Upoznale smo se 8.6.,kad sam sjedila sa Herp,Kiss,Afrikom,Meg,na Kvatriću,ja došla na koncert Bon Jovia.jevgenija » wrote:[quote="[url=viewtopic.php?p=5431#p5431]
Di smo se upoznale?
ja s gutanja lajv znam meg, dejz, klonče, herpa... mh, ko je još bio nakon prosvjeda? bliss, kuki, kiss...
zbunj
Opet gutam - ništa nisam naučila!
ihaj. da. tamo se awia nasilu upoznala sa mnom, a afriku i tebe nisam čula. još nisam bila s afrikom lajv, tak da ću vas možda i zamijenit sljedeći put kad vas sretnemMaca » wrote: Upoznale smo se 8.6.,kad sam sjedila sa Herp,Kiss,Afrikom,Meg,na Kvatriću,ja došla na koncert Bon Jovia.
pobjegla sam glavom bez obzira, bojala sam se daćte me pitat ko je onaj dečko s kojim sam sjedila tam
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Oliver Mlakar je. Ne pitajrh4ps0dy » wrote:Neko ti je pojel samoglasnike. Sumnjam na Slovence, oni nekak imaju viška uvijek.
- Megalodona
možeš li napravit tako nešto? bit ću ti prvi naručitelj nakon faksa ako možešdejzi » wrote:Johoj, znam to. Dobra si u odabiru.
tako mi je drago da ti se sviđa, osjećam se pametno i arhitekturalno obrazovano kad ti kažeš da je dobro
bok, rapsodijo
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Ne možeš zamijenit mene i Afriku,nismo ni slične,ja sam ona plavokosa,kovrdžave kose,ako se sjećaš,i bila cura od sina sa mnom,isto plavuša,al ravne kose.jevgenija » wrote: ihaj. da. tamo se awia nasilu upoznala sa mnom, a afriku i tebe nisam čula. još nisam bila s afrikom lajv, tak da ću vas možda i zamijenit sljedeći put kad vas sretnem![]()
pobjegla sam glavom bez obzira, bojala sam se daćte me pitat ko je onaj dečko s kojim sam sjedila tam![]()
![]()
A bog te pita,kad ću opet u Zagreb.
Sranje... Pa kolko vas je bilo tamo, jebote?Maca » wrote: Ne možeš zamijenit mene i Afriku,nismo ni slične,ja sam ona plavokosa,kovrdžave kose,ako se sjećaš,i bila cura od sina sa mnom,isto plavuša,al ravne kose.![]()
A bog te pita,kad ću opet u Zagreb.
- Megalodona
sad mi je žao što nisam ostala na toj kavi nego se pokupila, mogla sam vidjet nepsihotićnogjevgenija » wrote: pobjegla sam glavom bez obzira, bojala sam se daćte me pitat ko je onaj dečko s kojim sam sjedila tam![]()
![]()
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
nije to bio nepsihotični, to je bio bivši bivši, onaj zbog kojeg sam otvorila jevgenija profil.Megalodona » wrote: sad mi je žao što nisam ostala na toj kavi nego se pokupila, mogla sam vidjet nepsihotićnog
taj je na lijekovima. ono, zbilja, ne zajebavam se
ja si budem dobra s bivšima. Strah me posvađat se
- Megalodona
ti si zbog frajera otvarala klona? da klikam na forum, sad bi prostalkala, jesi otvorila temu s problemom?jevgenija » wrote: nije to bio nepsihotični, to je bio bivši bivši, onaj zbog kojeg sam otvorila jevgenija profil.
taj je na lijekovima. ono, zbilja, ne zajebavam se![]()
ja si budem dobra s bivšima. Strah me posvađat se
ili ćeš mi sad ispričat psihotičnu priču pa ću i ja tebi svoju? frendica i ja jučer mom manijaku opizdile auto. slučajno, skužile da je njegov tek kad je stisnuo otključavanje a onda dale gasa. inače ga vidim jednom godišnjem, dere se za mnom na cesti da me voli makar sam ga, kurvetina, ostavila, iako je sada oženjen i otac dvoje djece. a prekid i veza spada pod zlostavljanje.
aj pričaj
klona? pa sta je ona bila prije jevgenije? na forumhru..Megalodona » wrote: ti si zbog frajera otvarala klona?
- Megalodona
kokoš, kokošbytheway i sve takve inačice..a unda » wrote: klona? pa sta je ona bila prije jevgenije? na forumhru..
bar mislim da je.
nemam pojma, ja ne volim šupendare, nisu mi čak ni dugovite ako izuzmemo par nickova koji znaju kako to uobličiti i koji su to preboljeli. ostali samo sipaju gorčinu. a i ne znam baš koliko tu ima šupendara, moje je bilo više zlostavljanje (ne fizičko), a ne šupendarstvo
Kak ja baš nisam od veza, ovaj mi je bio frend, i ono, jebali smo se, ja ševim ili bar pokušavam ševit većinu svojih prijatelja i prijateljica. Ili oni mene, kako kadMegalodona » wrote: ti si zbog frajera otvarala klona? da klikam na forum, sad bi prostalkala, jesi otvorila temu s problemom?
ili ćeš mi sad ispričat psihotičnu priču pa ću i ja tebi svoju? frendica i ja jučer mom manijaku opizdile auto. slučajno, skužile da je njegov tek kad je stisnuo otključavanje a onda dale gasa. inače ga vidim jednom godišnjem, dere se za mnom na cesti da me voli makar sam ga, kurvetina, ostavila, iako je sada oženjen i otac dvoje djece. a prekid i veza spada pod zlostavljanje.
aj pričaj
to je počelo dost normalno, i kod takvih odnosa ono, koji mjesec se viđaš često, pa onda nimalo, pa često, pa sve tako. Sve u svemu, nije bilo loše do tog nekog perioda di sam ja upala u fazu preobveza, a on u manijakalnu.
Ali kad je sve još bilo relativno na početku sam se ja bila zaljubila u njega. Onak, malo ofrlje, al i to je bilo postignuće za moje tadašnje psikičko stanje. I napravila klona, i lijepo otvorila temu u kojoj su se stvorile fronte za i protiv droljizma, za i protiv fak frendova, za i protiv svega i svačega.
E, i tamo sam se skompala s jednom forumašicom, i odlučile otić na pivu, i na toj pivi skontam da su se oni ševili dok sam ja imala neki pokušaj dečka, i onda me ona upoznala s forumašem koji je s njim išo u srednju školu, pa se ispostavilo....
Eto, zato sam pobjegla. Pol vas je vjerojatno ševio, a s ostalima je u rodu. On poznaje cijele internetse. I jedna odavde ga zna, bar ovlaš
Ta priča je imala dosta ružno poluvrijeme, od njega sam dobila najružniji mejl u kojem je pisalo da se nada da ću umrijeti u zubarskoj stolici, i da imam toliko četvrtastu čeljust da ću, ako mi djeca budu na mene, nakon poroda imati četvrtastu rodnicu
al sad smo opet super prijatelji, jer sad ima neku curu koja misli da ga može odgojit
kokoshbytheway..a unda » wrote: klona? pa sta je ona bila prije jevgenije? na forumhru..
- Megalodona
jebotejevgenija » wrote: Kak ja baš nisam od veza, ovaj mi je bio frend, i ono, jebali smo se, ja ševim ili bar pokušavam ševit većinu svojih prijatelja i prijateljica. Ili oni mene, kako kad : D
to je počelo dost normalno, i kod takvih odnosa ono, koji mjesec se viđaš često, pa onda nimalo, pa često, pa sve tako. Sve u svemu, nije bilo loše do tog nekog perioda di sam ja upala u fazu preobveza, a on u manijakalnu.
Ali kad je sve još bilo relativno na početku sam se ja bila zaljubila u njega. Onak, malo ofrlje, al i to je bilo postignuće za moje tadašnje psikičko stanje. I napravila klona, i lijepo otvorila temu u kojoj su se stvorile fronte za i protiv droljizma, za i protiv fak frendova, za i protiv svega i svačega.
E, i tamo sam se skompala s jednom forumašicom, i odlučile otić na pivu, i na toj pivi skontam da su se oni ševili dok sam ja imala neki pokušaj dečka, i onda me ona upoznala s forumašem koji je s njim išo u srednju školu, pa se ispostavilo....
Eto, zato sam pobjegla. Pol vas je vjerojatno ševio, a s ostalima je u rodu. On poznaje cijele internetse. I jedna odavde ga zna, bar ovlaš : D : D : D
Ta priča je imala dosta ružno poluvrijeme, od njega sam dobila najružniji mejl u kojem je pisalo da se nada da ću umrijeti u zubarskoj stolici, i da imam toliko četvrtastu čeljust da ću, ako mi djeca budu na mene, nakon poroda imati četvrtastu rodnicu :r ofl: :face palm:
al sad smo opet super prijatelji, jer sad ima neku curu koja misli da ga može odgojit :z ubo: :bicedo bro:
iako sam umrla na vrijeđanje u mailu, malo su mi, onako, čudne
ako te tješi, mene nije ševio
zašto ne kažeš curi da je glupa?
aj dokažiPješčana wrote:isuse.
ja sam ipak normalna![]()
![]()
pa ne mogu joj reć da je glupa, kad nije. fina je, pametna, aktivistica... sve ikad. Samo što nije svjesnaMegalodona » wrote: jebote![]()
iako sam umrla na vrijeđanje u mailu, malo su mi, onako, čudne :r ofl:
ako te tješi, mene nije ševio :g rli:
zašto ne kažeš curi da je glupa? :m isli:
Mlada je, naučit će
Uvrede su bile bizarne, potpuno. Mislim da me najviše pogodilo to što sam se MORALA smijat na to. I što je džubre znao da ću se smijat i plakat u isto vrijeme.
da četvrtasta rodnica, mamu mu jebem
Plus, da mi je izašao na oči, mislim da bih ga ubila. Dejz me je pridržavala da ga ne ubijem kad je počeo lom
Kasnije me je nazivao po šezdesetak puta dnevno - on je bio prva i jedina osoba koju sam morala blokirat na svim servisima
Srce moje
- Megalodona
pa to ti je meni bit glup (ne znati bolje, ne snaći se, nadat se najboljem) u nekoj situaciji, nisam mislila da je cura glupačetinajevgenija » wrote: pa ne mogu joj reć da je glupa, kad nije. fina je, pametna, aktivistica... sve ikad. Samo što nije svjesna : D
moram se ljepše izražavat o ljudima koje ne znam
Uvrede su bile bizarne, potpuno. Mislim da me najviše pogodilo to što sam se MORALA smijat na to. I što je džubre znao da ću se smijat i plakat u isto vrijeme.
da četvrtasta rodnica, mamu mu jebem :zu bo: : D
Plus, da mi je izašao na oči, mislim da bih ga ubila. Dejz m je pridržavala da ga ne ubijem kad je počeo lom : D
Kasnije me je nazivao po šezdesetak puta dnevno - on je bio prva i jedina osoba koju sam morala blokirat na svim servisima : D
Srce moje :cere k:
jebote, zvuči morbidno, iako je duhovito i sve
ovaj novi mi je draži, iako te odjebe na 5 dana i ode tko zna gdje
i s kim
Jać' crć.jevgenija » wrote:...i da imam toliko četvrtastu čeljust da ću, ako mi djeca budu na mene, nakon poroda imati četvrtastu rodnicu![]()
![]()
Ali mora se priznat da je duhovit, to sam ti uostalom već rekla.
Maco, i onda su bili rokovi.
gonj špadi
-
- Information
-