..zna on sve i zna on ko zeli da mu se kaze sta on zna, pa se ti izvlaci. tako se i pokojna mare izvlacila.jevgenija wrote: a znam da vidi. Izvlačit ću se na to što ne zna di živim i na neuračunljivost
Mister(azil)ije! Prvi volumen
Silajn wrote:
Ali ja znam di živiš
Pa kako?!?!
Jebemu.
A kad se preselim?!?! oćeš i onda znat?
e, a možemo otvorit i čik-fajt topik, da me prebiješ kak se šika
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Jeb'la vas dakle Zagora da vas jeb'la...a unda wrote: ..koje zagore? koja krajina? ko je zekoslava? ko je ona bila u proslom zivotu?
Nekoć mi se gadio zec, ponajviše na Društvenim znanostima. Ne, zapravo, tamo mi se gadilo štošta drugo.
U zadnje vrijeme svoje gađenje spram zeca izražavam na ŽK-u, još više na PŽK-u. Ja vas znam, vi mene ne znate. Tako i valja.
To je sve. Uglavnom ne volim ništa što vole mladi.
...al neš još dugo...Silajn wrote: Ali ja znam di živiš
Mailom?baja wrote: - nije mi jasno zašto se ljudima ne radi; poslala sam nekoliko zahtjeva za ponudu postavljanja novog plinskog bojlera i nitko se nije javio
gonj špadi
U ovom trenutku Mater dolazi iz 3 izvora zvuka u krugu od 30 metara. Ne, uopće se ne bojim dalmatinskih svekrviklonka wrote: ...al neš još dugo...![]()
Pa njih se i treba bojati.Silajn wrote:
U ovom trenutku Mater dolazi iz 3 izvora zvuka u krugu od 30 metara. Ne, uopće se ne bojim dalmatinskih svekrvi![]()
Govorim iz majčinog iskustva, a predmnijevam da ni ona neće biti iznimka.
Vidjet ćemo skoro, imam dva brata.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
- nemam pojma
Kitačin vonabi dečkoZekoslawa wrote:'Oće li mi više netko reći tko je ZgSash?
Na forumu se ne smiju odavati RL identiteti
Po majstore moraš otići osobno. Uzeti ih za ruku, kad ih dovedeš kući vezati ih na lanac i ne puštati dok sve ne naprave. I to kako treba.baja wrote:okej, može, hvala![]()
preformulirat ću živciranje u nejasnoću:
- nije mi jasno zašto se ljudima ne radi; poslala sam nekoliko zahtjeva za ponudu postavljanja novog plinskog bojlera i nitko se nije javio
Nego, jel' Pješčana dočekala svog majstora
dovući ću ih za uhanemam pojma » wrote: Uzeti ih za ruku,
nije mi jasno kako Mala Anderlonka nije dobila ođe nikakovu funkciju
nije bila na pravom mjestu u vrijeme kad se dijelilo
majstor nije doša.
danas su mi poslali mejl ispirke, bla.
trenutno trošim stick internet i moj novčanik je oduševljen
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
kad je bilo ono nevrjeme pocetkom rujna, cekala sam ih 4 dana. bez interneta, TVa i telefona. a muz dezuran taj vikend na odrzavanjuPješčana » wrote: benet
cekala bi ih jos da nisam nazvaa i bila lagano bezobrazna preko telefona. narocito jer su rekli doci od 12 u subotu i nismo nikamo isli. cekali ga. a nitko ni nazvat da nece doci.
kad je dosao pitala sam ga kaj im se dogadja, da onih par puta zadnjih godina sto sam ih zvala da bi dosli za pola sata, a sada 4 dana i to prek reda...da kao imaju jako puno prijava, puno kvarova, da ih je kupio vip i dok oni ne narede promjene i apgrejdanje, da ne bude nis, osim poziva za servise. i tak...
ugl, zelim ti da ti sto prije dodje
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 614 times
- Been thanked: 954 times
Nije mi jasan ovaj novi Fejs. Trebam zatvoriti fan-stranicu odnosno ubaciti tipku Like na koju bi se otvarala. I vršljam već 15 minuta po opcijama, sve mi je čudno.
Prije je bilo bolje.
Prije je bilo bolje.
Potpisi su za budale.
dobila sam slom zivaca jucer. od tad na fejs idem prek moba.Hekatonhir » wrote:Nije mi jasan ovaj novi Fejs. Trebam zatvoriti fan-stranicu odnosno ubaciti tipku Like na koju bi se otvarala. I vršljam već 15 minuta po opcijama, sve mi je čudno.
Prije je bilo bolje.
ovo je prestrasno.
moram skuziti kako maknut onaj bilbord. ni kladionice nemaju takve.
Ja Fejsu i na Fejsu ispisujem otrovne statuse od jučer.
Ovo što je sad napravljeno je takvo ruglo i groteska. Konačno su ga prilagodili debilnim klinkama, da se bolje vidi sadržaj njihovih zahoda, a ne samo napućene usne, na onim ogromnim slikama na home feedu.
I privatne postavke su idiotske.
Ovo što je sad napravljeno je takvo ruglo i groteska. Konačno su ga prilagodili debilnim klinkama, da se bolje vidi sadržaj njihovih zahoda, a ne samo napućene usne, na onim ogromnim slikama na home feedu.
I privatne postavke su idiotske.
da statuse...i razne slike i parole. sve to sheram. javno.
uzas.
najbolje mi je sto vidim koji frend je kom frendu sta komentirao ili lajkalo. iako ne zelim. no to nije sve! vidim i nefrendu.
fejs nas sili da se bifrendamo svi. cijeli fejsbuk. uzas. blajk. stalkanje od jucer ima novo znacenje.
uzas.
najbolje mi je sto vidim koji frend je kom frendu sta komentirao ili lajkalo. iako ne zelim. no to nije sve! vidim i nefrendu.
fejs nas sili da se bifrendamo svi. cijeli fejsbuk. uzas. blajk. stalkanje od jucer ima novo znacenje.
Uskoro će nam sam birati frendove.dimnjak » wrote:da statuse...i razne slike i parole. sve to sheram. javno.
uzas.
-
- Information
-