Lijep dan, baš. Murphy, aj' ća!

Stare teme i začeci foruma
rh4ps0dy

Post 15 Nov 2011, 22:47

Napravila sam si odličan omlet. :cerek:

*jezebel*

Post 16 Nov 2011, 00:19

nahranila sam dvije prekrasne prekrasne prekrasne mace. :cerek: obje su debele. :cerek: jedna je ogromna siva tigrasta, a druga bijela s tamnim mrljama. ta druga ima nevjerojatno zenstvenu formu i kretnje, dlaka joj izgleda kao da je plisana, sva je prelijepa i njegovana kao iz crtanog filma i neodoljivo se umiljava. predivne mace. obje debele. :lux: :cerek: ja htjela papicu ostavit' kod kontejnera, ali dragi je otisao u izvidnicu i malo dalje nasao krevetic koji im je netko napravio od kartonske kutije. inace tu i tamo odnesemo malo mlijeka i slicno, a ovaj put je, iznimno, u pitanju bio losos. za takve fine ljepotice je dos'o k'o narucen. sve su popapile.
i predivnu pesicu smo vidjeli. vise nam je puta pokusala prici, ali gazdarica ju je stalno zvala k sebi. predivna pristojna razigrana pesica. jooooooj... :cerek:

suhe smokve sam oblozila tamnom cokoladom i poslozila u lijepu metalnu kutiju s pletenim uzorkom. bas su fora, k'o iz bombonijere. :raspa:
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Vodena

Post 16 Nov 2011, 00:20

Daj slike one bijele. Il ju šalji poštom. Obošavam debeje mitemate. :xlux:
*jezebel*

Post 16 Nov 2011, 00:36

ne imadem! :crying:
mozda ih ovih dana pokusam uloviti pri objedu.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
baja

Post 16 Nov 2011, 11:07

cura, u vlaku, koja uči kineski :cerek:
sabaa

Post 16 Nov 2011, 11:11

Jedan klinac na semaforu, tako prvi razred osnovne, kojeg prijatelj nije uspio nagovoriti da pređe cestu dok je crveno.
Dragi i ja smo čekali s druge strane, i kad smo se mimoišli na zebri, uz osmijeh smo mu rekli Bravo!, a onda se i on nasmiješio i činio se tako ponosan. :cerek:
The planet is fine. The people are fucked.
Maleficent

Post 16 Nov 2011, 14:53

*jezebel* » wrote:nahranila sam dvije prekrasne prekrasne prekrasne mace. :cerek: obje su debele. :cerek: jedna je ogromna siva tigrasta, a druga bijela s tamnim mrljama. ta druga ima nevjerojatno zenstvenu formu i kretnje, dlaka joj izgleda kao da je plisana, sva je prelijepa i njegovana kao iz crtanog filma i neodoljivo se umiljava. predivne mace. obje debele. :lux: :cerek: ja htjela papicu ostavit' kod kontejnera, ali dragi je otisao u izvidnicu i malo dalje nasao krevetic koji im je netko napravio od kartonske kutije. inace tu i tamo odnesemo malo mlijeka i slicno, a ovaj put je, iznimno, u pitanju bio losos. za takve fine ljepotice je dos'o k'o narucen. sve su popapile.
:(
Evo, mene ovo sad nije razveselilo nego rastužilo. Ako išta ne podnosim vidjet, onda su to napuštene životinje, pogotovo kad je zima, a one moraju bit vani.
*jezebel*

Post 16 Nov 2011, 15:14

ma toliko su lijepe, uredne, uhranjene i vesele da sam uvjerena da su necije. :) ne znam kol'ko im je zima, ne znam nist' o mackama, al' krzna imaju k'o da idu na sjeverni pol. inace, kod nas ljudi nerijetko ostave kakvu zdjelicu i kutijicu kod kontejnera (kad odlucim nesto odnijeti, nerijetko vidim da me netko vec preduhitrio pa znaju dobit' duplu porciju. :rofl:), vjerojatno su se samo dosle fino napapati. to je medju novijim zgradama u kojima bas i nema sirotinje, ali nedaleko od tih zgrada ima nesto starih oronulih kucica kod kojih znam sresti pokoju macu, pretpostavljam da su im tamo vlasnici.
Pješčana

Post 17 Nov 2011, 00:00

ja sam u pozitivnom šoku. upravo sam se prvi put vozila s Cammeom.
ljudi moji, oni dođu kad kažu. nešto smo malo pročavrljali, i vožnja je bila i ugodna i brza i nije igrao igricu na cesti ko neki drugi koji pretiču sve druge.
19, 50 kuna :cerek: :xd:
skoro m ije suza kanula. kad se sjetim onih drugih...
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
aisling

Post 17 Nov 2011, 00:03

Ili si samo imala sreće.

Ne dođu uvijek kad kažu, niti su uvijek ugodni za slušat.
Ovaj prošli vikend sam radije uzela redovan taxi jer se Cameo nije mogao ni dobiti na telefon. 50kn preko pola grada mi se nije činilo tako strašno.
Happy Easter!
*jezebel*

Post 17 Nov 2011, 00:08

ja sam se dvaput vozila u cammeu, nisam dugo cekala. jedino me drugi put docekala strgana unutrasnja kvaka.
dragi nekuvecer narucio za rano ujutro da ga vozi na aerodrom, a ovaj dos'o 15-20 minuta prije zakazanog (i sms je isto dos'o prerano) pa ga je mor'o cekat' dok se spremi i izadje. to nas je nazivciralo, sto je prerano dosao. :D
aisling

Post 17 Nov 2011, 00:12

Od neke 4 vožnje s Cammeom dvije su bile loše. Stigne sms s vremenom dolaska, kasnili su više od 15 minuta od tog vremena. I onda su me udavili pričom. A meni se tad nikako nije pričalo.
Happy Easter!
Pješčana

Post 17 Nov 2011, 00:13

pa, kad sam ih prvi put nazvala odjebali su me jer sam prerano zvala :zubo: kao, 15 minuta prije termina. pa sam tako postupila, pa su rekli da će doć za osam, pa smo se našli na zekundu :D
uglavnom, meni su sjeli, naravno, koliko ima vozača i klijenata, teško da je uvijek sve super. ali meni prvi put ostavlja dojam dal ikad više nazvati tako nešto.
i uglavnom, šokirata sam cijenom još uvijek. da je tako svuda i stalno, taxi bi bio bolji izbor od auta u Zagrebu za neke ljude
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
blue
Asgard

Post 18 Nov 2011, 17:17

Možda nevjerojatno zvuči, ali - posao :D I raživcirao, u nekim segmentima :o ali to nije za ovu temu.

Ovi momci su me vrlo impresionirali :eek: :s Jel to snimka ubrzana?
*jezebel*

Post 19 Nov 2011, 13:50

cijeli stan mi mirise na losinjski ruzmarin od one dvije grancice koje sam bacila prek' krompira u rerni. :cerek:

onaj moj si je kupio neke sicusne keksice i ovako velik s tim keksicima izgleda k'o neko dobrocudno cudoviste. :rofl: i skuzila sam da postom prima kupone od kozma. :facepalm:
rh4ps0dy

Post 19 Nov 2011, 13:59

Stigoše mi nove naočale i sad bolje vidim. :)
*jezebel*

Post 20 Nov 2011, 00:43

veceras. inje na drvecu u kvartu.

Image

Image

Image
Margarita

Post 20 Nov 2011, 00:47

*jezebel* » wrote:veceras. inje na drvecu u kvartu.
Jako mi se sviđa tvoje kandirano lišće.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
kukuriku

Post 20 Nov 2011, 00:50

Margarita » wrote: Jako mi se sviđa tvoje kandirano lišće.
trebala bi te slike staviti tamo na fotonatečaj.
Nek(v)arljiva.
*jezebel*

Post 20 Nov 2011, 01:09

fala. :rofl:
stavila sam na uratke forumasa, na natjecaj necu. to je vise za one s fotoaparatom, specijalnim efektima i nesto znanja. ja nemam pojma (a ni ambicije :D) i imam samo blekberi.
kukuriku

Post 20 Nov 2011, 01:14

*jezebel* » wrote:fala. :rofl:
stavila sam na uratke forumasa, na natjecaj necu. to je vise za one s fotoaparatom, specijalnim efektima i nesto znanja. ja nemam pojma (a ni ambicije :D) i imam samo blekberi.
ne kužim.
ja sam, bijuć načelnono seljak i antisnob, uvjerena da je dobra fotka, dobra fotka bez obzira na specijalno i fensi ovo i ono.
a u ruke mandušića vuka, biće svaka puška ubojita, jel. :xlux:
Nek(v)arljiva.
*jezebel*

Post 20 Nov 2011, 01:24

meh, sad je ionako gotovo. natjecaj anoniman, a zna se da je moje. :xo:

edit: u onoj kutiji (s milka dekicom) se macke stalno izmjenjuju. danas nisam vidjela one dvije (btw, jedna od njih je trudna, zato je debela), sad je tamo treca. malo baca na nermala iz garfielda.
kukuriku

Post 20 Nov 2011, 01:26

*jezebel* » wrote:meh, sad je ionako gotovo. natjecaj anoniman, a zna se da je moje. :xo:
uf, da, zaboravla sam taj detaljčićić.
Nek(v)arljiva.
Moment

Post 20 Nov 2011, 10:14

Pustili me da spavam do 9.
Ou, tenk ju, tenk ju :jacobs:
Mislin da san bija jasan
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 754 times
Been thanked: 1403 times
Post 20 Nov 2011, 10:25