Bože, koliko taj organ može imat nadimaka pa to je strašno.jevgenija » wrote: gaće na snupije
Prvi trkeljaški sabor
poše, upravo si mi upropastila i šmoksija i snupia
htjedoh te pitat - da malo razvalim ovdje topik o Zmaju?
Čini se da su kratki, jučer je išo mail, a možda i uođe ima nekog tko bi uskočijo.
Ne u gaće! Uskočijo, mislim. Tuđe, jel
htjedoh te pitat - da malo razvalim ovdje topik o Zmaju?
Čini se da su kratki, jučer je išo mail, a možda i uođe ima nekog tko bi uskočijo.
Ne u gaće! Uskočijo, mislim. Tuđe, jel
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
ukratko, ti ne bi spavala zato da bi mala vise vremena za jest?Mustique » wrote:
Spavanje je gubitak vremena. Kad bi postojala opcija nespavanja na kredit uz minimalne kamate i savršeno funkcioniranje i nakon 48h budnog stanja bila bih presretna. Hrana mi je s druge strane apsolutni gušt... osim hladetine
mali zmaj, oćeju da se netko smrzava s njima, možda i uođe ima dobrofoljaca
ti ne trebaš niš osim mi reć bil se Satori ljutila ako stavim obavijest i ovdje?
satori, di je satori?jevgenija » wrote: mali zmaj, oćeju da se netko smrzava s njima, možda i uođe ima dobrofoljaca![]()
ti ne trebaš niš osim mi reć bil se Satori ljutila ako stavim obavijest i ovdje?
ko je mali zmaj? brus li?
daj, ajde, ne trolaj, nego reci za koga se ti to tocno uredjujes. imas neku ideju za koga ili..?Pješčana » wrote:čekte, vi se šalite?
pa naravno da ću se urediti
oćte da dođem kakva sam po doma?
nitko mi nikad neće kvotat post više
Ako kaže za sebe.....a unda » wrote: daj, ajde, ne trolaj, nego reci za koga se ti to tocno uredjujes. imas neku ideju za koga ili..?
Happy Easter!
Škorpijica mi se ne gadi. Muhe su mi najodurnije.Almost Rosey » wrote: Ne, zapravo, ja kukce čak ne želim ni ubijati. Želim samo da su dalje od mene, živi ili mrtvi, sa svim onim hitinom, nožicama, očicama, dlačicama![]()
Al paniranog škorpiona na štapiću bih probala makar umrla od gađenja
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
..dobro jutro. topik za jedenje zaba ujutro je malo nize.Margarita » wrote: Škorpijica mi se ne gadi. Muhe su mi najodurnije.
aisling » wrote: Ako kaže za sebe...
nikad ne znaš na kog možeš naići. ima tamo i drugih ljudi .
tko zna u kog se mogu zabiti na putu do veceja
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
znaci, nista medeki, zeceki, cice, mace, jagode, bobe? ..a? sta se pozobalo, pozobalo se, sad cemo tuc po hladetini?Margarita » wrote: Ja sam se pomamila za hladetinom, idem u šoping kupovati kože, uši, papke i jedan sušeni jezik da zamiriši.
ne znam ko dolazi, ali mislim sto se zabijanja tice, da bi se lako na tom putu mogla sresti sa shmokljanom ili lordom?..o heku da i ne govorimo.Pješčana » wrote:![]()
nikad ne znaš na kog možeš naići. ima tamo i drugih ljudi .
tko zna u kog se mogu zabiti na putu do veceja
Registrirat će se danas, iako kaže da baš nema vremena za forumarenje.
jevg, što se raznih obavijesti tiče - bi to u jedan topic ili kako?
Happy Easter!
pa, stavila bih jedan stiki na Okrugli i zamolila cure na hobijima za jedan, jerbo Zmaj tu i tamo radi i te takve stvari koje vole ljudi od hobija.aisling » wrote: Registrirat će se danas, iako kaže da baš nema vremena za forumarenje.
jevg, što se raznih obavijesti tiče - bi to u jedan topic ili kako?
Ako je neka posebna akcija, otvorit novi topić, pa ga kasnije spojit s osnovnim od Malog zmaja. Tak sam ja to nekako zamislila, a?
Sve pet, samo je treba uputit na taj stiki ili topic kad se registrira da ne luta okolojevgenija » wrote: pa, stavila bih jedan stiki na Okrugli i zamolila cure na hobijima za jedan, jerbo Zmaj tu i tamo radi i te takve stvari koje vole ljudi od hobija.
Ako je neka posebna akcija, otvorit novi topić, pa ga kasnije spojit s osnovnim od Malog zmaja. Tak sam ja to nekako zamislila, a?
Happy Easter!
-
- Information
-