrezati a bogme i zalijepiti. Problem je kad se izdepiliraš a hoćeš glumiti prirodan izgled. Možda posuditi u kazalištu kakvu bradu ili tupe. A moglo bi se i polijepiti stotinjak umjetnih trepavica, pa namigneš onak zavodnički.aisling » wrote: Hoćeš uopće imati nokte?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
To je bio higijeničar.Pješčana » wrote:šta, da ja glumim sanitarnog inspektora ko u osnovnoj školi i pregledam nokte i iza ušiju svakom u birtiji?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
oprosti što se odma nisam sjetila naziva nečeg iz 87.Margarita » wrote: To je bio higijeničar.
to je bio higijeničar
to je bio higijeničar
ti si sigurno non stop imala ruku u zraku u razredu, jelda?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
- Information
-