Prvi trkeljaški sabor
Kako možeš tako strasno mrziti nešto za što ne znaš što je? :zove mamu i naručuje hladetinu:ex_anais » wrote:Prestanite o hladetini!Mrzim rigo smajlić, ali hladetinu mrzim još više. Nisam je nikad stavila u usta.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Užasno sam gadljiva na te sluzave stvari. Brrr. Ne mogu to opisati. Morao bi mi netko podvaliti u nešto drugo ili zatvorenih očiju. Ali bih osjetila.Perzefona » wrote: Kako možeš tako strasno mrziti nešto za što ne znaš što je? :zove mamu i naručuje hladetinu:
hladetina je sve samo ne sluzavaex_anais » wrote:
Užasno sam gadljiva na te sluzave stvari. Brrr. Ne mogu to opisati. Morao bi mi netko podvaliti u nešto drugo ili zatvorenih očiju. Ali bih osjetila.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Kod hrane je to dosta često. Pa se ponekad desi da se ljudima podmetne nešto što nikad ne bi pojeli i bude im fino. OK, kod hladetine je to malo teže izvesti jer ju je teško zakamuflirati. Kod hrane je vizualno ponekad jednako važno kao okus.Perzefona » wrote: Kako možeš tako strasno mrziti nešto za što ne znaš što je? :zove mamu i naručuje hladetinu:
Happy Easter!
Ponekad?aisling » wrote:Kod hrane je to dosta često. Pa se ponekad desi da se ljudima podmetne nešto što nikad ne bi pojeli i bude im fino. OK, kod hladetine je to malo teže izvesti jer ju je teško zakamuflirati. Kod hrane je vizualno ponekad jednako važno kao okus.
U jednom su eksperimentu uveli ljude u čudno osvijetljenu sobu i dali im da jedu.
Hrana je bila posve zdravstveno ispravna i ukusna. I izgledala je normalno.
Potom su upalili normalnu rasvjetu, na što su ljudi vidjeli da je sva hrana krive boje (čudna je rasvjeta u početku skrivala tu činjenicu). Riječ je bila o posve bezopasnim bojama za hranu.
Sâm pogled na plavi odrezak, jarkoružičasti krumpir i što već ne natjerao je svakog ispitanika na povraćanje.
U hrani se uživa – ili ne uživa – svim osjetilima. Čak i sluhom; meni od zvuka hrskavice pod zubima dođe muka.
Ne. Podsjeti me na osjećaj hrskavice pod zubima.ElliQuinn » wrote: Ma to je zato što te podsjeti na krckanje slomljene kosti.
poše, preslatka si danasElliQuinn » wrote: Ma to je zato što te podsjeti na krckanje slomljene kosti.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 727 times
- Been thanked: 1337 times
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Elli je ne samo pristojno, pametno i osjećajno čeljade nego ima i gen za vrstu duhovitosti koju osobito volim. Vidjet ćeš i sama ako već nisi. 
Potpisi su za budale.
kad sam gladan, meni nista ne smeta. ne jednom sam jeo sendvic i pojeo vlastiti prst skoro.Lastan » wrote: Ponekad?
U jednom su eksperimentu uveli ljude u čudno osvijetljenu sobu i dali im da jedu.
Hrana je bila posve zdravstveno ispravna i ukusna. I izgledala je normalno.
Potom su upalili normalnu rasvjetu, na što su ljudi vidjeli da je sva hrana krive boje (čudna je rasvjeta u početku skrivala tu činjenicu). Riječ je bila o posve bezopasnim bojama za hranu.
Sâm pogled na plavi odrezak, jarkoružičasti krumpir i što već ne natjerao je svakog ispitanika na povraćanje.
U hrani se uživa – ili ne uživa – svim osjetilima. Čak i sluhom; meni od zvuka hrskavice pod zubima dođe muka.
inace, hrana mi je kao i spavanje skoro. kad bi izmislili nesto kao ono za astronaute, neku japansku tableticu koja zamijenjuje sve potrebne unose a da neki dijelovi organizma ne pogube i abnormaliraju funkcije organa i da se ne mora spavat, ja bih bio najsretniji.
ok, ovo za spavanje malo manje. spavanju ipak dajem jos neke vise i bogatije i potrebnije funkcije da bi covjek bio bice i obrnuto.
ja mislim da svi spavaju i sanjaju. ne znam odakle, ali tu negdje, od gusjenica pa na dalje, sigurno.
- Stitch
- Head Honcho
Samo ti nju hvali, skromna je. Neće se razbahatiti ko onaj božesačuvaj Unda. 
Potpisi su za budale.
..aj ne pizdi.Hekatonhir » wrote:Samo ti nju hvali, skromna je. Neće se razbahatiti ko onaj božesačuvaj Unda.
edit..e, i organizirat cu kontra sabor ovdje na forumu, za dispet. poslije cu otvorit topik.
edit, edit..zvat cu sve s onog foruma..bit ce raspasoj. ko tulum kad starci odu na vikend..
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
..sjebacemo vam sve topike i podforume.Hekatonhir » wrote:Zovi, samo zovi.
edit..nece vam pomoc ni ajfon 100.
Ja ne znam što ta riječ znači. Hoćeš nam objasniti? :treptrep:..a unda » wrote: raspasoj
- Lord Byron
Spremim ti pečene žohare. Svi tvrde da su super. Probat ćeš?Perzefona » wrote: Kako možeš tako strasno mrziti nešto za što ne znaš što je? :zove mamu i naručuje hladetinu:
eto, sudeci po avataru ti, reci cu..renesansna raspojasanot.Perzefona » wrote: Ja ne znam što ta riječ znači. Hoćeš nam objasniti? :treptrep:
Ne, jer ne jedem kukce. Pretpostavljam da oni koji se sablažnjavaju nad hladetinom jedu kuhanu svinjetinu.Lord Byron » wrote: Spremim ti pečene žohare. Svi tvrde da su super. Probat ćeš?
A daaaaj... Nisi fora. Čime je jedna forumašica onomad zaslužila opsežnu etimologiju te riječi? A meni ovako lapidarno...a unda » wrote: eto, sudeci po avataru ti, reci cu..renesansna raspojasanot.
Bez dlakave kože. Bez žilica. Bez masnih dijelova. Redovito bi napravila masakr na tanjuru ako nisam spremala meso. Ako ga sama spremam, onda je masakr na dasci za rezanjePerzefona » wrote: Ne, jer ne jedem kukce. Pretpostavljam da oni koji se sablažnjavaju nad hladetinom jedu kuhanu svinjetinu.
I, žohari uopće ne izgledaju nejestivo. Nisam probala, al jučer sam kupila frišku zalihu
Happy Easter!
-
- Information
-