Prvi trkeljaški sabor
-
Almost Rosey
Mislim, da Afrika dođe, odma bi podigla prosjek visine, ljepote, metalštine i kulnosti
just sayin' 
ajme, bila bi savrsena bogomoljkadejzi » wrote:Poše, Morti, pa ti si za glavu viša i od ovih muških što stižu.
jel ima negdje u zagrebu jos uvijek inkvizicija, da odem na rastezanje. onako, umjesto pilatesa ili yoge, dva puta u tjednu posjecujem inkvizitorajevgenija wrote:Nogata je ko Šnicla, jbt
večeras umjesto kupanja nadoštukavam krevet stolicama i produživačima za noge![]()
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 727 times
- Been thanked: 1337 times
Ja 168, ona to plus glava.Morticia » wrote:Koliko si ti visok, koliko ona?
Ali ne smeta meni visina, znam ja da se to u krevetu sve izjednači. Smeta njoj.
Potpisi su za budale.
al kad sjediš isto se brzo vrpoljiš?baja » wrote: ja sam isto šniclava, doduše ne naročito visoka al' prebrzo hodam i nitko ne želi u šetnju z menom
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Evo, ja sad naručila preko eBaya štikle za oči u oči.Pješčana » wrote:
viša si od mene
ja ću morati doć u petama da možemo razgovarati oči u oči, a ne da Morticia mora čučnuti kad me nešto pita
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
A smeta joj, da.Hekatonhir » wrote:
Ja 168, ona to plus glava.Nemam pojma koliko je visoka. Kao ti, valjda.
![]()
Ali ne smeta meni visina, znam ja da se to u krevetu sve izjednači. Smeta njoj.
To znači da se nije zaljubila u tebe.
Jbga.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
schmokljan » wrote:Buahahaha.
Jel' se ti to smijes ili places?
Koji uzas m? Chick lit, trkeljanje i to.
centimetrasice mojaAlmost Rosey » wrote:Metar-seams'tjedan
samo kaj ja nisam nikd mislila da sam visoka. onak, tu negdje, ni na nebu ni na zemlji :realna:
Katastrofa.Margarita » wrote: Evo, ja sad naručila preko eBaya štikle za oči u oči.
Svi moraju biti visoki i mršavi.
Čak i po cijenu zdravlja.
Fuj.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- Stitch
- Head Honcho
I ja sam tako čuo.Almost Rosey » wrote:Mislim, da Afrika dođe, odma bi podigla prosjek visine, ljepote, metalštine i kulnostijust sayin'
Zar sam igdje spomenuo ljubav? Hajde, Morti, pa nismo djeca.Morticia wrote:
A smeta joj, da.
To znači da se nije zaljubila u tebe.
Jbga.
Potpisi su za budale.
-
Almost Rosey
hifievdimnjak » wrote: centimetrasice moja
samo kaj ja nisam nikd mislila da sam visoka. onak, tu negdje, ni na nebu ni na zemlji :realna:
Ma nisam ni ja mislila da sam visoka, nego mi uvijek to govoriše. Valjda je bilo pristojnije reći "visoka" nego "glomazna"
ako to budem nosila, strovalit ću se nekome u krigluMargarita » wrote: Evo, ja sad naručila preko eBaya štikle za oči u oči.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Almost Rosey » wrote: hifiev
Ma nisam ni ja mislila da sam visoka, nego mi uvijek to govoriše. Valjda je bilo pristojnije reći "visoka" nego "glomazna"
Gorostasna?
Joj, sad bih te pitala koliko imaš kila, al' to se damu ne pita.
- Stitch
- Head Honcho
Ze mi, znači, ne može pomoći? Trebam čarobnjaka?Morticia » wrote:Pa da, al' da bi žena pregrmila takvu razliku mora stvarno biti jebački zaljubljena.
Potpisi su za budale.
meni su znali to govoriti jer sam vizualno bila vislja nego sto jesam.Almost Rosey » wrote: hifiev
i da imam duze noge od trupa pa me to cini visljom, iako, gledajuci se u ogledalo, nisam nikad vidjela sta vide i oni.
sad sam okruglasta, pa sam odmah i niza
-
- Information
-