to volim
Prvi trkeljaški sabor
žuljicu mi je otkrio ex cimer
inače, hladetinu volim dvaput godišnje. i onda baš jedem one pačke svinjske
to mi je zimska hrana, kad odem doma za blagdane, pa se usred noći vratim iz vana
inače, hladetinu volim dvaput godišnje. i onda baš jedem one pačke svinjske
to mi je zimska hrana, kad odem doma za blagdane, pa se usred noći vratim iz vana
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ajme, i ja.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
A za pače i sulc? Volim žlundre na svim jezicima.Perzefona » wrote: Ajme, i ja.I nisam znala ni za pihtiju, a kamoli žuljicu.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- Lord Byron
Hladetina je jedno od jela koja su mi izgledom toliko odbojna da pokušaj konzumacije jednostavno ne dolazi u obzir.
Jedini mogući motiv tanjura hladetine ispred mene je da barem nešto drhti preda mnom - ali, tu potrebu uspješno riješim s pudingom.
Jedini mogući motiv tanjura hladetine ispred mene je da barem nešto drhti preda mnom - ali, tu potrebu uspješno riješim s pudingom.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
http://www.coolinarika.com/recept/hlade ... a-lucenje/..a unda » wrote:..o cemu vi pricate? ..jel se to jede? sta je to?
nećem doći. mene straj.Morticia » wrote:Jednostavno se ne mogu prisiliti ni kušati hladetinu.
Nego, jel' kukuriku dolazi ili?![]()
Nek(v)arljiva.
ja ćem da te čuvamkukuriku » wrote:
nećem doći. mene straj.
i hladetine ću ponesem iako istu ne bi ni štapom dotaknula
potpis od H doLord Byron » wrote:Hladetina je jedno od jela koja su mi izgledom toliko odbojna da pokušaj konzumacije jednostavno ne dolazi u obzir.
ono jaje mi je uvijek izgledalo ko oko.
imala sam nocne more od njega.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 727 times
- Been thanked: 1331 times
Meni je hladetina fina - ali samo kad dobijem nogice. Uši ne volim. 
Potpisi su za budale.
Kad bi se unutra stavljalo čisto meso i povrće još bi možda i prošlo. Ali, kad vidim onu kožu koja je još malo i dlakava, ne hvala. Jesam svejed, al tu negdje je granicadimnjak » wrote: potpis od H do
ono jaje mi je uvijek izgledalo ko oko.
imala sam nocne more od njega.
Happy Easter!
jezik :vristi:aisling » wrote: Kad bi se unutra stavljalo čisto meso i povrće još bi možda i prošlo. Ali, kad vidim onu kožu koja je još malo i dlakava, ne hvala. Jesam svejed, al tu negdje je granica
nogica :vristi:
uho :vristi:
ne, ne mogu....
Margarita » wrote: Koje jaje?
vidjela sam kuhano jaje, prerezano na pola unutra.
bit ce da neki stavljaju, neki ne.
editirala sam pogresan citat
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 727 times
- Been thanked: 1331 times
Pa jezik se ne stavlja unutra - to je uništavanje jednog od najvećih gurmanskih doživljaja svih vremena, glave na tanjuru. Uf. 
Potpisi su za budale.
majko moja....negdje oko treceg osnovne majka je napravila neki paprikas. u pola rucka sam skuzila i saznala da je meso jezik. izbljuvala se i odbijala godinama jesti svinjeinu.Hekatonhir » wrote:Pa jezik se ne stavlja unutra - to je uništavanje jednog od najvećih gurmanskih doživljaja svih vremena, glave na tanjuru. Uf.
da bi prosli petak bila u konzumu i baka pored mene kupuje kilu jezika. sve mi se vratilo. sve. i u zeludac.
Čisto meso nema dovoljno kolagena za želiranje.aisling » wrote: Kad bi se unutra stavljalo čisto meso i povrće još bi možda i prošlo. Ali, kad vidim onu kožu koja je još malo i dlakava, ne hvala. Jesam svejed, al tu negdje je granica
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Zašto ne ubaciti želatinu? Malo praška ili dlakava koža, hmmm. Je li baš toliko bitno da je prirodno?Margarita » wrote: Čisto meso nema dovoljno kolagena za želiranje.
Happy Easter!
-
- Information
-