Tema za praćenje predizborne kampanje

Stare teme i začeci foruma
blaze

Post 22 Sep 2011, 11:52

Lord Byron » wrote: Koliko znam, Majka Tereza je mrtva, a i nisam nešto siguran da bi se bila voljna angažirati. :)

To nas prisiljava tražiti najmanje loše moguće, postojeće, realno rješenje.
vidim da ne znaš puno o majci terezi, samo iz novina :cerek:
rohatinski je meni out i točka

danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 22 Sep 2011, 11:55

blaze » wrote: vidim da ne znaš puno o majci terezi, samo iz novina :cerek:
E, gdje se može dobiti nenovinska informacija o Majci Terezi?
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
ali

Post 22 Sep 2011, 11:56

Lord Byron » wrote: Koliko znam, Majka Tereza je mrtva, a i nisam nešto siguran da bi se bila voljna angažirati. :)

To nas prisiljava tražiti najmanje loše moguće, postojeće, realno rješenje.
On nije najmanje loše rješenje.
Čovjek koji bi trebao koordinirati kompletnu Vladu da radi za Agrokor?
Po meni - nedopustivo.

Uostalom, mislim da je on "preuzak" za tu funkciju.
I još mi djeluje introvertiran nekako :zubo:, a još je i ovisnik.
Pješčana

Post 22 Sep 2011, 11:58

blaze » wrote: i nakon ovog s todorićem???
pretpostvaljam da mene citiraš.
da, i nakon ovog s Todorićem,jer ne znam sve što se desilo.
ne pada mi na pamet tako olako nekog proglasiti krivim, pogotovo jer taj čovjek drži državu na rubu , i to sa sigurne strane.
i sad najednom je otkriven taj nazoviskandal s kućom i sad bi ja trebala prestati cijeniti njegov profesionalni rad. neću
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
blaze

Post 22 Sep 2011, 12:02

ElliQuinn » wrote: E, gdje se može dobiti nenovinska informacija o Majci Terezi?
ak nađem tu knjigu, proslijedim ti. putovala je isključivo business klasom, suradnice držala gladnima da se čeliče i tak
blaze

Post 22 Sep 2011, 12:05

Pješčana » wrote: pretpostvaljam da mene citiraš.
da, i nakon ovog s Todorićem,jer ne znam sve što se desilo.
ne pada mi na pamet tako olako nekog proglasiti krivim, pogotovo jer taj čovjek drži državu na rubu , i to sa sigurne strane.
i sad najednom je otkriven taj nazoviskandal s kućom i sad bi ja trebala prestati cijeniti njegov profesionalni rad. neću
da, citiram tebe, ali se ne snalazim u kvotanju unutar kojeg je već neki kvot koji bi trebalo maknuti. između zbrke, nepotrebno velikih citata i kvota uz pomoć ikonice izabrala sam to treće
Pješčana

Post 22 Sep 2011, 12:07

blaze » wrote:da, citiram tebe, ali se ne snalazim u kvotanju unutar kojeg je već neki kvot koji bi trebalo maknuti. između zbrke, nepotrebno velikih citata i kvota uz pomoć ikonice izabrala sam to treće
:rofl: :D
ma sve ok, ne uspijevam ni ja sve poloviti
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Lastan

Post 22 Sep 2011, 12:31

Lord Byron » wrote:Zašto se izlaskom na izbore mora za nekoga i glasovati? Sasvim je uredna opcija zaokružiti prvu petoricu, ili svakog drugog, ili dopisati nekoga važnog (Nicka Cavea ili Mišu, ovisno o preferencijama :D) pa ga zaokružiti.

I to je glas. Vrlo, vrlo glasan glas.
Nije.

Bio bi to vrlo jasan glas kad bi nevažeći listići rezultirali praznim mjestima u Saboru. Kad bi nacija mogla reći “ne sviđa nam se nijedna ponuđena opcija” a da to nešto stvarno i znači jer izborni pobjednici, kakvi god bili, ne bi mogli dobiti natpolovičnu većinu od suštih praznih mjesta koja po defaultu glasaju “protiv”.

Ovako je nevažeći glas – glas za najjaču listu. Samo si utvaraš da možda ipak nije.
Lord Byron

Post 22 Sep 2011, 12:39

blaze » wrote:vidim da ne znaš puno o majci terezi, samo iz novina :cerek:
Ne znam ništa - ali, jasno je što sam htio reći.

OK, Rohatinski je out, to je lakši dio - a tko je to manje loš od njega (odgovori poput "svatko" ili "i moja punica bi bolje vodila državu" se ne prihvaćaju :)). Mislim da nije vrijeme da se niotkuda pojavi neki anonimac, neće izdržati 6 mjeseci.
nemam pojma

Post 22 Sep 2011, 13:29

Lord Byron » wrote: A ti poznaš vlastu? :eek:

:D
Aha, pozdravila te :o

Lord Byron » wrote: Nema drugih načina. Dala u javnost? Koji njihov prijedlog? "Stranka EKG u svojem je priopćenju rekla da nema pojma o kakvom to prijedlogu govori uvažena zastupnica nemapojma. Glasnogovornik stranke rekao je da uvažena kolegica po tko zna koji put blati njihovu časnu stranku, izmišlja i insuin... inis... isnui... "ma laže, bogareti, ludo žensko eto štaje, ajmo kaće ta janjet'na...". :)
Glasnogovornik zatupnice NP je izjavio da zastupnica sve razgovore ima snimljene i bez obzira što taj snimak, možda, nije vjerodostojan na sudu, ipak nešto dokazuje.
Mala je, naprosto, dobra u slikanju i snimanju :o
Emericzy wrote:To je kao ona izreka da je socijalizam bio dobar, samo su ljudi u njemu bili loši. Jebeš sustav koji ovisi o idealnim ljudima. Sustav upravo i trebamo zato jer nismo idealni. Dakle, ljudi neće ostati ljudi jer je za to potreban neobičan, sasvim izuzetan karakter. Šanse da takav netko zaluta u politiku ravne su nuli. Prema tome, očekivati da će političari biti 'ljudi' (u pozitivnom moralnom smislu) nije samo naivna nego i opasno naivna.
Ah, ne, ni slično.
Postoje "ljudi" u politici. Zaista postoje.
blue wrote:Pernar je zelena budala
Pernar je proizvod HDZ-a koji im je poslužio da, još jednom, pokažu koja nam je druga opcija.
Na žalost, ima ljudi koji su to popušili.

Edit: I ja sam za Rohatinskog :cerek:
Gazda

Post 22 Sep 2011, 16:59

Lastan » wrote: Nije.

Bio bi to vrlo jasan glas kad bi nevažeći listići rezultirali praznim mjestima u Saboru. Kad bi nacija mogla reći “ne sviđa nam se nijedna ponuđena opcija” a da to nešto stvarno i znači jer izborni pobjednici, kakvi god bili, ne bi mogli dobiti natpolovičnu većinu od suštih praznih mjesta koja po defaultu glasaju “protiv”.

Ovako je nevažeći glas – glas za najjaču listu. Samo si utvaraš da možda ipak nije.
Potpisujem ovaj post samo zato što je iznimno važan.

Glasate li za Dinamo, ili Mišu, ili išarate listić, kreteni ste. Jer ste dali glas pobjedniku izbora. Drugim riječima:

Stranka A dobije 40%
Stranka B dobije 30%
Ostali dobiju 30%.

40% vašeg nevažećeg glasa dobije A, 30% B, 30% ostali. I šta ste napravili? Lipov kuratz :mig:
Lord Byron

Post 22 Sep 2011, 17:13

Gazda » wrote:I šta ste napravili? Lipov kuratz :mig:
Meni je jasno da sam po pitanju ishoda izbora, napravio isto što bih napravio i da sam ostao doma. Međutim, ne ukaže li se netko kome mogu dati glas bez začepljenog nosa, radije ću biti kreten.

Trenutno ne vidim ni jedno jedino ime, a kamoli moguću listu. Rado bih čuo za neku, a da ima barem hipotetske izglede na prelazak praga.
Gazda

Post 22 Sep 2011, 17:18

Lord Byron » wrote: Meni je jasno da sam po pitanju ishoda izbora, napravio isto što bih napravio i da sam ostao doma. Međutim, ne ukaže li se netko kome mogu dati glas bez začepljenog nosa, radije ću biti kreten.

Trenutno ne vidim ni jedno jedino ime, a kamoli moguću listu. Rado bih čuo za neku, a da ima barem hipotetske izglede na prelazak praga.
Pa, zbog tog pristupa hdz dobiva izbore. Zbog onih koji shvaćaju kakvo je stvarno stanje. Ali meni takvo shvaćanje nije isprika. Jer onda samo proturuješ "svi su isti" šemu. A nisu. Ovi drugi su bolji. Što nije teško biti kraj hdz-a. Ali svejedno su bolji.

A ispadneš kreten jer mogao si onda i ostat doma i pit čaj ili neku drugu aktivnost ugodniju od boravka u depresivnoj gimnastičkoj dvorani :D
Lord Byron

Post 22 Sep 2011, 17:22

Gazda » wrote:Jer onda samo proturuješ "svi su isti" šemu. A nisu. Ovi drugi su bolji. Što nije teško biti kraj hdz-a. Ali svejedno su bolji.
Možda je snobovski, ali volio bih da me u to nekako i uvjere. Recimo, postavljanjem na liste kvalitetnih ljudi, pa nestranačkih. Recimo, primjerima onog što su napravili u ove 4 godine tamo gdje su i koliko su mogli (a nije da nisu mogli ništa nigdje).

Nije mi dovoljno to što Gazda napiše na forumu da su bolji :).
kukuriku

Post 22 Sep 2011, 17:26

Lord Byron » wrote: Možda je snobovski, ali volio bih da me u to nekako i uvjere. Recimo, postavljanjem na liste kvalitetnih ljudi, pa nestranačkih. Recimo, primjerima onog što su napravili u ove 4 godine tamo gdje su i koliko su mogli (a nije da nisu mogli ništa nigdje).

bolji su ne zato što tako gazda kaže, nego zato što je potpuno nemoguće da su gori ili isti.

ja sam pak razočarana zato što sam očekivala da će moj omiljeni pop nešto napraviti na političkom planu, pa da mogu računati na glas za nekoga tko će doista i završiti u saboru. u nedostatku toga, mislim da ću se na kraju odlučiti za laburiste.
Nek(v)arljiva.
Gazda

Post 22 Sep 2011, 17:28

Lord Byron » wrote: Možda je snobovski, ali volio bih da me u to nekako i uvjere. Recimo, postavljanjem na liste kvalitetnih ljudi, pa nestranačkih. Recimo, primjerima onog što su napravili u ove 4 godine tamo gdje su i koliko su mogli (a nije da nisu mogli ništa nigdje).

Ja sudim po onome šta su radili dok su bili na vlasti. Nije puno, ali nešto je bilo. A i kako je sve odlazilo u kuratz dolaskom ovih sadašnjih na vlast. Prvo sve kao lijepo, krasno, a već nakon godinu dana bilo je jasno da propadamo.

Doduše, atraktivna je i opcija, kao što je gore rečeno, da hdz dobije ove izbore, pa da zemlja ode u gorespomenuti kuratz do kraja dok su oni na vlasti. Ali to je kockanje. Šta ako ipak izdrži još 4 godine? :D
Gazda

Post 22 Sep 2011, 17:30

[url=https://trkeljanje.com/viewtopic.php?p=5216#p5216]kukuriku wrote:
bolji su ne zato što tako gazda kaže, nego zato što je potpuno nemoguće da su gori ili isti.

ja sam pak razočarana zato što sam očekivala da će moj omiljeni pop nešto napraviti na političkom planu, pa da mogu računati na glas za nekoga tko će doista i završiti u saboru. u nedostatku toga, mislim da ću se na kraju odlučiti za laburiste.
Isuse, ali jesi li ti čitala program tih laburista? Pa to je totalno komunističko i populističko sranje. Apsolutno ništa konkretno osim "UBIJ KAPITALISTA ZATVOR RAD PRAVA SOCIJALNO". Da, baš nam treba netko tko će povećati socijalna prava. Onak, paušalno. :D
Lord Byron

Post 22 Sep 2011, 17:32

kukuriku » wrote:mislim da ću se na kraju odlučiti za laburiste.
Ne misliš li da je Lesar, da mu je fakat do boljitka, radnika i tako to, puno više mogao napraviti kao sindikalni lider nego kao politički marginalac?
kukuriku

Post 22 Sep 2011, 17:36

Gazda » wrote:[Isuse, ali jesi li ti čitala program tih laburista? Pa to je totalno komunističko i populističko sranje. Apsolutno ništa konkretno osim "UBIJ KAPITALISTA ZATVOR RAD PRAVA SOCIJALNO". Da, baš nam treba netko tko će povećati socijalna prava. Onak, paušalno. :D
prvo: jok čitala.
nu vidjela da lesar nešto radi. trudi se. politikom se bavi. zanimaju ga ljudi. glup ko stup nije.
drugo:programi i parole su jedno, politički pragmatizam drugo. iz ne-gluposti zaključujem da bi se ponijeli pragmatično, ne parolerski.
a prava na koje zapravo nitko nema prava, ionako daje samo adeze.
zadnje: laburisti ionako neće osvojiti većinu, ali voljela bih i nekoga takvog u vladajućoj koaliciji, ako već ne mogu dobiti suvisle desničare.
Nek(v)arljiva.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 22 Sep 2011, 19:33

Lastan » wrote: Nije.

..ali je mozda najposteniji. i prema sebi i prema ostalima. glas koji se nije dao ucijeniti. :D

..ne bih htio da zvuci kao relativnost relativiteta, ali mozda bi to bila prava stranka, stranka onih koji nece glasati.
volio bih to vidjeti..da pobijede na izborima, promijene izborni zakon i mozda potreban dio ustavnog i onda raspuste sabor, vladu i raspisu izbore. :D

da bih ista bolje docarao u cemu se, po meni, ustvari radi ovdje, tj u hrvatskoj, tj u hrvatskoj politici, trebao bih najprije par teza ovdje postaviti i par preambula.

bahato cu reci da i ovdje, na topiku, malo tko je svjestan o kakvom socijalnom, drustvenom, politickom, a onda cu reci i pravnom i ekonomskom blatu se ovdje kod nas radi.
jednostavno, nema izlaza, tj nema nista sto mi mozemo vidljivo napraviti za nekih dvije, tri, pet ili dvadeset godina..
osudjeni smo na neku vrstu zivotarenja, ucjena, inercije i to nam je okvir unutar kojeg nam je i unutar kojeg smo dopustili sebi djelovati.
i drustveno, i pravno, i ekonomski, i medicinski mogu govoriti o pravoj i poodmakloj depresiji.
mi jednostavno nismo zasluzili imati ili ucestvovati ne samo u bilo kakvoj drzavi, nego u drustvu.

kako god mi okrenuli, pa i kako god mi okrenuli ovim izborima nesto, inercija koju je zadao hadeze kao krovna organizacija i nositelj te neke ideje, jos ce dugo biti dominantna.

s druge strane, sdp, kao krovna udruga, rekao bih utociste neke opozicijske ideje ili kritike, jednostavno je nemocan. i iznutra i prema van, i u tom batrganju da napravi neke sustavne ili strateske promjene koje ce morati zaziviti i nekako kontrolirati sustav, cesto ima , nametne mu se funkcija neke opravdavajuce slike, nekog dokaza za postojanje demokracije u hrvatskoj.

jednostavno, sdp nema kadra, nema dovoljno lojalnog kadra, mozda danas nesto vise nego 2000-te, ali jos uvijek nedovoljno. to ga prisiljava na koaliranje, na stvaranje cudnog drustva u krevetu znajuci gdje ce i sto ce krenuti naopako, ali nema izbora, nego se kao u ondasnjem mandatu posveti nekim tockama koje se nece moci tako lako promijeniti bez obzira koja vlada poslije dodje.

naravno da ce me se sad vrlo lako osporiti, ali po mojem iskustvu, kontaktima, informacijama, na zadnjim zborima su se dogadjale zanimljive stvari. meni zanimljive.
dugo bi bilo to opisivati, ali ugrubo, vrlo ugrubo, vise mi se cini da su neke korporacije prizeljkivale sdp, a neke grupe (ne tvrtke, neko socijalne) za koje bi ocekivali da su naklonjeni lijevoj nekoj opciji, pa makar to bio i sdp, odlucno su podrzale hadeze i to radi vrlo konkretnih interesa.
drugo, karikirane i karikaturalizirane izborne jedinice i izborni zakoni i njihova pragma, primjena, kao i ono sto mi kolokvijalno izborno zovemo dijasporom, da ne idem sad u detalje, matadorski su macevi bili na zadnjim izborima.

sdp, usprkos seljacima, u zadnjem mandatu jest nesto napravio. npr, bez onih par godina vlasti ne bi bilo moguce ovo sto vidimo danas sa sanaderom, polancecom, itd..da navedem samo njih kao opis.
ali sve je to mukotrpno napravljeno, tesko, iscrpljujuce, pa se onda nesto od toga uspije ponistiti, pa onda opet godinama trkeljanja po saboru i pred izbore da bi se samo u nekoliko popravila neka slika odnosa u saboru ili gdje vec.
meni je to presporo..besmisleno. znam da opcija nekih drugih bas i nema, ali nema ni nekih razloga za neku nadu, veselje, za lakse disanje..

ja zaista mislim, da ogroman broj ljudi nije svjestan o kakvoj se mrezi, hobotnici, sustavu radi, na svim razinama, tj horizontalno i vertikalno, na nekoliko stejdzeva, a nisu svjesni cak (mozda je u tome i smisso i pragma takve organizacije i ideje) cak ni oni koji u tome ucestvuju, cak ni u hadezeu svi ne slute dokle to seze.
potpunu, ali potpunu kontrolu nad svim, ali svim drustvenim procesima u nas oni imaju. oni, mislim na formalni hadeze. to su klijesta koja se tesko mogu zamisliti.

kad grcic govori o radikalnim promjenama (ili o predizbornoj sutnji o njima), pretpostavljam da ne misli samo na ekonomske, jer one same za sebe nece nista rijesiti. napravit ce ono sto su vec jednom napravili, omogucili hdz-da se odmori, oporavi i da u miru nastavi sa svojim poslom cetiri godine kao da se nista nije dogodilo.
zato te radikalne promjene koje se spominju tako da se sada ne spomnju, moraju imati iste takve pratece i pravne i drustvene promjene, ako se zeli nesto kvalitetno napraviti.

nazalost tako mislim, morat cemo svi postat svjesni da ne mozemo vise prebacivati odgovornost na stranke glasanjem jednom i li dvaput u cetiri godine, pozivati se na one gore, na tu neku nevidljivu ruku tamo negdje, nego cemo morati uci u konflikt, suprotstaviti se, osobno, svakodnevno, na najnizim razinama, razinama koje nas doslovno svakodnevno okruzuju, na poslu, na ulici, u susjedstvu..angazirat se, na svim podrucjima, na sve nacine, reci..ne, prestat se bojati i kalkulirati.

..ali do toga doci nece. evo, zapitajmo se samo ovdje na topiku koliko nas je spremno i odlucno za to, pa cete vidjet koliko je moja skepsa da si ista moze u dogledno vrijeme ovdje kvalitetno promijenit, opravdana. :ne zna: :D
Lastan

Post 22 Sep 2011, 20:03

..a unda » wrote:..ali je mozda najposteniji. i prema sebi i prema ostalima. glas koji se nije dao ucijeniti. :D
Ma znaš, cijenim ja dosljednost i poštenje i integritet, no život nam je pun kompromisa. I svi se na ove i one načine kompromitiramo, a onda velike junačine stameno jednom u četiri godine ponište listić i time daju glas najjačoj listi u svojoj jedinici. To možda jest pošteno, ali je i beskorisno, dakle i glupo.
..ne bih htio da zvuci kao relativnost relativiteta, ali mozda bi to bila prava stranka, stranka onih koji nece glasati.
volio bih to vidjeti..da pobijede na izborima, promijene izborni zakon i mozda potreban dio ustavnog i onda raspuste sabor, vladu i raspisu izbore. :D
Kao što rekoh, ja bih volio da se nevažeći listići računaju kao glasovi za prazno mjesto u Saboru.
I da onda izlazak na izbore bude zakonski propisana dužnost.

Pa neka se ne može konstituirati vlada; eno Belgije, nije njima tako loše. Neka u 40% sjedala sjede kartonske siluete.
To bi moglo dovesti do pojave artikuliranijih opcija, jednostavno zato što bi se napokon morali početi obraćati biračima.
kako god mi okrenuli, pa i kako god mi okrenuli ovim izborima nesto, inercija koju je zadao hadeze kao krovna organizacija i nositelj te neke ideje, jos ce dugo biti dominantna.
Prošli smo 20 godina. Računaj na još 40, najmanje.
Dakle, ljudi dragi, mi smo izgubljeni. Jedino možemo pokušati nešto stvoriti svojim unucima.
meni je to presporo..besmisleno. znam da opcija nekih drugih bas i nema, ali nema ni nekih razloga za neku nadu, veselje, za lakse disanje..
Demokracija je evolutivan oblik vladavine. Nažalost, to znači i da je drastično sporiji od diktatura i revolucija.
Malo nam to znači kad smo ovoliko duboko u govnima; zato ekstremisti jačaju u vrijeme krize.
ja zaista mislim, da ogroman broj ljudi nije svjestan o kakvoj se mrezi, hobotnici, sustavu radi, na svim razinama, tj horizontalno i vertikalno, na nekoliko stejdzeva, a nisu svjesni cak (mozda je u tome i smisso i pragma takve organizacije i ideje) cak ni oni koji u tome ucestvuju, cak ni u hadezeu svi ne slute dokle to seze.
Kako bi i bili svjesni kad su veze, poznanstva i korupcija prisutni u svim slojevima? Kad stručnost nešto znači tek iznimno?
Ne vidiš jer ti je to normalno, jednako kao što riba ne vidi vodu.
nazalost tako mislim, morat cemo svi postat svjesni da ne mozemo vise prebacivati odgovornost na stranke glasanjem jednom i li dvaput u cetiri godine, pozivati se na one gore, na tu neku nevidljivu ruku tamo negdje, nego cemo morati uci u konflikt, suprotstaviti se, osobno, svakodnevno, na najnizim razinama, razinama koje nas doslovno svakodnevno okruzuju, na poslu, na ulici, u susjedstvu..angazirat se, na svim podrucjima, na sve nacine, reci..ne, prestat se bojati i kalkulirati.

..ali do toga doci nece. evo, zapitajmo se samo ovdje na topiku koliko nas je spremno i odlucno za to, pa cete vidjet koliko je moja skepsa da si ista moze u dogledno vrijeme ovdje kvalitetno promijenit, opravdana. :ne zna: :D
Kad ja popizdim na bicikliste koji divljaju pločnikom, kojim se uopće ne smiju voziti, nailazim na potpuno nerazumijevanje čak i najbližih članova obitelji. Kad primijetim da se na fakultetima sprečavaju bilo kakve promjene samo da bi starkelje u foteljama zadržale svoje povlastice (koje uključuju i pronevjeru sredstava za projekte), gotovo da nema nikoga tko će me slušati jer svi igraju istu igru.

Teško je gledati nepravdu i lopovluk, a ne posustati. I ne možeš očekivati od ljudi da će se sutra promijeniti kad vrijedi tko izda, pizda i sramota je prijaviti i susjeda koji tuče psa i budalu koja ti zaparkira ulaz u zgradu i suca koji uzima mito i liječnika koji u svojoj privatnoj klinici odjednom više nema prigovor savjesti.
No pahuljica po pahuljica, zakotrljat će se i lavina. Samo pahuljice moraju biti dovoljno uporne.
Lord Byron

Post 22 Sep 2011, 20:25

Lastan » wrote:a onda velike junačine stameno jednom u četiri godine ponište listić i time daju glas najjačoj listi u svojoj jedinici.
Čemu sprdanje?

Tko je to proglasio poništavanje listića "stamenim činom junaštva"? :confused:
Lastan

Post 22 Sep 2011, 20:32

Lord Byron » wrote:Čemu sprdanje?

Tko je to proglasio poništavanje listića "stamenim činom junaštva"? :confused:
Pa, ja. :D

Jer meni je uzvišena principijelnost koja se vidi jednom u četiri godine, kad odbiješ glasati za manje zlo jer nema ničega iskonski dobra, a nakon čega se vraćaš životu u kojemu pristaješ na pola plaće na ruke i kojekakvim drugim pizdarijama – smiješna. I jadna. Karikaturalna.

To je beznačajan čin prkosa, neproduktivna buna na razini kopipejstanja statusa protiv raka ili novih promjena na Facebooku. Pišanje u vjetar.
Lord Byron

Post 22 Sep 2011, 20:45

Lastan » wrote:kad odbiješ glasati za manje zlo jer nema ničega iskonski dobra, a nakon čega se vraćaš životu u kojemu pristaješ na pola plaće na ruke i kojekakvim drugim pizdarijama – smiješna. I jadna. Karikaturalna.
Ne vidim bitnu razliku zbog koje bi onaj koji, etojeli, pristane glasati za manje zlo, a nakon toga se vraća životu u kojem pristaje na pola plaće na ruke itditditd, bio nesmiješan, nejadan i nekarikaturalan.

Konačno, što s ljudima koji "manjim zlom" smatraju HDZ? :)
Serenità

Post 22 Sep 2011, 20:57

Možda ću sad malo skrenuti s putanje, ali ne znam kako možete očekivati nekakvu aktivaciju biračkog tijela kad opozicija koja već valjda dvije godine jarma protiv vlade ne može skupiti petinu zastupnika da pokrenu pitanje izglasavanja nepovjerenja vladi?

A i sama ostavka predsjednika vlade trebala bi automatski povući ostavku i nje same. Tko je iz opozicije ( ili općenito javnog života, nije bitno) istaknuo to?
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
  • Information